WebΔωρεάν υπηρεσίες
8,935 προβολες

Live Video-Chat Sites και Apps για κινητό – Για Ελλάδα και όλον τον κόσμο

Οι διαδικτυακές συνομιλίες και βιντεοκλήσεις έχουν πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ειδικά, με την καραντίνα όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνει σελίδες και εφαρμογές για να μιλάει με άτομα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Σίγουρα, η συνήθεια αυτή είναι κάτι διασκεδαστικό που ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις που θα καταλήξει. Μάλιστα, είναι πολύ ωραίο να μπορείς να γνωρίζεις άτομα από όλο τον κόσμο από το κινητό σου. Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα δεις τα καλύτερα Live Video-Chat Sites και Apps για κινητό.

1. Chatroulette: Ίσως το πιο δημοφιλές από τα Live Video-Chat Sites στην Ελλάδα

Το Chatroulette λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια και δημιουργήθηκε από ένα 17χρονο αγόρι ονόματι Andrey Ternovskiy. Έμπνευση για τη δημιουργία της σελίδας αποτέλεσαν το Skype και η ταινία “The Deer Hunter“. Με τη βοήθεια του Chatroulette, μπορείς να επικοινωνείς με τυχαία άτομα στο διαδίκτυο. Αυτό είναι καλύτερο για χρήστες που προτιμούν τη συνομιλία μέσω βίντεο και βλέπουν το πρόσωπο του άλλου σε πραγματικό χρόνο. Επίσης,, το Chatroulette ανέπτυξε τη “Φιλτραρισμένη συνομιλία”. Επιπλέον, για να ξεκινήσει η σύζευξή σου με έναν άλλο χρήστη, βεβαιώσου ότι έχεις μια web κάμερα και ένα μικρόφωνο συνδεδεμένα στον υπολογιστή σου.

2. ChatRandom

Το Chatrandom παρέχει έναν από τους ευκολότερους τρόπους για να συμμετάσχεις σε συνομιλία μέσω βίντεο με αγνώστους. Σε αυτό, χρειάζεται μόνο να επιλέξεις το φύλο σου και να επαληθεύσεις ότι είσαι 18+ ετών και άνω. Το Chatrandom θα κάνει την υπόλοιπη δουλειά και θα σε ζευγαρώσει με έναν από τους χιλιάδες ενεργούς χρήστες του στο διαδίκτυο. Η σελίδα σου επιτρέπει επίσης να φιλτράρεις τη χώρα, αν θέλεις να συνομιλείς μόνο με άτομα από ένα συγκεκριμένο μέρος.

3. ChatHub: Ένα πολύ καλό Live Video-Chat Site ειδικά για γυναίκες

Αν θέλεις να γνωρίσεις πώς να συνομιλείς δωρεάν στο διαδίκτυο, μπορείς να τσεκάρεις το ChatHub.cam. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να σου δίνει ευκαιρίες να γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μπορείς να μιλήσεις με τυχαίους αγνώστους μέσω βιντεοκλήσεων και chat. Ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτήν τη σελίδα συνομιλίας είναι η λειτουργία, με την οποία μπορείς να δεις τέσσερα άτομα ταυτόχρονα και να επιλέξεις αυτό που σου άρεσε. Όμως, οι άνδρες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα επειδή προορίζεται μόνο για γυναίκες χρήστες. Ένα άλλο καλό πράγμα για το ChatHub.cam είναι ότι μπορείς να αποκλείσεις άτομα που παραβιάζουν τους κανόνες και δείχνουν ανάρμοστη συμπεριφορά.

4. CooMeet: Ένα καλό Live Video-Chat Site ειδικά για άντρες

Σε αντίθεση με άλλα Live Video-Chat Sites το CooMeet εστιάζει στη συνάντηση με κορίτσια. Επιπλέον, η σελίδα διασφαλίζει ότι έχει ενεργούς χρήστες-κορίτσια για όλη την ημέρα. Επίσης, υπόσχεται ότι όλες οι γυναίκες χρήστες είναι legit. Ωστόσο, είναι καλό να κάνεις έναν λογαριασμό για να αποκτήσεις πρόσβαση στις περισσότερες από τις δυνατότητες του.

Διάβασε επίσης: 20 πράγματα που δεν ήξερες για το Netflix: Αύτη είναι η πλατφόρμα που έχει αλλάξει τις ζωές μας

5. Shagle

Επί του παρόντος, με σχεδόν 3 εκατομμύρια ενεργά μέλη, το Shagle θεωρείται ένα από τα καλύτερα chat rooms. Ένα άλλο καλό με αυτό είναι ότι μπορείς να συνομιλήσεiς με αγνώστους μέσα σε λίγα κλικ. Μπορείς επίσης να φιλτράρεiς τους χρήστες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου, διασφαλίζοντας ότι θα συναντήσεις πραγματικούς ανθρώπους, και όχι bots. Επιπλέον, διαθέτει πρότυπα συνομιλίας, ώστε να μπορείς εύκολα να ξεκινήσεις ένα θέμα με τον άλλο χρήστη.

6. Emerald

Το Emerald θα σου ζητήσει να κάνεις εγγραφή, ώστε να έχεις πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες του. Το Emerald παρέχει πολλές επιλογές για συνομιλία. Αρχικά, μπορείς να συμμετάσχεις σε ένα chat 1 προς 1 και να προσθέσεις “Ετικέτες ενδιαφέροντος”, ώστε να μπορείς να βρεις ένα άτομο με τα ίδια ενδιαφέροντα. Επίσης,, μπορείς να συμμετάσχεις σε ένα ομαδικό chat room με περισσότερα από 20 άτομα μέσα. Εκτός από αυτό, μπορείς να εγγραφείς σε μια αίθουσα συνομιλίας βίντεο, η οποία απαιτεί μια web κάμερα για να μπορέσεις να μπεις.

7. Chatki

Το Chatki σου επιτρέπει να συμμετέχεις σε μια συνομιλία μέσω βίντεο με πολλούς χρήστες παγκοσμίως. Η σελίδα είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες ηλικίας 18 ετών και άνω. Το οποίο όμως μπορεί να παρακάμψει ο καθένας. Το Chatki υπόσχεται ότι υπάρχουν περισσότεροι από χίλιοι χρήστες στο διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επιπλέον, η σελίδα είναι διαθέσιμη για πρόσβαση τόσο από υπολογιστές όσο και από κινητά τηλέφωνα. Αυτή η σελίδα είναι καλή, αν προσπαθείς να βρεις μια σχέση στο διαδίκτυο, καθώς μπορείς να συνομιλήσεις με άλλους χρήστες χρησιμοποιώντας μια web κάμερα.

8. TinyChat

Το TinyChat ξεκίνησε το 2000 και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές σήμερα. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για chat όπου οι άνθρωποι μπορούν να αρχίσουν να επικοινωνούν μέσω chat, βίντεο ή φωνητικής κλήσης. Το πιο εξαιρετικό χαρακτηριστικό αυτής της σελίδας είναι ότι σου επιτρέπει να μιλάς με μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα. Εκτός από αυτό, μπορείς επίσης να δημιουργήσεις το εικονικό σου chat room, όπου μπορείς να προσθέσεις ή να διώξεις τους ακολούθους σου ως διαχειριστής. Επιπλέον, το TinyChat διαθέτει μια λειτουργία όπου μπορείς να παρακολουθείς live video streaming που παρέχονται από τις διάφορες αίθουσες στις οποίες θέλεις να συμμετάσχεις.

9. iMeetzu

Το iMeetzu σου επιτρέπει να στέλνεις αρχεία ή φωτογραφίες. Όπως και άλλες σελίδες που αναφέραμε, το iMeetzu σε συνδέει αμέσως με έναν τυχαίο άγνωστο. Το καλό με το Site είναι ότι προστατεύει πλήρως το απόρρητό σου. Μπορείς να συνομιλήσεις με οποιονδήποτε χωρίς να αποκαλύψεις τα προσωπικά σου στοιχεία καθώς θα είσαι 100% ανώνυμος. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης ομαδικά δωμάτια για αποστολή μηνυμάτων σε πολλά άτομα ταυτόχρονα.

10. Omegle: Δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα καλύτερα Live Video-Chat Sites

Το Omegle δημιουργήθηκε από τον Leif K. Brooks το 2009 και είχε τεράστια απήχηση. Προσφέρει και αυτό Live Video-Chat με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι το omegle είχε πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Όμως, η καραντίνα το “ανέστησε”. Το 2021 είχε 34 εκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα! Το omegle μπορείς να το βρεις και στο App Store.

11. OmeTV

Ένας από τα καλύτερα Live Video-Chat sites είναι σίγουρα το OmeTV. Γιατί; Μπορείς να βρεις γρήγορα έναν τυχαίο συνομιλητή κυριολεκτικά με ένα μόνο κλικ . Εκτός από τον υπολογιστή, το OmeTV είναι επίσης διαθέσιμο για κινητά τηλέφωνα είτε Android είτε iOS. Με αυτό, μπορείς να συνομιλείς με το “ταίρι” σου οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε θέλεις. Ένα καλό πράγμα για το Ome TV είναι ότι μπορείς να παρακολουθείς τον αριθμό των ενεργών χρηστών. Στην πραγματικότητα, μπορείς να φιλτράρεις τους χρήστες ανάλογα με τη χώρα, το φύλο και άλλα. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το OmeTV κάνε κλικ εδώ.

12. Camsurf

Το Camsurf είναι και αυτό ένα Live Video-Chat Site που σου επιτρέπει να μιλήσεις με άτομα από όλο τον κόσμο. Στην περίπτωση που βρεις βαρετή τη συνομιλία μ ένα άτομο, απλά πατάς το κουμπί “Next” και αμέσως σε συνδέει με κάποιο άλλο άτομο. Δεν χρειάζεται επίσης τα προσωπικά σου στοιχεία. Το Camsurf είναι βέβαια πάρα πολύ εθιστικό. Μπορείς επίσης να το βρεις και στο Google Play και στο App Store.

Διάβασε επίσης: Emojis και Reactions στο Zoom: Πώς να κάνεις τις online συναντήσεις πιο διασκεδαστικές


Tags: , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: