GamesMobileΔωρεάν εφαρμογές
2,529 προβολες

Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια για Android

Όλοι ξέρουμε ότι τα παιχνίδια και οι εφαρμογές Android πολλές φορές δεν είναι δωρεάν σήμερα. Στο παρόν άρθρο, θα σου παρουσιάσουμε τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Android, που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στο Playstore του Android, τα οποία αξίζει τον κόπο να κατεβάσεις!

Λίστα με τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Android

Συνοπτικά, τα παιχνίδια που θα σου παρουσιάσουμε, φαίνονται στην παρακάτω λίστα.

  1. Alto’s Odyssey
  2. Asphalt 9: Legends
  3. Brawl Stars
  4. Call of Duty: Mobile
  5. Critical Ops
  6. EA Sports games
  7. Genchin Impact

Στην συνέχεια του παρόντος άρθρού, θα σου αναφέρουμε μερικά στοιχεία για το κάθε ένα από τα παραπάνω παιχνίδια της λίστας,που προέκυψαν από την εμπειρία μας με αυτά, καθώς και από έρευνα στο διαδίκτυο.

Alto’s Odyssey

Τιμή: Δωρεάν

Το Alto’s Odyssey είναι ένα παιχνίδι που διατίθεται σήμερα δωρεάν σε λογισμικό Android. Διαθέτει απλά χαρακτηριστικά, υπέροχα γραφικά και είναι ιδανικό για να περάσεις τον ελεύθερό σου χρόνο. Οι παίκτες κάνουν σκι σε έναν λόφο, αποφεύγοντας εμπόδια, κάνοντας μεγάλα άλματα. Υπάρχουν επίσης αντικείμενα που μπορείς να μαζέψεις και να ανταλλάξεις για να κάνεις διάφορα πράγματα. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι καταπληκτικά και το κάνουν να ξεχωρίζει από συμβατικά παιχνίδια αντίστοιχου τύπου. Είναι εντελώς δωρεάν για κατέβασμα, ωστόσο πιθανόν να σου εμφανίζονται μερικές διαφημίσεις ανά διαστήματα. Υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής, αλλά είναι όλες για πράγματα τα οποία είναι προαιρετικό να αποκτήσεις και δεν επηρεάζουν το παιχνίδι. Είναι φιλικό προς τα παιδιά και διασκεδαστικό. Το Noodlecake Studios κυκλοφορεί επίσης το Alto’s Adventure, τον προκάτοχο αυτού του παιχνιδιού. Δοκίμασε να τραβήξεις κάποιο στιγμιότυπο οθόνης εντός της εφαρμογής, καθώς υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για να χρησιμοποιήσεις για φόντο επιφάνειας εργασίας.

Asphalt 9: Legends

Τιμή: Δωρεάν

Το franchise Asphalt διαθέτει μερικά από τα πιο δημοφιλή αγωνιστικά παιχνίδια για κινητό. Τα Asphalt 8: Airborne και Asphalt Xtreme υπήρξαν τα πιο δημοφιλή της σειράς. Ωστόσο, το Asphalt 9: Legends κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2018 και περιλαμβάνει 50 αυτοκίνητα, μια σειρά προκλήσεων και συνολικά ένα πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο για να περάσεις τον χρόνο σου. Σε αυτό περιλαμβάνεται και λειτουργία για παιχνίδι online με άλλους χρήστες, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε multiplayer. Ένα στοιχείο που δεν αρέσει σε πολλούς χρήστες, είναι ο μηχανισμός auto-go, λόγω του οποίου δεν μπορείς να ελέγξεις την επιτάχυνση του αυτοκινήτου σου. Τα γραφικά είναι συμπαθητικά, ενώ υπάρχουν και κοινωνικά στοιχεία. Είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να παίξεις εντελώς δωρεάν.

Brawl Stars

Τιμή: Δωρεάν

Το Brawl Stars είναι το τελευταίο επιτυχημένο παιχνίδι της Supercell. Είναι μια online μάχη, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν πολλοί χρήστες ταυτόχρονα. Οι παίκτες μπαίνουν σε ένα game με δύο συμπαίκτες, μάχονται με τους αντιπάλους τους και προσπαθούν να τους κερδίσουν. Μοιάζει με τα παιχνίδια της Supercell κάτι το οποίο είναι πολύ θετικό για το παιχνίδι. Η Supercell έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε παιχνίδια τέτοιου τύπου, καθώς είναι ο δημιουργός παιχνιδιών όπως τα Clash Royale, Clash of Clans και Boom Beach. Έτσι, αν σου αρέσουν παιχνίδια auto battlers (Clash Royale) ή παιχνίδια στρατηγικής (Clash of Clans και Boom Beach), αξίζει να κατεβάσεις το συγκεκριμένο παιχνίδι στο κινητό σου.

Call of Duty: Mobile

Τιμή: Δωρεάν

Το Call of Duty: Mobile είναι το παιχνίδι που κυκλοφόρησε τελευταίο, από τα παιχνίδια της συγκεκριμένης λίστας. Η δημοφιλία του και οι κριτικές που έχει λάβει μέχρι τώρα, το τοποθετούν αυτόματα σε αυτή τη λίστα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει το κλασικό διαδικτυακό FPS PvP όπως και κάθε άλλο Call of Duty. Ωστόσο, περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία μάχης 100 παικτών, παρόμοια με τα PUBG Mobile και Fortnite. Αυτή η λειτουργία το κατατάσσει σε μια κατηγορία ενός καλού παιχνιδιού FPS όπως το Critical Ops, καθώς και ενός καλού battle royale παιχνιδιού όπως το PUBG Mobile. Το παιχνίδι έχει αγορές εντός εφαρμογής, αλλά φαίνεται ότι προορίζονται αποκλειστικά για αξεσουάρ, ένα μεγάλο μέρος των οποίων διατίθεται ως ανταμοιβές στο παιχνίδι. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και φαίνεται ότι αρέσει πολύ στην πλειοψηφία των χρηστών του.

Critical Ops

Τιμή: Δωρεάν

Το Critical Ops συγκαταλέγεται στη νέα γενιά παιχνιδιών σκοποβολής πρώτου προσώπου και είναι ένα από τα καλύτερα. Σε αυτό, θα πολεμήσεις τους τρομοκράτες σε διάφορα αστικά τοπία, ενώ έχεις την δυνατότητα να πάρεις τον ρόλο του τρομοκράτη αν το θέλεις. Διαθέτει μια ισχυρή διαδικτυακή κοινότητα για πολλούς παίκτες, όπου μπορείς να παίξεις και με τους φίλους σας. Το παιχνίδι εξελίσσεται συνεχώς από τους δημιουργούς του, αλλά φαίνεται να έχει φόντα να αναδειχθεί σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της κατηγορίας του. Το μόνο μειονέκτημα του είναι ότι δεν διαθέτει μεγάλη ποικιλία δημοφιλών shooters όπως το PUBG, το Fortnite ή το Call of Duty: Mobile.

EA Sports games

Τιμή: Δωρεάν

Η EA έχει στρέψει εδώ και καιρό την προσοχή της στην αγορά αθλητικών παιχνιδιών. Είναι ο μόνος προγραμματιστής με ετήσιες εκδόσεις παιχνιδιών για τα περισσότερα αθλήματα, συμπεριλαμβανομένου του παιχνιδιού Madden NFL Overdrive, του FIFA Soccer, του NBA Live Mobile, του EA Sports UFC και άλλων δημοφιλών παιχνιδιών. Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν παρόμοια στοιχεία. Τα γραφικά είναι συνήθως αρκετά αξιοπρεπή και το gameplay είναι ικανοποιητικό. Ωστόσο, τα παιχνίδια της EA έχουν στοιχεία τα οποία θα πρέπει να πληρώσεις, κάτι που την κάνει να χάνει πόντους στις προτιμήσεις των περισσότερων παικτών. Δυστυχώς, η EA είναι ο μόνος προγραμματιστής που φτιάχνει παιχνίδια για τα αθλήματα αυτά, κάτι το οποίο δεν της δημιουργεί τον απαραίτητο ανταγωνισμό και την κάνει αυτόματα την καλύτερη στον τομέα αυτών των παιχνιδιών.

Genshin Impact

Τιμή: Δωρεάν

Το Genshin Impact ήταν μια πραγματικά καλή έκπληξη. Είναι ένα μείγμα ενός παιχνιδιού ρόλων RPG με στοιχεία gacha. Διαθέτει τα περισσότερα από τα συνηθισμένα στοιχεία gacha, συμπεριλαμβανομένης μιας ιστορίας και πολλών συμπαικτών. Τα γραφικά και το gameplay είναι και τα δύο εκπληκτικά καλά. Επιπλέον, μπορείς να παίξεις το συγκεκριμένο παιχνίδι σε PS4, iOS και υπολογιστή. Αποτελεί πολύ καλό παιχνίδι παρότι διατίθεται δωρεάν.

Έχεις δοκιμάσει να παίξεις κάποιο από τα παραπάνω παιχνίδια; Αν ναι, ενημέρωσε μας στην ενότητα των σχολίων για την εμπειρία σου με αυτό!

Tags: , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: