Δωρεάν
7,932 προβολες
1 Σχόλιο

Online διαγωνισμοί – Οι καλύτερες ιστοσελίδες για να λάβεις μέρος

ΣΥμμετοχή σε διαγωνισμούς

Οι online διαγωνισμοί είναι αρκετά δημοφιλείς με ολοένα και περισσότερους χρήστες να συμμετέχουν μέσω των κοινωνικών προφίλ. Πολύ πιθανό και εσύ να έχεις παρατηρήσει ότι αρκετές εταιρίες, δημιουργούν διαγωνισμούς μέσω των επίσημων σελίδων τους στα κοινωνικά δίκτυα (κυρίως Facebook και Instagram). Μέσα από τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς, προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες ή προϊόντα σε κάποιον νικητή.

Online Διαγωνισμοί – Διαδικασία συμμετοχής

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι όροι για να συμμετάσχεις σε κάποιον διαγωνισμό είναι το like σε μί  αή περισσότερες σελίδες στο Facebook, ή κάποιο follow σε προφίλ στο Instagram. Επιπρόσθετα, οι περισσότερες εταιρείες θα σου ζητήσουν και μια κοινοποίηση του διαγωνισμού στο προφίλ σου προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σου στον διαγωνισμό.

Διάβασε επίσης: Οι καλύτερες ιστοσελίδες για να κατεβάζεις δωρεάν προγράμματα

Δώρα στο ίντερνετ

Είναι ασφαλές να λάβω μέρος σε έναν online διαγωνισμό;

Σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από κάθε διαγωνισμό στο διαδίκτυο. Ωστόσο, στο μεγαλύτερο μέρος τους, οι online διαγωνισμοί θεωρούνται απόλυτα ασφαλείς και δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να λάβεις συμμετοχή. Επιπρόσθετα, αν πιστεύεις  ότι ο διαγωνισμός είναι στημένος και ο νικητής μπορεί να είναι κάποιος γνωστός  της εταιρείας, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει μια εταιρεία στην δυσφήμιση που θα ακολουθήσει από έναν στημένο διαγωνισμό.

Άλλωστε, η δημιουργία ενός διαγωνισμού θα φέρει πολύ σημαντικότερα οφέλη και κέρδος από ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που θα παρέχει δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, εάν μια εταιρεία ήθελε να μαζέψει ακόλουθους στα κοινωνικά της προφίλ και πλήρωνε για διαφημιστικές καμπάνιες, το κόστος θα ήταν πολύ μεγαλύτερο. Έτσι, απλά προσφέροντας ένα δωρεάν προϊόν ή μια υπηρεσία εξασφαλίζει έναν τεράστιο αριθμό ενδιαφερομένων που αργότερα θα τους αξιοποιήσει στην προώθηση διαφημίσεων.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα καλύτερα Site για δωρεάν αγγελίες ακινήτων

Πως μπορώ να βρω online διαγωνισμούς;

Φυσικά δεν υπάρχει λόγος απλά να περιμένεις να συναντήσεις έναν διαγωνισμό τυχαία στο Facebook. Οι περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με τα giveaways, φροντίζουν να καταχωρήσουν τον διαγωνισμό τους σε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία. Έτσι θα εξασφαλίσουν την μέγιστη δυνατή προβολή του και κατά συνέπεια μια μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερομένων.

Online διαγωνισμοί μπορούν να βρεθούν σε αρκετές ιστοσελίδες του διαδικτύου. Οι περισσότεροι λειτουργούν  με τον τρόπο που προαναφέραμε και η συμμετοχή είναι αρκετά εύκολη, Εάν και εσύ ενδιαφέρεσαι να λάβεις μέρος σε κάποιος διαγωνισμούς στο ίντερνετ μήπως και φανείς τυχερός, παρακάτω ετοιμάσαμε μια λίστα με τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες.

Οι καλύτερες ιστοσελίδες με online διαγωνισμούς

1. diagonismos.gr

Online διαγωνισμοί - diagonismos.gr

Μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες όπου οι καθημερινοί Online διαγωνισμοί που ανεβαίνουν  θα σου προσφέρουν πολλές και διαφορετικές επιλογές. Διαγωνισμοί με ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, διάφορα προϊόντα και πολλά ακόμα δώρα. Σίγουρα η πρώτη  ιστοσελίδα που θα πρέπει να επισκεφτείς.

2.  e-contest.gr

Online διαγωνισμοί - e-contest

Μια επίσης πολύ καλή ιστοσελίδα με Online διαγωνισμούς είναι φυσικά το e-contest. Μέσα από μια εύκολη κατηγοριοποίηση των διαγωνισμών, μπορείς να βρεις μοναδικές προσφορές σε προϊόντα μόδας, τεχνολογίας, Καλλυντικά και Αξεσουάρ καθώς και ταξίδια για τις διακοπές σου.

3. kerdiseto.gr

Κέρδισέ το - συμεμτοχή σε διαγωνισμούς

Το KerdiseTo είναι η τρίτη ιστοσελίδα διαγωνισμών στην λίστα μας με έναν μεγάλο αριθμό διαγωνισμών. Η ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα εύκολη στην  πλοήγηση και η εύρεση των διαγωνισμών που σε ενδιαφέρουν μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η συμμετοχή στον εκάστοτε διαγωνισμό εξαρτάται από την εταιρεία που τον διοργανώνει.

4. nethall.gr

nethall δωρεάν διαγωνισμοί

Μια ίσως λιγότερο δημοφιλής ιστοσελίδα με online διαγωνισμούς, η  οποία  ωστόσο αξίζει μια επίσκεψη. Αν και ο αριθμός των ενεργών διαγωνισμών είναι μικρότερος από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες της λίστας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ρίξεις μια ματιά και στην συγκεκριμένη.

5. luckyduck.gr

luckyduck contests

Τελευταία στην λίστα με τις καλύτερες ιστοσελίδες διαγωνισμών είναι το luckyduck.gr. Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα οι ενεργοί online διαγωνισμοί είναι ελάχιστοι, ωστόσο ανά τακτά διαστήματα προσφέρει υπέροχους διαγωνισμούς που δεν θα βρεις σε κάποια από τις υπόλοιπες ιστοσελίδες.

Διάβασε επίσης: Οι καλύτερες ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών για αγορές από εξωτερικό

Αν γνωρίζεις και εσύ κάποια ιστοσελίδα όπου θα μπορέσουμε να βρούμε online διαγωνισμούς, θα χαρούμε να την αναφέρεις στα σχόλια παρακάτω.

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: