Δωρεάν εφαρμογές
4,776 προβολες

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επικοινωνία

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επικοινωνία

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επικοινωνία, βιντεοκλήσεις και μηνύματα είναι συγκεντρωμένες εδώ. Πιο πολύ από ποτέ πλέον, αυτές οι εφαρμογές έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Οι καταστάσεις που βιώνουμε αλλά και οι φρενήρεις ρυθμοί, απαιτούν όλο και περισσότερο τη χρήση εφαρμογών που μας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνούμε από απόσταση με ανθρώπους, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για προσωπικούς. Και είναι σημαντικό αυτές οι εφαρμογές να είναι αξιόπιστες και λειτουργικές. Εμείς εδώ έχουμε συγκεντρώσει τις πιο αξιόπιστες και καλύτερες, εντελώς δωρεάν εφαρμογές για να μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα και γρήγορα με όσους επιθυμείτε.

Διαβάστε ακόμα: Ome TV: Mια εντελώς δωρεάν εφαρμογή για να κάνεις βίντεο κλήσεις με αγνώστους

Viber

Το Viber είναι μια από τις μεγαλύτερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σήμερα. Διαθέτει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν, αρκεί να την εγκαταστήσετε και σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις σε άλλους χρήστες του Viber σε όποια γωνιά του πλανήτη και αν βρίσκονται. Χρησιμοποιεί τη σύνδεση Internet του κινητού σας, είτε είναι Wi-Fi, είτε δεδομένα κινητής, και στέλνετε μηνύματα κειμένου, κοινοποιείτε φωτογραφίες και βίντεο, προσθέτετε αυτοκόλλητα, κάνετε κλήσεις και βιντεοκλήσεις και όλα δωρεάν και με ποιότητα ήχου όπου χρειάζεται.

Θεωρείται αξιόπιστη εφαρμογή, κυρίως στα θέματα ασφαλείας, αφού κρυπτογραφεί τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές σας κλήσεις. Το Viber για Windows λειτουργεί μόνο εάν έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή στην Android ή iPhone συσκευή σας.

Skype

Tο Skype είναι μια από τις πρώτες εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων που δημιουργήθηκε, και παραμένει να είναι και μία από τις πιο αξιόπιστες και καλές. Παρέχει τη δυνατότητα για δωρεάν μηνύματα, βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις σε άλλους χρήστες του Skype, αλλά έχει και τις πιο χαμηλές τιμές για την πραγματοποίηση διεθνών κλήσεων από Skype σε τηλέφωνο. Ενσωματώνεται επίσης με άλλα προγράμματα της Microsoft, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint και δίνει τη δυνατότητα για ομαδικές συναντήσεις.

Zoom

Tο Zoom, είναι ένα λογισμικό για διασκέψεις με βίντεο ή για απλές ηλεκτρονικές επαφές με βίντεο και ήχο. Μία από τις πιο γνωστές και καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επικοινωνία. Προσφέρει ίσως την καλύτερη εμπειρία βίντεο, ήχου και κοινής χρήσης οθόνης σε PC, Mac, iOS, Android. Mέσα στις δυνατότητες που σας δίνει είναι ότι μπορείτε πολύ εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού, να ξεκινήσετε μια άμεση συνάντηση ή να προγραμματίσετε μια μελλοντική. Μπορείτε επίσης να συνδέετε πολύ εύκολα και τους άλλους συμμετέχοντες σε κινητές συσκευές, επιτραπέζιους υπολογιστές και άλλα δωμάτια.  Η βασική δωρεάν εκδοχή του μας επιτρέπει να συνομιλία διάρκειας 40 λεπτών, αλλά αυτό δεν είναι θέμα, αφού μετά το τέλος της κλήσης, μπορούμε να επανασυνδεθούμε. Επίσης δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης συνομιλίας 100 ατόμων. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που η εφαρμογή χρησιμοποιήθηκε ως επί το πλείστον το διάστημα της καραντίνας από πολλούς ιδιώτες αλλά και για εργασιακούς λόγους ή εκπαιδευτικούς.

WorkshopX

H WorkshopX είναι μια εξαιρετική, δωρεάν online εφαρμογή επικοινωνίας, αξιόπιστη και με πολύ γρήγορη σύνδεση. Το θετικό είναι ότι παρέχει μέγιστη ασφάλεια με απόλυτη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δεν χρειάζεται κάποια εγγραφή ούτε να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα. Αρκεί να πατήσετε πάνω στο κουμπί Go και έπειτα να αντιγράψετε στην επόμενη καρτέλα, το URL που θα εμφανιστεί. Έπειτα το στέλνετε με όποιο τρόπο επιθυμείτε σε όποιον θέλετε να συνομιλήσετε και τέλος. Πολύ απλά και εύκολα.

EZTalks

Το EZTalks είναι μία εκπληκτική εφαρμογή, παρόλο που πολλοί δεν την γνωρίζουν, που δίνει τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης και μπορεί να φιλοξενήσει σχεδόν απεριόριστο αριθμό ατόμων. Επίσης παρέχει δυνατότητες HD στον υπολογιστή σας, ή το laptop σας. Η χρήση της εφαρμογής είναι πολύ απλή, και χρειάζεται μια μόνο δωρεάν εγγραφή στην υπηρεσία και μετά εγκατάσταση στον υπολογιστή. Η δωρεάν εκδοχή παρέχει ταυτόχρονη συνομιλία μέχρι και 3 ατόμων.

Δείτε ακόμα: Τα καλύτερα κανάλια στο You tube για να γυμναστείτε χορεύοντας

Signal Private Messenger

Tο Signal Private Messenger είναι μία πολύ διάσημη δωρεάν εφαρμογή, με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επικοινωνία. Δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα υψηλής πιστότητας, να συμμετέχετε σε φωνητικές κλήσεις φωνής και βίντεο HD. Το Signal Private Messenger διαθέτει μια προηγμένη τεχνολογία προστασίας της ιδιωτικότητας και με υπερσύγχρονη κρυπτογράφηση διατηρεί τις συνομιλίες απόλυτα ασφαλείς. Η αποστολή μηνυμάτων γίνεται με εξαιρετική ταχύτητα και αξιοπιστία ακόμα και όταν η ποιότητα του δικτύου δεν είναι τόσο καλή. Επίσης έχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιεί το σήμα ώστε να λειτουργεί ακόμα και σε σημεία με ελάχιστη ισχύ. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή του Signal Private Messenger στον υπολογιστή σας θα πρέπει πρώτα να το εγκαταστήσετε στο κινητό σας.

WhatsApp

Το WhatsApp είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο και σχετικά πρόσφατα πρόσθεσε και ομαδικές συνομιλίες βίντεο στις παροχές της. Δίνει επίσης τις εξής δυνατότητες: ομαδικά μηνύματα, φωνητικές και βίντεο κλήσεις υψηλής ποιότητας, εγγραφή φωνητικών σημειώσεων και επισύναψη μεγάλων αρχείων. Τo μόνο αδύναμο σημείο είναι ότι το WhatsApp Web, δεν έχει την επιλογή να πραγματοποιεί ή να απαντά σε κλήσεις. Τέλος όσο αφορά τα θέματα ασφαλείας όλες οι επικοινωνίες WhatsApp είναι ασφαλείς με κρυπτογράφηση από την αρχή μέχρι το τέλος.

Telegram

To Telegram είναι μία νέα εφαρμογή επικοινωνίας για κινητά τηλέφωνα tablets και PC. Γρήγορη, απλή στη χρήση και εντελώς δωρεάν αποτελεί μια πολλά υποσχόμενη εφαρμογή. Δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ομάδες συνομιλιών με έως και 200 άτομα, ώστε να μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με όλους ταυτόχρονα. Ακόμα, μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο και φωτογραφίες. Όλα τα μηνύματά σας βρίσκονται στο ΄΄σύννεφο΄΄, και έτσι με μια κίνηση εύκολα και γρήγορα έχετε πρόσβαση σε αυτά. Όσο αφορά στην προστασία της ιδιωτικότητάς σας, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μυστικές συνομιλίες με κρυπτογράφηση.

RetroShare

Το RetroShare θεωρείται μία από τις πιο καλές και δυνατές εφαρμογές για επικοινωνία. Τα χαρακτηριστικά της είναι πανομοιότυπα με τις άλλες εφαρμογές αλλά το σημαντικότερο είναι ότι παρέχει απόλυτη ασφάλεια στους χρήστες της. Και αυτό γιατί οι συνδέσεις του RetroShare κρυπτογραφούνται με το GPG (GNU Privacy Guard) και έτσι είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε παρεμβολή ή υποκλοπή στοιχείων. Όσο αφορά τη χρήση του είναι σχετικά εύκολη, απλά θα χρειαστεί να εξοικειωθείτε με αυτό επειδή παρέχει αρκετές λειτουργίες. Οι δυνατότητες πολλές και μια δοκιμή αρκεί για να σας πείσει.

Google Meet

Με το Google Meet, μπορείτε να συνδεθείτε από οπουδήποτε, γρήγορα και με ασφάλεια. Δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και να συμμετάσχεις με ασφάλεια σε βιντεοσυσκέψεις υψηλής ποιότητας για ομάδες έως 250 ατόμων. Οι συναντήσεις βίντεο κρυπτογραφούνται κατά τη μεταφορά και η σειρά μέτρων ασφαλείας της εφαρμογής ενημερώνονται συνεχώς για να παρέχουν τη βέλτιστη προστασία. Η εφαρμογή είναι ιδανική και για να διοργανώνετε μεγάλες συναντήσεις με έως 250 συμμετέχοντες σε μια συνάντηση. Πολύ απλή εφαρμογή, εύκολη στη χρήση, σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε την οθόνη σας, να παρουσιάσετε έγγραφα, διαφάνειες και πολλά ακόμα κατά τη διάρκεια των συσκέψεων.

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: