MobileΔωρεάν εφαρμογές
5,249 προβολες

Δωρεάν εφαρμογές για ψάρεμα: Αυτές είναι οι 4 καλύτερες

Δωρεάν εφαρμογές για ψάρεμα Αυτές είναι οι 4 καλύτερες

Έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές ότι τα smartphone δεν αποτελούν μόνο μία μέθοδο επικοινωνίας, αλλά μπορούν και να μας βοηθήσουν σε κάθε λογής εργασία. Με αφορμή αυτό, παρακάτω θα δούμε τις 4 καλύτερες εφαρμογές για ψάρεμα, που μπορείς να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ στην android κινητή συσκευή σου.

Διάβασε επίσης: Πού πάρκαρα; – 5 δωρεάν εφαρμογές (iOS & android) για να βρεις τη θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου σου

1. WeFish | Your Fishing App: Η πιο πλήρης από τις δωρεάν εφαρμογές για ψάρεμα

Το WeFish | Your Fishing App είναι μία εφαρμογή ψαρέματος που τα έχει πραγματικά όλα. Ειδικότερα, σε βοηθάει να κρατάς ένα πρόγραμμα με στατιστικές και σημειώσεις προκειμένου να τα πηγαίνεις καλύτερα όταν ψαρεύεις. Πέραν αυτού, η εφαρμογή περιέχει πάρα πολλούς οδηγούς και συμβουλές που πιθανόν να σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερος ψαράς.

Συν τοις άλλοις, οι πληροφορίες που παρέχει σχετικά με τις καιρικές συνθήκες ανά περιοχή, τις καλύτερες τοποθεσίες, αλλά και τα είδη που μπορείς να βρεις, την κατατάσσουν δικαίως στην πρώτη θέση με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για ψάρεμα στα κινητά.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή δωρεάν από το Google Play Store κάνοντας κλικ εδώ.

2. Fishing Points

Το Fishing Points ανήκει και αυτό δικαίως στη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για ψάρεμα στο κινητό. Μάλιστα, και αυτή η εφαρμογή δίνει συμβουλές για τον τρόπο ψαρέματος, αλλά ειδικεύεται σε κάτι άλλο. Συγκεκριμένα, το εν λόγω app αφορά περισσότερο στην εύρεση των καλύτερων τοποθεσιών. Σε βοηθά δηλαδή με το να βρεις τα καλύτερα σημεία για ψάρεμα, τα οποία θα σου φέρουν καλύτερα αποτελέσματα και σε αλμυρά και σε γλυκά νερά!

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή δωρεάν από το Google Play Store κάνοντας κλικ εδώ.

3. Ψάρεμα Κόμβοι

Το “Ψάρεμα Κόμβοι” έχει αναπτυχθεί από την MP Fish, η οποία κυκλοφορεί δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές μόνο για το ψάρεμα. Στο συγκεκριμένο app λοιπόν θα δεις τους κατάλληλους οδηγούς για να φτιάξεις τους κόμπους που χρειάζεσαι ανάλογα με την περίσταση.

Αν ασχολείσαι λοιπόν με την αλιεία, τότε σίγουρα θα χρειαστείς τη συγκεκριμένη εφαρμογή, την οποία μάλιστα μπορείς να χρησιμοποιείς και εκτός σύνδεσης. Θα σου παρέχει με τρισδιάστατα γραφικά τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να κάνεις τους κόσμους, αλλά και θα σου αναλύει πότε υπάρχει μεγαλύτερη ή μικρότερη αντοχή.

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή δωρεάν από το Google Play Store κάνοντας κλικ εδώ.

4. Fishbrain: Η τελευταία από τις καλύτερες εφαρμογές για ψάρεμα στη λίστα μας

Τελευταία στη λίστα μας έχουμε τη Fishbrain. Το συγκεκριμένο app με την πάρα πολύ απλή διεπαφή του μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο αν ασχολείσαι είτε επαγγελματικά είτε όχι με την αλιεία. Ειδικότερα, μπορείς εντός της εφαρμογής να μοιραστείς τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου, αλλά και να λάβεις παραδείγματα από άλλους γνώστες του “αθλήματος”.

Σου παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για πάρα πολλά σημεία ψαρέματος για να πιάσεις περισσότερα και μεγαλύτερα ψάρια!

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή δωρεάν από το Google Play Store κάνοντας κλικ εδώ.

Διάβασε επίσης: Βελτίωσε την όρασή σου μέσω κινητού: 4 εφαρμογές για ασκήσεις ματιών

Tags: , , , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version