Δωρεάν εφαρμογές
17,471 προβολες

Δωρεάν εφαρμογές για παρακολούθηση των παιδιών

Δωρεάν εφαρμογές για παρακολούθηση των παιδιών

Η παρακολούθηση των παιδιών σου μέσω εφαρμογών για Android ή iOS συσκευές είναι πλέον ένα από τα σημαντικότερα θέματα που θα έπρεπε να απασχολεί ένα γονέα. Στον σημερινό κόσμο, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά εξαφανίζονται κάθε χρόνο, και για να σου δείξουμε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα, νέα έρευνα αναφέρει πως στην Αγγλία, εξαφανίζεται ένα παιδί κάθε 3 λεπτά.

Ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσεις πως ότι και αν γίνει θα μπορείς πάντα να βρίσκεις το παιδί σου, είναι μέσω αυτών των δωρεάν εφαρμογών για την παρακολούθηση των παιδιών. Σε περίπτωση όπου χάσεις το παιδί απ’ τα μάτια σου, μπορείς απλά να ανοίξεις την εφαρμογή και να το εντοπίσεις κατευθείαν.

Προφανώς, κάποιες από τις παρακάτω εφαρμογές μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και για την συλλογή περισσότερων στατιστικών, όπως για παράδειγμα αν το παιδί σου κάθεται μέχρι αργά το βράδυ στο κινητό, ή προσθέτει νέες επαφές και πάει λέγοντας, αλλά καλό είναι να τις χρησιμοποιείς μόνο όταν είναι ανάγκη – και ευχόμαστε πως ποτέ δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις κάποια από τις παρακάτω εφαρμογές.

Kaspersky SafeKids

Τα smartphones έχουν γίνει μεγάλη ευθύνη για κάθε παιδί και ενήλικα, αλλά παρέχουν ταυτόχρονα και έναν σίγουρο οδηγό ασφάλειας για όλους. Η cybersecurity εταιρεία Kaspersky, παρέχει ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον έλεγχο των παιδιών μέσω των smartphones τους.

Απλά εγκατέστησε την εφαρμογή στο κινητό του παιδιού σου θα έχεις την δυνατότητα να το ελέγξεις από μια απομακρυσμένη συσκευή. Αυτό περιλαμβάνει και ποιες εφαρμογές θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν, καθώς επίσης και για πόση ώρα.

Μόλις εγκαταστήσεις την εφαρμογή θα σου ζητηθεί να βάλεις ένα PIN κωδικό. Μόνο αυτός που γνωρίζει τον κωδικό θα έχει την ικανότητα να ελέγξει την συσκευή. Η εφαρμογή παρέχει αναλυτικές οδηγίες για το πως να την χρησιμοποιήσεις και παρέχει φιλικό περιβάλλον χρήσης.

Αν και η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής δεν παρέχει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά, για λίγα χρήματα το χρόνο, θα έχεις την δυνατότητα να βρεις την τοποθεσία του παιδιού σου, να δεις όλες τις κλήσεις και τα μηνύματα που έχει στείλει, ειδοποιήσεις για το email και το κινητό και πολλά ακόμα για τη χρήση του ίντερνετ.

Κατέβασε την εφαρμογή για: Android και iOS


TrueMotion Family Safe Driving

TrueMotion Family Safe Driving

Η ανεύθυνη οδήγηση είναι μια μεγάλη ανησυχία για τους γονείς των εφήβων. Άσχετα με το πόσο προσπαθείς να μάθεις στα παιδιά σου να οδηγούν προσεκτικά, πάντα θα έχουν ορισμένες κακές συνήθειες πάνω στην οδήγηση. Σε κάποιους αρέσει να τρέχουν και σε άλλους να οδηγούν μεθυσμένοι. Όπως και να ΄χει, με το TrueMotion θα έχεις την δυνατότητα να ελέγξεις τον τρόπο οδήγησης των παιδιών σου.

Απλά κάνε εγκατάσταση την εφαρμογή στο κινητό του παιδιού σου και θα ξεκινήσει αυτόματα να παρακολουθεί όλα τα συνήθεια οδήγησης του παιδιού σου, καθώς επίσης και τα ταξίδια που κάνει. Μπορείς γρήγορα και εύκολα να δεις σε ποια τοποθεσία βρίσκεται το παιδί σου, καθώς επίσης και πόση ώρα έκανε για να φτάσει σε αυτή την τοποθεσία. Η εφαρμογή αναφέρει επίσης κάθε πότε το παιδί σου τρέχει παραπάνω από το όριο, πότε πατάει απότομα φρένο, πότε μιλάει στο κινητό όταν οδηγάει και ορισμένα ακόμα πράγματα.

TrueMotion Family Safe Driving

Όταν ανοίξεις για πρώτη φορά την εφαρμογή, θα ρωτηθείς για το πόσο συχνά οδηγάει το παιδί σου μέσα σε μια βδομάδα. Όσο πιο σωστή είναι η απάντηση, τόσο πιο σωστά θα είναι και τα αποτελέσματα που θα σου δώσει στο τέλος.

Κατέβασε την εφαρμογή για: Android και iOS


Life360 Family Locator

Life360 Family Locator

Το να έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς συνεχώς την τοποθεσία των παιδιών σου και να συζητάς μαζί τους όποτε χρειάζεται, είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να σιγουρευτείς πως είναι ασφαλές. Το Life360 είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να κρατάς ολόκληρη την οικογένεια σου συνδεδεμένη κάθε στιγμή. Η συγκεκριμένη εφαρμογή κρατάει ένα ολοκληρωμένο αρχείο από τις τοποθεσίες τις οποίες επισκέφτηκε το παιδί σου για μια ολόκληρη ημέρα, καθώς επίσης και που βρίσκεται τη κάθε στιγμή. Μπορείς ακόμα να στείλεις μήνυμα στο παιδί σου ή να μιλάτε ολόκληρη η οικογένεια από ένα γκρουπ chat.

Όλα τα μέλη της οικογένειας φαίνονται σε έναν χάρτη μέσα στην εφαρμογή και όλα λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο. Αν πατήσεις πάνω στην φωτογραφία κάποιου χρήστη, έχεις την δυνατότητα να του στείλεις προσωπικό μήνυμα. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις και διαφορετικά γκρουπ chats, ένα για τα παιδιά και ένα για τους ενήλικες.

Η παρακολούθηση και η συνομιλία με τα παιδιά σου είναι εντελώς δωρεάν, αλλά αν θέλεις επιπλέον χαρακτηριστικά θα χρειαστεί να πληρώσεις την premium έκδοση της εφαρμογής.

Κατέβασε την εφαρμογή για: Android και iOS


SPIN Safe Browser

SPIN Safe Browser

Οι web browsers είναι ιδιαίτερα σημαντικοί σε όσο αφορά τον τρόπο με τον οποίο σερφάρουν τα παιδιά στο διαδίκτυο, καθώς επίσης και για το υλικό που βλέπουν. Αν ανησυχείς πως κάποιο από τα παιδιά σου μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση (έστω και κατά λάθος) σε ακατάλληλες ιστοσελίδες, τότε θα ήταν σοφή ιδέα αν χρησιμοποιούσες τον SPIN Safe Browser. Είναι ένας πολύ απλός browser ο οποίος μπλοκάρει όλο το ακατάλληλο υλικό σε ιστοσελίδες, αυτόματα και χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις πάνω σε κάποια επιλογή.

Ο browser έρχεται με ενσωματωμένα προστατευτικά φίλτρα τα οποία θα μπλοκάρουν κάθε ακατάλληλο υλικό και έτσι, είναι ιδανικός για ανήλικα παιδιά. Το ακατάλληλο υλικό περιλαμβάνει φυσικά το υλικό για ενήλικους, τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τα όπλα, το malware, το phishing, τα proxy sites, τα τυχερά παιχνίδια και πολλά ακόμα.

SPIN Safe Browser

Και ενώ  το SPIN Safe Browser επιτρέπει τη χρήση του YouTube, μπλοκάρει αρκετά κανάλια τα οποία παρέχουν ακατάλληλο υλικό για ανήλικα παιδιά. Ως εκ τούτου, δεν θα χρειάζεται να φοβάσαι πλέον για το τι παρακολουθούν τα παιδιά σου στο YouTube.

Κατέβασε την εφαρμογή για: Android και iOS


Εσύ ποιες από τις παραπάνω εφαρμογές χρησιμοποιείς και γιατί; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: