MobileΔωρεάν εφαρμογές
14,696 προβολες

Δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό

Δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό

Υπάρχουν αρκετές δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό. Κάθε μια παρέχει διαφορετικούς τρόπους, χαρακτηριστικά και επιλογές για να αλλάξεις την φωνή σου και να την κάνεις πιο διασκεδαστική.

Αν και οι περισσότερες εφαρμογές που αναφέρονται στην παρακάτω λίστα παρέχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και επιλογές, αυτό που κάνει την καθεμία διαφορετική είναι οι διαφορετικοί χαρακτήρες φωνών και τα εφέ που παρέχει.

Όλες οι εφαρμογές παρακάτω παρέχονται εντελώς δωρεάν, αλλά αρκετές προβάλλουν διαφημίσεις. Για να αφαιρέσεις τις διαφημίσεις και να αποκτήσεις πρόσβαση σε περισσότερους χαρακτήρες φωνών αλλά και σε επιλογές και εφέ, θα χρειαστεί είτε να αγοράσεις κάποιο πακέτο από μέσα, είτε την pro έκδοση της κάθε εφαρμογής – εφόσον παρέχεται.

Οι καλύτερες Android εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό

Η παρακάτω λίστα θα ανανεώνεται ανά χρονικά διαστήματα με νέες εφαρμογές και θα αφαιρούνται όσες έχουν πάψει να λειτουργούν. Στην περίπτωση που έχεις να μας προτείνεις κάποια, μη διστάσεις να αφήσεις το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου.

Squeak Voice Changer

Το Squeak Voice Changer παίρνει την φωνή σου και την μετατρέπει σε μια από τις έτοιμες δικές τους. Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ της κάθε φωνής, από έναν άγριο άνθρωπο μέχρι και βαθιές φωνές, το Squeak Voice Changer παρέχει ορισμένους χαρακτήρες φωνών που θα βρεις ιδιαίτερα διασκεδαστικές.

Κατά πάσα πιθανότητα, όποιον χαρακτήρα φωνής και αν επιλέξεις, θα ακούγεται καθαρά και δυνατά. Ορισμένες φορές, ωστόσο, η εφαρμογή χρειάζεται αρκετά λεπτά έως ότου ολοκληρώσει την αλλαγή της φωνής, ανάλογα πάντα με το πόσο μεγάλη ήταν η ηχογράφηση.

Μπορείς να μετατρέψεις την φωνή σου με διάφορες φωνές και στην συνέχεια να κατεβάσεις το αρχείο και να το περαστείς μέχρι και στα κοινωνικά δίκτυα με τους αγαπημένους ανθρώπους.

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής, ωστόσο, περιλαμβάνει και ορισμένους περιορισμούς. Δεν σου παρέχει όλες τις φωνές, αλλά έναν περιορισμένο αριθμό χαρακτήρων. Αν θέλεις περισσότερες επιλογές, αλλά και να εξαφανίσεις τις διαφημίσεις που προβάλλονται μέσα, θα χρειαστεί να αγοράσεις την pro έκδοση.

Narrator’s Voice

Το Narrator’s Voice παρουσιάζει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή του. Μπορείς, φυσικά, να αποθηκεύσεις και να μοιραστείς τις φωνές σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, αλλά σου επιτρέπει επίσης να κάνεις εισαγωγή ενός αρχείου με κείμενο με λέξεις που θέλεις να πει.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι η μετάφραση που παρέχουν μέσα. Μόλις ολοκληρώσεις την ηχογράφηση, θα έχεις επίσης την δυνατότητα να επιλέξεις σε ποια γλώσσα θέλεις να την πει η εφαρμογή, καθώς επίσης και με ποιον χαρακτήρα φωνής.

VoiceFX

Άσχετα με τις κλασικές επιλογές που παρέχει, όπως για παράδειγμα την δυνατότητα να αλλάξεις την φωνή σου και στην συνέχεια να την μοιραστείς στα κοινωνικά δίκτυα, το VoiceFX παρέχει ορισμένα έξτρα χαρακτηριστικά που κάνουν την εφαρμογή ακόμα πιο ενδιαφέρον. Υπάρχει μια live-streaming επιλογή, η οποία ουσιαστικά σου επιτρέπει να γράφεις ορισμένα πράγματα και μια φωνή τα λέει ακριβώς έτσι όπως τα βάζεις, σε πραγματικό χρόνο.

Voice Changer with Effects

Το Voice Changer with Effects είναι μια εφαρμογή από την ομάδα Baviux και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό, με πάνω από πενήντα εκατομμύρια κατεβάσματα.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει σχεδόν πενήντα διαφορετικά εφέ τα οποία αλλάζουν την φωνή σου. Όλα τα φίλτρα και τα εφέ είναι σωστά οργανωμένα και υπάρχει περιγραφή για το καθένα ώστε να γνωρίζεις ακριβώς πως θα αλλάξεις την φωνή σου.

Η εφαρμογή σου επιτρέπει να αποθηκεύεις τις ηχογραφήσεις σου, να τις μοιράζεσαι με τους φίλους σου, αλλά και να τις βάζεις ως ήχους κλήσης στην συσκευή σου.

Voice Changer by AndroidRock

Η εφαρμογή του AndroidRock δεν είναι τόσο καλή όσο το Voice Changer with Effects που αναφέραμε παραπάνω. Δεν παρέχει τα ίδια εφέ και οι επιλογές της είναι αρκετά πιο λίγες. Παρόλα αυτά, παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον χρήσης που αρκετοί έχουν αγαπήσει.

Η εφαρμογή παρέχεται εντελώς δωρεάν, αλλά προβάλλει αρκετές διαφημίσεις, οπότε αν δεν τις αντέχεις, σου συστήνουμε να μην την κατεβάσεις, ή να πληρώσεις για να μην τις βλέπεις άλλο.

Handy Tools Studio Voice Changer

Τέλος, στην λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό είναι και το Studio Voice Changer, το οποίο σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους, περιλαμβάνει ορισμένα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Αρχικά, αντί να εστιάζει αποκλειστικά σε διάφορες αστείες φωνές και χαρακτήρες, δημιουργεί μια εμπειρία που θυμίζει ηχογράφηση από μουσικό στούντιο.

Τα εφέ αυτής της εφαρμογής έχουν δημιουργεί κυρίως για τραγουδιστές. Η φωνή σου θα ακούγεται καθαρά και θα είναι λες και την ηχογράφησες μέσα σε κάποιο στούντιο, έχοντας επιλογές για χορδές και theater. Μπορείς επίσης να βάλεις reverb, να αλλάξεις τον τόνο της φωνής σου, να αυξήσεις την ταχύτητα και πολλά ακόμα.


Όλες οι παραπάνω δωρεάν εφαρμογές για αλλαγή φωνής στο κινητό είναι σχετικά παρόμοιες, οπότε η τελική σου απόφαση βρίσκεται καθαρά στο χέρι σου και στην εφαρμογή που σου καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες. Οι μεγάλες διαφορές μεταξύ των εφαρμογών αυτών, είναι κυρίως τα διαφορετικά εφέ και οι διαφορετικοί χαρακτήρες φωνών που παρέχει η κάθε μια.

Tags: , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: