Δωρεάν υπηρεσίες
19,465 προβολες
5 Σχόλια

Αυτά είναι τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

Αυτά είναι τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

Σίγουρα η αγορά και η πώληση ακινήτου αποτελεί μια πολύ σημαντική υπόθεση τόσο για τον πωλητή όσο και τον αγοραστή. Σίγουρα μια λύση είναι η συνεργασία με ένα μεσιτικό γραφείο το οποίο θα φροντίσει για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να έρθουν σε επαφή αγοραστής και πωλητής. Ωστόσο ου υπηρεσίες ενός μεσιτικού γραφείου απαιτούν και την ανάλογη πληρωμή, κάτι που δεν συμφέρει σε όλες τις περιπτώσεις ακινήτων. Η δεύτερη και πιο δημοφιλής επιλογή είναι η καταχώρηση μιας αγγελίας στα κορυφαία site αγγελιών για ακίνητα.

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων τόσο για εκείνους που αναζητούν να αγοράσουν ένα ακίνητο όσο και για εκείνους που θέλουν να πουλήσουν. Όλες οι ιστοσελίδες που θα βρείτε παρακάτω είναι  αρκετά αξιόπιστες και σίγουρα κάποιες από αυτές θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Διάβασε επίσης: Πώς να βελτιώσεις το ίντερνετ στο σπίτι

Τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων στην Ελλάδα

Αυτά είναι τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

Οι ιστοσελίδες για αγγελίες ακινήτων είναι αρκετά δημοφιλείς στην χώρα μας αφού υπάρχει μια πληθώρα επιλογών. Σίγουρα κάποιες από αυτές έχουν μεγαλύτερο αριθμό καταχωρήσεων από τις υπόλοιπες, ωστόσο η χρήση όσο το δυνατόν περισσότερες από αυτές θα σε βοηθήσουν να αγοράσεις ή να πουλήσεις έναν ακίνητο εύκολα και γρήγορα.

1. Spitogatos.gr

Spitogatos ενοικίαση πώληση κατοικιών

Ένα από τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων στην Ελλάδα είναι φυσικά ο Spitogatos. Εάν στο παρελθόν έχεις ασχοληθεί ξανά με την αγορά ή πώληση ενός ακινήτου, σίγουρα θα έχει πέσει στην αντίληψή σου η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αγγελιών. Μέσα από το συγκεκριμένο site μπορείς εύκολα να βρεις το ακίνητο που σε ενδιαφέρει αφού η ευχρηστία της ιστοσελίδας καθώς και  η σωστή ταξινόμηση και κατηγοριοποίηση, θα σου παρέχουν μια ευχάριστη πλοήγηση. Το ίδιο εύκολη είναι η διαδικασία και για τον πωλητή, ο οποίος είναι σε θέση να καταχωρήσει την αγγελία του μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, ή να αναζήτηση για την ανάθεση της πώλησης σε κάποιον επαγγελματία.

Για να επισκεφτείς την ιστοσελίδα Spitogatos.gr πάτησε εδώ

2. Spiti24.gr

Spiti24 Αγγελίες για ακίνητα

 Το spiti24 αποτελεί μια επίσης δημοφιλή ιστοσελίδα για δωρεάν αγγελίες ακινήτων, με έναν μεγάλο αριθμό καταχωρήσεων και αρκετούς ενεργούς χρήστες. Μέσα από το συγκεκριμένο site, μπορείς να αναζητήσει το ακίνητο της επιλογής σου, να δημοσιεύσεις την αγγελία σου καθώς και να έρθεις σε επαφή με μεσίτες και επαγγελματίες για μετακομίσεις, ανακαινίσεις κλπ. Η ιστοσελίδα διαθέτει έναν μοντέρνο σχεδιασμό ο οποίος προσφέρει μεγάλη ευχρηστία στον εκάστοτε χρήστη, ενώ η προεπισκόπηση πάνω στο χάρτη αποτελεί μια υπέροχη λειτουργία της ιστοσελίδας. Το spiti24 αποτελεί το δεύτερο από τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων καθώς προσελκύει καθημερινά έναν μεγάλο αριθμό χρηστών.

Για να επισκεφτείς την ιστοσελίδα Spiti24.gr πάτησε εδώ

3. Χρυσή Ευκαιρία – Ακίνητα (xe.gr)

τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων χρυσή ευκαιρία

Η Χρυσή ευκαιρία αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες αγγελιών με τεράστια απήχηση και αναγνώριση στην χώρα μας. Η ιστοσελίδα της xe.gr αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες αφού προσφέρει μια τεράστια ποικιλία αγγελιών πέραν των ακινήτων. Ωστόσο η εταιρεία έχει διαφοροποιήσει τις αγγελίες ακινήτων σε ξεχωριστή ενότητα λόγω φυσικά της τεράστιας ζήτησης. Η χρήση της πλατφόρμας αγγελιών τόσο για αγοραστές όσο και πωλητές είναι αρκετά εύκολη, ενώ ένας από τους σημαντικότερους για να επιλέξετε την Χρυσή Ευκαιρία είναι ο τεράστιος αριθμός επισκεπτών που δέχεται καθημερινά.

Για να επισκεφτείς την ιστοσελίδα Χρυσή Ευκαιρία πάτησε εδώ

4. Plot.gr

Αγγελέις για σπίτια

Επόμενη ιστοσελίδα στην λίστα μας με τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων είναι το Plot. Μια επίσης μοντέρνα και σύγχρονη ιστοσελίδα η οποία προσφέρει αγγελίες ακινήτων από Ιδιώτες ή Μεσίτες σε όλη την Ελλάδα. Μέσα στο plot θα βρείτε χιλιάδες αγγελίες κατοικιών, καταστημάτων, οικοπέδων κλπ. Μάλιστα, με την βοήθεια ενός διαδραστικού χάρτη η αναζήτηση γίνεται ακόμη ευκολότερη.

Για να επισκεφτείς την ιστοσελίδα Plot.gr πάτησε εδώ

5. ToSpitiMou.gr

τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

Τελευταία ιστοσελίδα στην λίστα μας είναι αυτή tospitimou.gr η οποία προσφέρει χιλιάδες αγγελίες σε όλη την χώρα από ακίνητα για πώληση ή ενοικίαση. Μια αρκετά εύχρηστη ιστοσελίδα η οποία θα σε βοηθήσει να βρεις το σπίτι ή το μαγαζί που αναζητάς σε πολύ λίγο χρόνο. Επιλέγοντας την ανάλογη κατηγορία, τιμή και βασικά χαρακτηριστικά, η καταχώρηση νέας αγγελίας είναι τόσο απλή που μπορεί να γίνει σε λίγα μόλις λεπτά. Άλλο ένα υπέροχο site που συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων – Επιπρόσθετες επιλογές

Οι επιλογές σε ιστοσελίδας αγγελιών είναι πάρα πολλές, αφού πέραν αυτών που αφορούν αποκλειστικά τις αγοροπωλησίες ακινήτων, υπάρχει και ένας τεράστιος αριθμός ιστοσελίδων με διαφόρων τύπων αγγελίες. Μέσα σε αυτές φυσικά θα βρείτε και την κατηγορία ακίνητα όπου μπορείτε να βρείτε κάποια που δεν έχουν καταχωρηθεί σε άλλη πλατφόρμα.

Οι ιστοσελίδες που θα αναφέρουμε παρακάτω παρέχουν έναν σημαντικό αριθμό από αγγελίες ακινήτων που σίγουρα δεν θα πρέπει να παραληφθούν. Χωρίς να αναλύσουμε πολλές πληροφορίες για την κάθε μία, συγκεντρώσαμε εκείνες που προσφέρουν εύκολη και γρήγορη χρήση τόσο στην αναζήτηση όσο και την καταχώρηση αγγελιών ακινήτων. Συγκεκριμένα:

 1. Findhome.gr
 2. webakinita.com
 3. freelist.gr
 4. aggeliorama.gr
 5. aggelies247.com

Facebook – Ένα από τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το Facebook, την μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής διαδικτύωσης  η οποία προσφέρει την λειτουργία marketplace όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να καταχωρήσει την αγγελία της επιθυμίας τους. Φυσικά βασική προϋπόθεση για να αναζητήσεις ή να καταχωρήσεις μια αγγελία ακινήτων στο Facebook είναι η κατοχή ενός ενεργού λογαριασμού. Ωστόσο η πλατφόρμα λόγω του τεράστιου αριθμού μελών που απαριθμεί, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή και άνετα θα μπορούσαμε να την κατατάξουμε στα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων.

Διάβασε επίσης: Μου έκλεισαν το προφίλ στο Facebook – Τι να κάνω τώρα;

Αν γνωρίζεις και εσύ κάποιο αξιόπιστο και εύκολο στην χρήση site, θα χαρούμε να το αναφέρεις στα σχόλια παρακάτω.

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

5 Σχόλια. Leave new

 • Avatar
  Αμβρόσιος Αλεξανδράκης
  26 Αυγούστου 2021 11:10

  μόνο στην χρυσή ευκαιρία, στο plot.gr και τον spitoulis.gr μπορείς στην πραγματικότητα να βάλεις αγγελίες ΔΩΡΕΑΝ. Στα υπόλοιπα πρέπει να πληρώσεις.

  Απάντηση
 • Αληθειες εκτιμήσεων ακινήτου
  1)Αξιολογείστε την περιοχή ανάλογα με την αντικειμενική τιμή του ακινήτου η από την τιμή ζώνης στο λογαριασμό του ρευματος Αυτό είναι αδιασιστο στοιχείο για τον πρώτο ορισμό τιμής
  Επίσης η πρόσβαση σε αγορά σχολεία Πανεπιστήμια, ΜΜΜ παραλία η αλλα σημεία ενδιαφεροντο
  2)Αξιολογείστε το ακίνητο από την χρονολογία κατασκευής καινούργια θεωρούνται έως και 20 ετών με πτωση τιμής συγκριτικά από νεόδμητο κατά 35% για τα παλαιότερα μπορεί να πέσει η τιμή και 50% και τον υπολογισμό αντισεθσμικοτητας
  3)Αξιολογιστε τον προσανατολισμό και τα ανοίγματα αερισμού δηλ μπαλκόνια γωνία διαμπερές δισγωνιαιο και την θέα που έχει ομού με άλλα στοιχεία οπως σκοτεινούς χώρους δωμάτια σε φωταγωγους.. δηλ μειωτικους παραγ ντες κάθε φωτεινός χώρος ανεβάζει την τιμη
  3) μην ξεχνάτε ότι η τιμή αυξάνει με τον όροφο προς τα άνω κατά, 15-25%)κατα όροφο
  4)Αξιολογιστε την όψη της οικοδομής για τό που βρισκεται η κεντρική είσοδος της οικοδομής δηλ είσοδος πάνω σε κεντρικό δρόμο δίνει 15-20%επιπλεον στην τιμή λαμβάνεται υπ όψιν η κατασκευή της.. δηλ ορθομαρμαρωση η απλά βαμμένες επιφάνειες.. Επισης εάν η είσοδος είναι επίπεδη και δεν έχει σκάλες η γωνίες και για τον ανελκυστήρα δεν υπάρχουν σκάλες.
  Εστερικα εκτιμήστε τους χώρους εάν επιδέχονται διαμόρφωσε Ν και αλλαγής διαρυθμησεως σε περίπτωση που επιδέχεται να αξιοποιηθεί και ως επαγγελματικό χώρος..
  Εκτιμήστε την γενική κατάσταση του ακινήτου δηλ κουζίνα μπάνιο πατώματα κουφώματα όλα αυτά +_10.000 για 100 τμ να αλλάξουν… εκτός αν τα αναλάβουν επαγγελματίες οπότε υπολογιστε και το κέρδος τους…
  Εάν νοικιαζετε
  Υπολογίστε τον φόρο που απορρέει από την μίσθωση δηλ 20%συνηθως ανάλογα την κλίμακα του εισοδήματος που προκύπτει και αφαιρέστε τον από την επιθυμητή τιμή που έχετε ορίσει..
  Υπολογίστε το ΕΝΦΙΑ που σας επιβαρύνει και αφαιρεστε από το υπόλοιπο της τιμής που εμεινε
  Σημαντικος παραγωντας είναι το κοινό που απευθύνεσαι δηλ σε περιφέρειας περιοχές όπου χρειάζεται κανείς περισσότερα έξοδα μετακίνησης δεν μπορείτε να συ αγωνιστεί τις τιμές του κέντρου καθώς το έξοδο μετακίνησης αφαιρειτε από το εισόδημα του μισθωτη εις βάρος του μισθωματος.. Αλλά και κατά αξιολόγηση απόκτησης ακινήτου σαφώς τα οικοδα κεντρικών περιοχών δεν εχουν τις ίδιες τιμές με την περιφέρεια.. Οπότε η απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης του εκμισθωτη δεν μπορεί να τρέχει στο ίδιο επίπεδο εκτίμησης υπεκτιμωντας το γεγονός της
  παλαιότητας καθώς δεν είναι συγκρισιμοι οι παραγοντες αυτοι…
  Επίσης οι τιμές των νομοποιημενω επειδή αυτά εκφευγουν των δομικών δεδομένων οικησης δεν μπορεί να είναι ανταγωνισμός με αυτές ενός κανονικού οικηματος ακόμη και αν αυτό αποτελεί μέρος του ακινήτου.. είναι υποωαθμισμενο.. ως πρόχειρη κατασκευη

  Απάντηση
 • Προσοχή στις αναρτήσεις που θα τύχουν προτάσεων συνεργασίας από μεσιτικά γραφεία.. Διότι το επιδιώκουμενο από τους μεσίτες, είναι να δώσουν στην αγορά ακίνητα, με συγκριτικά μειωτικη αξία, προκειμένου να φέρουν άμεσα αποτελέσματα, προς το συμφέρον τους! και να μην κινδυνεύουν να χάσουν τον πελάτη.. η το πάρει και άλλος συνάδελφος τους το ακινητο για προώθηση..
  Αυτή η συμπεριφορά καλύπτεται από την υπηρεσία του δήθεν συμβούλου (χωρίς καμία ειδική και πιστοποιημενη πανεπιστήμιακη γνώση κοστολογου, η οικονομολόγος.. συνήθως.. ) ο οποίος δρα για τα συμφέροντα του γραφείου του και μόνο, απαξιώνοντας το ακίνητο συνήθως αλλά και τις τιμές της αγοράς Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνουν ται οι τιμές ενοικίων και πωλήσεων πείθοντας τους ιδιοκτήτες να διαπραγματευονται για ένα κομμάτι ψωμί την περιουσία τους!
  Ενώ χωρίς να φέρνουν αποτελέσματα εστω επισκέψεων.. παρακολουθούν την κινητικότητα του ακινήτου με τακτά τηλέφωνα με την πρόφαση της ενημέρωσης του αρχείου τους
  Εδώ ρωτάμε ποιο αρχείο αφού δεν υπήρξε προώθηση..
  Λογικά θα πρέπει να δεσμεύεστε την προσφερομενη υπηρεσία τους για ορισμένο χρόνο ώστε να είστε σίγουρη ότι δεν σας χρησιμοποιούν για εμπλουτισμό του αρχείου τους και μόνο! η ακόμα χειρότερα για αρνητικό συγκριτισμο, χρησιμοποιοντας το ακίνητο σας συγκριτικά για να πείσουν τον πελάτη για αλλά που προωθούν με δική τους χαμηλωτερες τιμές!
  Λογικά θα έπρεπε μόνο ο ιδιώτης μόνος του να αναρτά τις καταχωρήσεις του και με αυτές τις καταχωρήσεις να δουλεύουν οι μεσίτες βάζοντας απλά το σήμα τους επάνω εάν επιθυμεί ο ιδιοκτήτης να έχει κάποιον να διαχειρίζεται την αγγελία του..
  Μόνο έτσι θα σωθει η αγορά των ακινήτων!
  Καθώς πολλοί εποφεληθηκαν να αγοράζουν (ψόφια) ακινητα αφού πρ τα οδήγησαν σε απελπιστικά όρια τους ιδιοκτήτες και κατόπιν μιας βασικής ανακαίνισηςνα τα μετάπωλούν με 200%κερδος!εμφανιζόμενο ως ανακαινηστες
  Προσοχή λοιπόν εκτιμήστε μόνοι το ακίνητο και τα μεροκάματο που κάνατε για να το αποκτήσετε!

  Απάντηση
 • Χρήσιμο το άρθρο, αλλά να συμπλήρωσ ω, ότι κάποιες πλατφόρμες κρατούν τα στοιχεία του αναφερόμενου (δηλ δεν αναφέρουν τα τηλέφωνα και το mail) σε αυτές και κάνουν επιλογή των πελετων που απευθύνονται σε αυτές δρωντας αποτρεπτικα για τις ανάζητησεις ενω συντηρούν τις αγγελίες….
  Άλλη ατφορμα που δέχεται δήθεν δωρεάν αγγελίες αφού έχεις στήσει την αγγελία σου δεν φεύγει για να ανέβει ενώ προβάλει τις τιμές των επί πληρωμή αγγελιών που δέχεται και σε αναγκάζει σε συνεχεις! διαπιστώσεις ότι δεν είσαι ρομπότ καλλ κόλπα…οσπου να απηυδησεις…
  Άλλο κόλπο είναι ότι εν μπαίνεις στην λίστα των ιδιωτών για να αποφύγεις τους μεσίτες αμέσως Μις αναρτηθεί η αγγελία σου δέχεσαι κατεγισμο από τηλεφωνήματα μεσιτων… Και πότε η πολύ σπανιως… Ιδιωτών που ψάχνουν… αφου η στήλη δεν έχει την ανάλογη προβολή και δεν ανταποκρίνεται σε αγγελίες του ενεστώτα χρονου.. Ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον κάθε μήνα να κατεβαίνουν οι αγγελίες αν δεν ανανεωνοται..
  Προσοχή ακόμη γιατί υπάρχει δυκτιο ειδοποιήσω μεταξύ των μεσιτων που σαςσταμπαρουν μέσω του τηλεφώνου σας ή των στοιχείων σας με δικά τους κρυφά κριτήρια για το άτομο ή το ακίνητο σας

  Απάντηση
 • Χρήσιμο το άρθρο αλλά να συμπλήρωση ότι κάποιες πλατφόρμες κρατούν τα στοιχεία του αναφερόμενου (δηλ δεν αναφέρουν τα τηλέφωνα και το mail) σε αυτές και κάνουν επιλογή των πελετων που απευθύνονται σε αυτές δρωντας αποτρεπτικα για τις ανάζητησεις ενω συντηρούν τις αγγελίες….
  Άλλη ατφορμα που δέχεται δήθεν δωρεάν αγγελίες αφού έχεις στήσει την αγγελία σου δεν φεύγει για να ανέβει ενώ προβάλει τις τιμές των επί πληρωμή αγγελιών που δέχεται και σε αναγκάζει σε συνεχεις! διαπιστώσεις ότι δεν είσαι ρομπότ καλλ κόλπα…οσπου να απηυδησεις…
  Άλλο κόλπο είναι ότι εν μπαίνεις στην λίστα των ιδιωτών για να αποφύγεις τους μεσίτες αμέσως Μις αναρτηθεί η αγγελία σου δέχεσαι κατεγισμο από τηλεφωνήματα μεσιτων… Και πότε η πολύ σπανιως… Ιδιωτών που ψάχνουν… αφου η στήλη δεν έχει την ανάλογη προβολή και δεν ανταποκρίνεται σε αγγελίες του ενεστώτα χρονου.. Ενώ θα έπρεπε τουλάχιστον κάθε μήνα να κατεβαίνουν οι αγγελίες αν δεν ανανεωνοται..
  Προσοχή ακόμη γιατί υπάρχει δυκτιο ειδοποιήσω μεταξύ των μεσιτων που σαςσταμπαρουν μέσω του τηλεφώνου σας ή των στοιχείων σας με δικά τους κρυφά κριτήρια για το άτομο ή το ακίνητο σας

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: