Δωρεάν υπηρεσίεςΜουσική
4,248 προβολες

Κατέβασε δωρεάν DJ mixes & sets από αυτές τις 4 ιστοσελίδες

Κατέβασε δωρεάν DJ mixes & sets από αυτές τις 4 ιστοσελίδες

Η εύρεση νέων DJ μίξεων και σετ μπορεί να σου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολη αν δεν ξέρεις που να ψάξεις. Με αφορμή αυτό, παρακάτω θα δούμε 4 εξαιρετικά χρήσιμες ιστοσελίδες, στις οποίες μπορείς να βρεις και να κατεβάσεις δωρεάν DJ mixes και σετ για να κάνεις τη δουλειά σου.

1. GlobalDJMix: Ίσως η καλύτερη ιστοσελίδα για να βρεις δωρεάν DJ mixes

Κατέβασε δωρεάν DJ mixes από αυτές τις 4 εξαιρετικές ιστοσελίδες

Αν αυτό που αναζητάς είναι κάτι με ωραίο περιβάλλον εργασίας χρήστη, πολλές πληροφορίες σχετικά με τις μίξεις και τα ζωντανά σετ τους ή απλώς κάπου όπου μπορείς να αναζητήσεις κάτι νέο, τότε το GlobalDJMix μπορεί να είναι απλώς ο ιστότοπος που ψάχνεις.

Η πλατφόρμα χωρίζεται σε μια τεράστια γκάμα διαφορετικών στυλ και ειδών που μπορείς να φιλτράρεις, με κάθε είδος να χωρίζεται σε υποείδη.

Εκεί που πραγματικά λάμπει το GlobalDJMix, ωστόσο, είναι ο τεράστιος όγκος πληροφοριών που λαμβάνεις πριν κατεβάσεις ή ακούσειςε ένα κομμάτι. Τα βασικά, όπως ο καλλιτέχνης που ερμήνευσε το σετ, το show στο οποίο παρουσιάστηκε και το είδος.

Το GlobalDJMix διαθέτει επίσης τη συνολική διάρκεια, τον ρυθμό μετάδοσης bit ήχου και το μέγεθος αρχείου της μίξης ή του ζωντανού σετ. Αυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμα εάν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις μερικά από τα καλύτερα δωρεάν DJ mixes για να κάνεις remix το σετ μόνος σου.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν δημιουργία μουσικής: Αυτές είναι οι 4 καλύτερες εφαρμογές στο Microsoft Store

2. Mixing.DJ

Κατέβασε δωρεάν DJ mixes & sets από αυτές τις 4 ιστοσελίδες

Η δεύτερη ιστοσελίδα της λίστας μας για να βρεις δωρεάν υψηλής ποιότητας DJ mixes και sets είναι το Mixing.DJ. Όταν εεπισκεφθείς για πρώτη φορά το Mixing.DJ, θα μεταφερθείς στη σελίδα προορισμού του, η οποία είναι γεμάτη από πρόσφατες μίξεις DJ και live sets.

Αν όμως ψάχνεις για κάτι πιο συγκεκριμένο, πιθανότατα θα θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα από τα πολλά άλλα εργαλεία του Mixing.DJ για να το κάνεις. Υπάρχουν, για παράδειγμα, πολλές γραμμές αναζήτησης σε όλο τον ιστότοπο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, καθώς και διαφορετικές κατηγορίες για περιήγηση στην κορυφή του ιστότοπου. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αναζητήσεις μίξεις DJ ανά είδος μουσικής ή ακόμα και για να βρεις δημοφιλείς μίξεις που έχουν χρησιμοποιήσει άλλοι.

3. LiveSets.DJ

Κατέβασε δωρεάν DJ mixes & sets από αυτές τις 4 ιστοσελίδες

Στη συνέχεια έχουμε το LiveSets.DJ. Το LiveSets.DJ είναι ένας ιστότοπος όπου σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να ανεβάσει ένα ζωντανό σετ ή μια μίξη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βρεις μια τεράστια γκάμα διαφορετικών στυλ, μίξεων και πολλά άλλα.

Το μειονέκτημα εδώ, προφανώς, είναι ότι ελέγχεις πολύ λιγότερο την ποιότητα που θα λαμβάνεις όταν κοιτάζεις αυτά τα ζωντανά σετ ή μίξεις. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησής του ή ακόμα και να φιλτράρεις ανά είδος, αν και συχνά αυτό δεν αρκεί για να βεβαιωθείς ότι λαμβάνεις αυτό που θέλεις.

Ωστόσο, αν βρεις κάτι υπέροχο, μπορείς πάντα να κάνεις κλικ στον δημιουργό και να βρεις περισσότερα από τα πράγματα του μέσω του προφίλ του, όπως πχ δωρεάν DJ mixes. Αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρεις κάτι εντελώς μοναδικό.

4. EDMliveset: Η τελευταία ιστοσελίδα της λίστας μας για δωρεάν DJ mixes & sets

Κλείνοντας τη λίστα με τις καλύτερες ιστοσελίδες για δωρεάν DJ mixes, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο EDMliveset. Η διεπαφή χρήστη του EDMliveset είναι αρκετά σταθερή και αρκετά εύκολη στην εξερεύνηση.

Αυτό που είναι ωραίο εδώ είναι ότι θα βρεις μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για οποιοδήποτε αρχείο θέλεις να κατεβάσεις. Από πού ελήφθη, σε τι μπορεί να ήταν μέρος, πώς προέκυψε και πού να βρεις περισσότερα από αυτό.

Αυτό που είναι πραγματικά μοναδικό, ωστόσο, είναι ο τρόπος με τον οποίο το EDMliveset διαθέτει έναν τεράστιο αριθμό διαδικτυακών podcast και ραδιοφωνικών εκπομπών που μπορείς να απολαύσεις.

Διάβασε επίσης: 4 κορυφαίες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές για να γράψεις τραγούδια στο κινητό

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: