GamesΔωρεάν εφαρμογές
4,003 προβολες

Βρες τις διαφορές: Αυτά είναι τα 5 καλύτερα δωρεάν “Find the Differences” παιχνίδια για android

Βρες τις διαφορές Αυτά είναι τα 5 καλύτερα δωρεάν Find the Differences παιχνίδια για android

Από τότε που βγήκαν στην αγορά τα πρώτα smartphones, τα παιχνίδια που έκαναν πάταγο, ήταν τα “Βρες τις διαφορές”. Από τότε μέχρι και σήμερα, τα παιχνίδια αυτά μαγνητίζουν πάρα πολλούς χρήστες κινητών τηλεφώνων. Σε αυτό λοιπόν το άρθρο θα δούμε τα 5 καλύτερα Find the Differences παιχνίδια που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο android κινητό σου. Να πούμε πως η σειρά των παιχνιδιών “Βρες τις διαφορές” που θα δεις παρακάτω έχει να κάνει με τη βαθμολογία που έχουν συγκεντρώσει στο Google Play Store.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα δωρεάν χαλαρωτικά παιχνίδια στο κινητό (android & iOS)

1. Differences – Find Difference: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι “Βρες τις διαφορές”

Το παιχνίδι Differences είναι ένα σχετικά νέο και εθιστικό παιχνίδι που σίγουρα θα σε διασκεδάσει για ώρες. Με περισσότερα από 10.000 επίπεδα, αυτό το παιχνίδι είναι τέλειο για όσους γουστάρουν τις προκλήσεις. Το καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο, ώστε να μπορείς να αφιερώσεις χρόνο και να χαλαρώσεις ενώ παίζεις. Επίσης, αν κολλήσεις, υπάρχουν απεριόριστες βοήθειες.

Οι “άπειρες” HD εικόνες που διαθέτει, έχουν να κάνουν με τοπία, ζώα, τρόφιμα και πολλά άλλα. Υπάρχει μάλιστα και η δυνατότητα για zoom για να κάνεις μεγέθυνση στις εικόνες που παρατηρείς.

Μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

2. What’s the Difference?

Το What’s the Difference είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα “Βρες τις διαφορές” παιχνίδια που υπάρχουν για android. Απλώς παρατηρείς τις εικόνες και προσπαθείς να βρεις τις όποιες διαφορές υπάρχουν. Οι σωστές επιλογές μαρκάρονται με ένα πράσινο κυκλάκι και σου προσθέτουν λίγο παραπάνω χρόνο στο ρολόι. Για όσους δηλαδή δεν αγχώνονται με το ότι υπάρχει timer είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή.

Μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν παιχνίδια τένις στο κινητό (android): Αυτά είναι τα 5 καλύτερα

3. Broken Brush

Το Broken Bush είναι θα λέγαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα κλασικά “Βρες τις διαφορές”, αλλά είναι και αυτό αξιόλογο. Το εν λόγω game σου εμφανίζει ουσιαστικά δύο φωτογραφίες από τον ίδιο πίνακα. Η μία φωτογραφία αναπαριστά τον original πίνακα, ενώ η άλλη τον παραποιημένο. Προφανώς και πρέπει να βρεις τις διαφορές, για να καταλάβεις στο τέλος ποιος είναι ο πραγματικός και ποιος ο ψεύτικος. Σε κάθε παιχνίδι έχεις τρεις βοήθειες, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τις αξιοποιήσεις σωστά.

Μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

4. Find the Difference 1000+ – Ένα ακόμα αξιόλογο δωρεάν “Βρες τις διαφορές”

Το ενδιαφέρον με το Find the Difference 1000+ είναι ότι έχει διαφορετικά επίπεδα, υπό την έννοια ότι άλλα είναι πιο εύκολα, ενώ άλλα πιο δύσκολα. Σε κάποια επίπεδα μάλιστα, θα νομίζεις ότι έχεις βρει όλες τις διαφορές, ενώ θα σου μένουν κάποιες. Περνώντας επίσης τα επίπεδα συγκεντρώνεις “μετάλλια” ανάλογα με τη δυσκολία του κάθε level. Σημαντικό είναι επίσης να πούμε πως στο συγκεκριμένο “Βρες τις διαφορές” παιχνίδι δεν υπάρχει χρονόμετρο, ενώ παράλληλα έχεις άπειρες βοήθειες.

Μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

5. Spot The Difference

Το τελευταίο παιχνίδι στη λίστα μας είναι το Spot The Difference. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ακολουθεί μία πιο απλοϊκή προσέγγιση. Αλλά και πάλι δικαίως ανήκει στη λίστα με τα καλύτερα “Βρες τις διαφορές” παιχνίδια. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις zoom in και zoom out, ενώ παράλληλα σου δίνει και βοήθειες. Όμως, οι βοήθειες σου στοιχίζουν coins. Τα coins αυτά τα μαζεύεις με την πρόοδό σου στο παιχνίδι, δηλαδή καθώς ολοκληρώνεις κάποια επίπεδα.

Μπορείς να κατεβάσεις το παιχνίδι δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

Διάβασε επίσης: 5 Move-To-Earn παιχνίδια: Πώς να βγάλεις χρήματα κάνοντας γυμναστική

Tags: , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version