Δωρεάν εφαρμογέςΜουσική
5,784 προβολες

4 κορυφαίες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές για να γράψεις τραγούδια στο κινητό

4 κορυφαίες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές για να γράψεις τραγούδια στο κινητό

Όποιος γράφει τραγούδια γνωρίζει ότι δεν είναι πάντα εύκολο. Πολλές φορές λείπει η έμπνευση. Ωστόσο, πλέον με τη χρήση της τεχνολογίας γ συγγραφή τραγουδιών, είτε δηλαδή μουσικής είτε στίχων, μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολη. Συγκεκριμένα, παρακάτω θα δούμε 4 πάρα πολύ καλές εφαρμογές για να γράψεις τραγούδια, τις οποίες μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν δημιουργία μουσικής: Αυτές είναι οι 4 καλύτερες εφαρμογές στο Microsoft Store

1. Maestro

4 κορυφαίες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές για να γράψεις τραγούδια

Όταν ανοίξεις για πρώτη φορά την εφαρμογή, θα δεις ένα τραγούδι χωρίς τίτλο που μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως να επεξεργάζεσαι. Μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο, φυσικά, και στη συνέχεια να προσθέσεις διαφορετικές νότες και να παίξεις με διαφορετικούς χρόνους μέχρι να βρεις τη μελωδία που επιθυμείς.

Χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι κατάλληλη για ερασιτέχνες, το Maestro είναι ιδανικό για αυτούς που κατέχουν κάποιες γνώσεις επί της μουσικής και αντιλαμβάνονται τι εστί μουσική θεωρία.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή δωρεάν για android κάνοντας κλικ εδώ και για iPhone κάνοντας κλικ εδώ.

2. Tully: Ίσως η καλύτερη από τις δωρεάν εφαρμογές για να γράψεις τραγούδια

Στην αρχική οθόνη του Tully, θα δεις όλα τα τρέχοντα κύρια κομμάτια σου. Μπορείς να ανεβάσεις όλα τα αρχεία σου στο Tully, συμπεριλαμβανομένων των masters, των projects ή των μεμονωμένων beats σου. Όταν ξεκινάς ένα νέο έργο στο Tully, μπορείς να κρατάς σημειώσεις ή στίχους στον κενό χώρο, να εισάγεις αρχεία στο συγκεκριμένο έργο και να ξεκινήσεις έναν μετρονόμο.

Εάν είσαι ικανοποιημένος με το πώς βγήκε ένα τραγούδι στο Tully, μπορείς ακόμη και να πληρώσεις για μια συνδρομή για να μεταφέρεις αμέσως τη μουσική σου σε μεγάλες πλατφόρμες όπου οι χρήστες μπορούν να την κατεβάσουν. Αφού διανεμηθεί, μπορείς να δεις την απόδοση του τραγουδιού σου και πόσα έσοδα αποφέρει.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή δωρεάν για android κάνοντας κλικ εδώ και για iPhone κάνοντας κλικ εδώ.

3. Lyric Pad

Αν θέλεις να γράψεις στίχους για τραγούδια και είσαι οπτικός τύπος, τότε σίγουρα το Lyric Pad θα είναι από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές που έχεις στο android κινητό σου. Όταν γράφεις τους νέους σου στίχους στην εφαρμογή έχεις την εντύπωση ότι γράφεις σε κανονικό σημειωματάριο. Σε κάθε σημείωση, μπορείς να προσθέσεις φωτογραφίες ή πολυμέσα που υπάρχουν στο τηλέφωνό σου. Στη συνέχεια, μπορείς εύκολα να μοιραστείς οποιαδήποτε συγκεκριμένη σημείωση με έναν φίλο για να λάβεις κάποια σχόλια.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή δωρεάν μόνο για android κάνοντας κλικ εδώ.

4. Apollo 16: Η τελευταία από τις εφαρμογές στη λίστα μας για να γράψεις τραγούδια

Το Apollo 16 είναι βασικά μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων, αλλά μπορείς να εγγράψεις ήχο και να ανεβάσεις μέσα απευθείας σε κάθε νέα σημείωση. Αυτό είναι πολύ βολικό εάν εμπνέεσαι πάντα όταν λείπεις από το σπίτι ή δεν έχεις στυλό και χαρτί πάνω σου.

Μπορείς να ξεκινήσεις πάρα πολύ γρήγορα με μια νέα σημείωση όταν σου έρχεται είτε μία μελωδία είτε ένας στίχος στο μυαλό. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να κάνεις ομοιοκαταληξία επάνω σε μία συγκεκριμένη μελωδία.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή δωρεάν για android κάνοντας κλικ εδώ και για iPhone κάνοντας κλικ εδώ.

Διάβασε επίσης: Lyrics στο Spotify: Η πλατφόρμα βάζει στίχους τραγουδιών σε πραγματικό χρόνο

Tags: , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: