GamesΔωρεάν εφαρμογές
2,890 προβολες

Τα καλύτερα δωρεάν χαλαρωτικά παιχνίδια στο κινητό (android & iOS)

Τα καλύτερα δωρεάν χαλαρωτικά παιχνίδια για το κινητό (android & iOS)

Καθώς προχωρά η τεχνολογία, ανεβαίνει και το Mobile Gaming. Πλέον υπάρχουν πάρα πολύ όμορφα όλων των ειδών παιχνίδια για κινητά. Ωστόσο, πολλές φορές, ειδικά μετά από μία κουραστική και αγχωτική ημέρα, δε θέλουμε κάτι να μας πορώσει, αλλά κάτι να μας ηρεμήσει. Με αφορμή αυτό, στο παρακάτω άρθρο θα δεις ποια είναι τα καλύτερα χαλαρωτικά παιχνίδια για smarpthone. Τα παιχνίδια αυτά είναι ωραία από αισθητικής άποψης κι επιτρέπουν στο μυαλό σου να ξεφύγει. Μπορείς να τα κατεβάσεις όλα δωρεάν για το android ή το iOS κινητό σου.

Διάβασε επίσης: Έτερος Εγώ Νέμεσις: Τελείωσαν τα γυρίσματα – Δες το βίντεο των backstage της κορυφαίας σειράς

1. Zen Koi

Το Zen Koi είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα χαλαρωτικά παιχνίδια που μπορείς να βρεις και να παίξεις. Διαθέτει όμορφα γραφικά και χαλαρή μουσική υπόκρουση που το καθιστούν κατάλληλο για “πριν τον ύπνο”.

Στόχος του παιχνιδιού, στο οποίο απλά κάνεις tap, είναι να τρως μικρότερα ψάρια με το Koi ψάρι σου, έτσι ώστε να μεγαλώσει και να μεταμορφωθεί σε δράκο.

Η συλλογή διάφορων τύπων ψαριών είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για όποιον επιθυμεί απλά να παίξει ένα παιχνίδι για να ηρεμήσει και να ξεφύγει από το άγχος και την πίεση.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για android κάνοντας κλικ εδώ και για iOS κάνοντας κλικ εδώ.

2. Cats & Soup

Το Cats & Soup είναι το ιδανικό παιχνίδι για να “σκοτώσεις την ώρα σου”. Είναι κατάλληλο για όσους ταξιδεύουν και δεν έχουν τι να κάνουν και για όσους θέλουν να παίξουν κάτι ανάλαφρο μέχρι να τους πάρει ο ύπνος.

Στο παιχνίδι αυτό καλείσαι να “μαζεύεις” τις σούπες που ετοιμάζουν οι γάτες σου. Δοκιμάζεις νέες συνταγές και ντύνεις τα γατάκια σου με διαφορετικά ρούχα.

Με βαθμολογία 4,8 αστέρια στο Google Play και το App Store είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι αυτού του είδους.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για android κάνοντας κλικ εδώ και για iOS κάνοντας κλικ εδώ.

3. Dear My Cat

Όπως καταλαβαίνεις και από τον τίτλο, και αυτό το παιχνίδι έχει να κάνει γάτες. Από ό,τι φαίνεται οι γάτες μπορούν να καταστήσουν κάποια παιχνίδια ιδιαίτερα χαλαρωτικά.

Σκοπός σου στο Dear My Cat είναι να φτιάξεις ένα νησί για τα γατάκια σου. Στην πορεία μπορείς να έχεις και άλλα ζωάκια όμως. Διακοσμείς το νησί και παρακολουθείς τις γάτες σου να κάνουν τις δραστηριότητές τους.

Μπορεί το παιχνίδι να ακούγεται λίγο βαρετό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Παρέχει στους χρήστες που επιλέγουν να το κατεβάσουν έναν εξαιρετικό τρόπο να ηρεμήσουν.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για android κάνοντας κλικ εδώ και για iOS κάνοντας κλικ εδώ.

4. Forest Island

Το Forest Island είναι ένα χαλαρωτικό παιχνίδι για κινητά που εστιάζει στην οικοδόμηση και την αποκατάσταση ενός μαγικού νησιού. Το νησί είναι γεμάτο με μαγευτικά άγρια ζώα, όπως κουνέλια, αλεπούδες, αρκούδες, ελάφια, λύκους, χελώνες και πολλά άλλα. Πρέπει όμως να συγκεντρώσεις καρδιές και ενέργεια για να αναβαθμίσεις τα ζώα σου, καθώς και να προσκαλέσεις περισσότερα να έρθουν να ζήσουν στο νησί σου.

Διάβασε επίσης: Τα 8 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για παιδιά στο κινητό (android & iPhone)

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι η λειτουργία χαλάρωσης. Αυτή η λειτουργία σου επιτρέπει να επισκεφθείς περιοχές του νησιού αφού αποκατασταθούν πλήρως. Από εκεί μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την απαλή μουσική και τους ήρεμους ήχους της φύσης.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για android κάνοντας κλικ εδώ και για iOS κάνοντας κλικ εδώ.

5. Terrarium

Το Terrarium αποτελεί ένα πολύ εύκολο και διασκεδαστικό παιχνίδι και γι’ αυτό δικαιολογημένα μπαίνει στη λίστα με τα καλύτερα χαλαρωτικά παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις έναν πολύ ωραίο “κήπο” με φυτά εσωτερικού χώρου.

Καθώς προχωράς, τα φυτά μεγαλώνουν και παράγουν περισσότερο οξυγόνο επιτρέποντάς σου να ανέβεις επίπεδο. Και όσο ανεβαίνεις επίπεδο μπορείς να προσθέσεις περισσότερα φυτά, αλλά και να διακοσμήσεις καλύτερα τον ψηφιακό σου κήπο.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για android κάνοντας κλικ εδώ και για iOS κάνοντας κλικ εδώ.

6. Jigsaw Puzzles

Από τη λίστα με τα καλύτερα χαλαρωτικά παιχνίδια, δε θα μπορούσε προφανώς να λείπει ένα παιχνίδι με παζλ. Υπάρχουν άπειρα θα λέγαμε τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά επιλέξαμε το Jigsaw Puzzles για να κλείσουμε τη λίστα μας.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι σου προσφέρει μία πληθώρα κατηγοριών, από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις το θέμα του παζλ που θα φτιάξεις, όπως τα ζώα και η φύση. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να επιλέξεις το μέγεθος του παζλ και το πόσα κομμάτια θα έχει.

Συνολικά, είναι ένα πολύ απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι που θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να διώξεις τις κακές σκέψεις.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για android κάνοντας κλικ εδώ και για iOS κάνοντας κλικ εδώ.

Διάβασε επίσης: Τα 6 καλύτερα δωρεάν Escape Room παιχνίδια για το android κινητό σου

Tags: , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version