Δωρεάν υπηρεσίες
7,911 προβολες

Δωρεάν μετατροπή PDF σε WORD

Δωρεάν μετατροπή PDF σε WORD

Η δωρεάν μετατροπή pdf σε word είναι μια πολύ χρήσιμη διαδικασία, αφού θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε αναγνώσιμα αρχεία σε επεξεργάσιμα. Τα αρχεία pdf αποτελούν έναν από τους πιο διαδεδομένους τύπους αρχείων για εύκολη προβολή εγγράφων, τα οποία έκανα την εμφάνισή τους κατά την δεκαετία του 90 από την Adobe. Ανεξαρτήτου λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείται, τα αρχεία PDF φορτώνονται το ίδιο από κάθε συσκευή, αρκεί να έχετε εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα ανάγνωσης. Το δημοφιλέστερο φυσικά είναι αυτό της Adobe, ωστόσο μπορείτε να βρείτε αρκετές δωρεάν εναλλακτικές. Μάλιστα, ακόμη και οι περισσότεροι περιηγητές στο διαδίκτυο (internet browsers) είναι σε θέση να φορτώσουν αρχεία PDF με απόλυτη επιτυχία.

Δωρεάν μετατροπή αρχείων pdf σε word

Ένα αρνητικό ωστόσο που παρουσιάζουν  τα αρχεία αυτά είναι ότι δεν παρέχουν δυνατότητα επεξεργασίας. Έτσι, εάν θέλεις να επεξεργαστείς ένα κείμενο από αρχείο pdf θα πρέπει πρώτα να το μετατρέψεις σε επεξεργάσιμη μορφή, δηλαδή σε αρχείο doc του Microsoft Word. Ευτυχώς τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν αρκετά δωρεάν εργαλεία που σου παρέχουν την δυνατότητα αυτή. Παρακάτω παραθέτουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή. Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι μερικές φορές, εάν το αρχείο pdf φέρει κωδικοποίηση, μπορεί η μετατροπή του να μην ολοκληρωθεί σωστά. Ωστόσο οι περιπτώσεις αυτές είναι λίγες.

Online εργαλεία για δωρεάν μετατροπή pdf σε word

Η λίστα που συγκεντρώσαμε με τα δωρεάν εργαλεία για την μετατροπή αρχείων pdf σε word βασίστηκε κυρίως στο ποσοστό επιτυχίας που μας έδωσε το κάθε ένα από αυτά. Κάποια από αυτά έχουν όριο στον αριθμό των σελίδων που θα μετατρέψεις ή στο μέγεθος του αρχείου που θα ανεβάσεις, ωστόσο για δωρεάν επιλογές είναι κάτι αναμενόμενο.

Ύστερα από αρκετές δοκιμές σε διαφορετικούς τύπους pdf αρχείων, καταλήξαμε στις παρακάτω 4 επιλογές δωρεάν εργαλείων. Σίγουρα τα online εργαλεία για μετατροπή pdf σε word είναι πολύ περισσότερα, ωστόσο επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω θα μπορέσεις εύκολα να μετατρέψεις οποιοδήποτε PDF εύκολα και αποτελεσματικά.

1. SmallPDF

smallpdf free pdf to word

Το SmallPDF αποτελεί ένα αρκετά εύχρηστο εργαλείο όπου μπορείτε να επιλέξετε το αρχείο pdf από τον υπολογιστή σας και να το μετατρέψετε εύκολα σε word. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και τα αποτελέσματα θα λέγαμε εγγυημένα στο μεγαλύτερο ποσοστό των αρχείων που έγινε δοκιμή.

Πάτησε εδώ για να χρησιμοποιήσεις το SmallPDF

2. ConvertPDFtoWord

convertPDFtoWord free online tool

Ένα επίσης αρκετά εύκολο στην χρήση του εργαλείο αποτελεί και αυτό του ConvertPDFtoWord. Η διαδικασία και εδώ είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το αρχείο που επιθυμείς και να προβείς στην δωρεάν μετατροπή pdf σε word. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει και μια πληρωμένη έκδοση του μετατροπέα, την οποία μπορείς να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου.

Πάτησε εδώ για να χρησιμοποιήσεις το ConvertPDFtoWord

3. ConvertOnlineFree

convertonlinefreeδωρεάν μετατροπή pdf σε word

Το συγκεκριμένο online εργαλείο μπορεί να σου προσφέρει πολύ περισσότερα από την δωρεάν μετατροπή pdf σε word. Συγκεκριμένα, εάν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ή όπως φαίνεται και στο επάνω μέρος της ανωτέρω φωτογραφίας, θα δείτε ότι παρέχει μια πληθώρα επιλογών μετατροπής αρχείων όπως PDF, WORD, TXT, JPG κλπ. Το αρνητικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το όριο των 30MB ανά αρχείο, ωστόσο είναι ένα αρκετά ικανοποιητικό μέγεθος που θα καλύψει το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγκών σου.

Πάτησε εδώ για να χρησιμοποιήσεις το ConvertOnlineFree

4. PDFonline

pdf-online mμετατροπή σε word

Αφού μεταφορτώσεις το αρχείο pdf, ένα παράθυρο προεπισκόπησης θα δείξει πόσο καλά έχει γίνει η μετατροπή ενώ ταυτόχρονα σε διαβεβαιώνει ότι το έγγραφό σου είναι ιδιωτικό. Πατώντας να κατεβάσεις το αρχείο, σου προσφέρει 3 επιλογές, μία σε zip-αρισμένη σελίδα HTML, μία σε PDF και μία σε αρχείο Word. Ωστόσο το αρχείο word δεν θα είναι ούτε DOCX ούτε DOC αλλά ένα Rich Text File (RTF) το οποίο φυσικά μπορείς να ανοίξεις κανονικά με το Word της Microsoft.

Πάτησε εδώ για να χρησιμοποιήσεις το PDFonline

Πότε θα χρειαστείς μετατροπή αρχείων pdf σε word;

Η δωρεάν μετατροπή pdf σε word θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και αρκετός κόσμος την χρειάζεται καθημερινά. Αρκετές ιστοσελίδες προσφέρουν διάφορα βιβλία, και πρότυπα αρχείων (templates) σε μορφή pdf τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις στην καθημερινότητά σου. Μερικοί από τους πιο συχνούς λόγους για να μετατρέψεις ένα pdf σε word είναι:

  • Για εργασίες και πτυχιακές όπου οι πηγές είναι σε βιβλία μορφής pdf
  • Επεξεργασία template για τιμολόγια επιχειρήσεων
  • Δημιουργία βιογραφικού σημειώματος
  • Εταιρικές παρουσιάσεις
  • Δημιουργία Προσφορών
  • Κλπ.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες όπου μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν pdf templates είναι:

  1. Template.net
  2. PDFexpert

Δείτε επίσης:

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: