Δωρεάν εφαρμογές
6,541 προβολες

Δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου σε κινητά τηλέφωνα

Δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου σε κινητά τηλέφωνα

Ο σχεδιασμός λογοτύπου αποτελεί το Α και το Ω για μια επιχείρηση, ένα κανάλι στο Youtube ή μια επωνυμία γενικά. Ένα ισχυρό λογότυπο είναι  σε θέση να βελτιώσει την φήμη μιας εταιρείας και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα στο κοινό. Ωστόσο, το κόστος για τον επαγγελματικό σχεδιασμό ενός λογοτύπου μπορείς  να φτάσει ένα αρκετά υψηλό ποσό, εάν απευθυνθείτε σε κάποια εταιρεία παροχής υπηρεσιών branding. Εάν και εσύ αναζητάς για σχεδιασμό ενός λογοτύπου αλλά δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να επενδύσεις ένα  μεγάλο ποσό, ετοιμάσαμε μια λίστα με Δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου σε κινητά τηλέφωνα android και ios.

Γιατί χρειάζομαι δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου

Όπως προαναφέραμε το λογότυπο αποτελεί το βασικότερο στοιχείο μιας  επωνυμίας. Είναι αυτό που θυμάται το κοινό και χτίζει την εμπιστοσύνη μαζί του. Όσο περισσότερο προωθείτε το λογότυπό σου τόσο αυξάνεται και η αναγνωρισιμότητά της επωνυμίας σου. Η βασικότερη περίπτωση που θα χρειαστείς ένα λογότυπο είναι  φυσικά κατά την έναρξη μιας επιχείρησης. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος, αφού ένα λογότυπο χρειάζεται σε πολύ περισσότερες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα οι δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου σε κινητά τηλέφωνα θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις εντυπωσιακά λογότυπα για:

  1. Κανάλι στο Youtube
  2. Προσωπικό Blog ή άλλη ιστοσελίδα
  3. Σελίδα στο Facebook και γενικά στα Social Media
  4. Αν προσφέρεις οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία

Δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου σε Android και ios

Στο παρελθόν έχουμε αναλύσει για την Δημιουργία λογοτύπου με το DesignEvo. Σήμερα επικεντρωθήκαμε στις εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, αφού η χρήση τους είναι πολύ μεγαλύτερη την σήμερον ημέρα. Το καλό είναι ότι με μια απλή αναζήτηση καταφέραμε να βρούμε αρκετές εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να σχεδιάσεις δωρεάν το λογότυπό σου. Αφού δοκιμάσαμε μερικές από αυτές, καταλήξαμε στις καλύτερες επιλογές εφαρμογών για συσκευές android και ios. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά:

1. LogoFactoryApp

LogoFactoryApp Δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου

Το LogoFactoryApp αποτελεί την πρώτη μας επιλογή, αφού η χρήση της δεν απαιτεί καμία εμπειρία στον σχεδιασμό λογοτύπων. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σου παραθέτει αρκετές επιλογές σχεδίων ώστε να επιλέξεις αυτή που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου. Η ποικιλία εικόνων είναι μεγάλη ενώ σου παρέχεται και η δυνατότητα να προσαρμόζεις το σχέδιό σου με την γραμματοσειρά της προτίμησής  σου. Η συγκεκριμένη εφαρμογή διατίθεται για συσκευές Android και μπορείς να την κατεβάσεις ΕΔΩ.

2. Canva

Canva logo maker free app

Η εφαρμογή Canva θα λέγαμε πηγαίνει τον σχεδιασμό λογοτύπου σε πιο επαγγελματικό επίπεδο. Μία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου η οποία μάλιστα διατίθεται τόσο για συσκευές με Android όσο και ios. Η εφαρμογή Canva αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές αρκετών σχεδιαστών λογοτύπου, αφού παρέχει πάνω από 60.000 πρότυπα για να επεξεργαστείς. Μια εξαιρετική συλλογή με γραφικά για λογότυπα, φωτογραφίες εξωφύλλου στο Facebook, Instagram Stories και κανάλια στο Youtube.

Με την εφαρμογή Canva μπροείς να σχεδιάσεις εντυπωσιακά λογότυπα με χρήση έτοιμων σχεδίων ή να τα δημιουργήσεις από την αρχή. Αφού ολοκληρώσεις τον σχεδιασμό, μπορείς να το αποθηκεύσεις σε μορφή png. Η χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν, ωστόσο μερικές δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο στις PRO έκδοση.

Για να κατεβάσεις την εφαρμογή επέλεξε το είδος της συσκευής σου: AndroidIOS

3. Logoscopic Studio

LogoScopic Δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου

Το Logoscopic Studio αποτελεί μια υπέροχη λύση στον σχεδιασμό λογοτύπων από κινητό IOS. Με 850+ επεξεργάσιμα πρότυπα λογότυπων, αυτή η εφαρμογή σίγουρα θα καλύψει τις ανάγκες σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα πρότυπο, να τροποποιήσεις το χρώμα του, να επιλέξεις την κατάλληλη γραμματοσειρά και να τοποθετήσεις το μοναδικό σου κείμενο. Αυτό ήταν, το λογότυπό σου είναι έτοιμο για προώθηση στο κοινό σου. Για να κατεβάσεις την εφαρμογή Logoscopic Studio για συσκευές IOS πάτησε ΕΔΩ.

Άλλες δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου σε κινητά τηλέφωνα

Φυσικά οι επιλογές σε δωρεάν εφαρμογές για σχεδιασμό λογοτύπου είναι πολύ περισσότερες. Οι ανωτέρω επιλογές αφορούν καθαρά προσωπικές επιλογές και βάση δοκιμών στις οποίες προβήκαμε. Όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου, με μια απλή αναζήτηση στο Playstore ή το AppStore θα βρεις αρκετές δωρεάν επιλογές.  Ωστόσο μερικά ακόμη παραδείγματα που θα σου προτείναμε είναι:

  • InstaLogo (για android και ios)
  • Logo Maker Plus (για android)
  • Logo Maker Pro Free (για android)
Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: