Games
5,258 προβολες

Το απόλυτο Fun-Club είναι εδώ: Κατέβασε 7 δωρεάν Super Mario παιχνίδια

Κατέβασε 7 δωρεάν Super Mario παιχνίδια

Είναι εκπληκτικό το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος για να εκφράσει την αγάπη του σε ένα παιχνίδι. Άλλοι θα γράψουν ένα ενημερωτικό άρθρο, άλλοι θα δημιουργήσουν ένα gameplay βίντεο στο youtube και άλλοι θα καταγράψουν ένα podcast. Ωστόσο υπάρχουν και οι πιο παθιασμένοι παίκτες οι οποίοι θα φτάσουν στο σημείο να δημιουργήσουν fan made παιχνίδια προκειμένου να απολαύσουν και οι υπόλοιποι ένα μοναδικό παιχνίδι. Έτσι ακριβώς έγινε και με τα παρακάτω 7 δωρεάν Super Mario παιχνίδια που συγκεντρώσαμε.

Λίστα με τα καλύτερα δωρεάν Super Mario παιχνίδια

Το Super Mario αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα retro παιχνίδια που όλοι αγαπήσαμε. Με ένα τεράστιο fan club, τα δωρεάν  παιχνίδια που μπορείς να κατεβάσεις δεν είναι και λίγα. Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα από

1. Super Mario Bros. X (Windows)

Super Mario Bros X fan made

Το Super Mario Bros. X γνωστό και ως SMBX είναι αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές fan madeπαιχνίδι του Mario. Βασισμένο στον gameplay του κλασικού παιχνιδιού, περιλαμβάνει τα γνωστά powerups καθώς και νέα, κάτι που προσφέρει ένα διασκεδαστικότατο παιχνίδι. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Super Mario Bros. X είναι η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 χαρακτήρες, και συγκεκριμένα Mario, Luigi, Peach, Toad και Link.

 Στα μεγάλα θετικά του και η δυνατότητα για παιχνίδι με δύο παίκτες, τόσο με τον διαχωρισμό της οθόνης στην μέση όσο και ενεργοποιώντας την λειτουργία μάχης. Μια εξαιρετική επιλογή σε δωρεάν παιχνίδια για δύο παίκτες. Τέλος, το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι ο εξελιγμένος επεξεργαστής παιχνιδιού που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις οποιοδήποτε επίπεδο επιθυμείς καθώς και να αλλάξεις ένα επίπεδο την ώρα που παίζεις.

Κατέβασε εδώ το Super Mario Bros. X

2. Super Mario Bros. Dimensions (Windows)

download 7 Super Mario παιχνίδια

Δεύτερο στην λίστα με τα δωρεάν Super Mario παιχνίδια είναι το Super Mario Bros. Dimensions. Ένα υπέροχο fan made remake του παιχνιδιού Super Mario Bros με την προσθήκη μιας υπέροχης νέας λειτουργίας, αυτής των διαστάσεων. Συγκεκριμένα, με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ του “πραγματικού” και του “εναλλακτικού” κόσμου. Ίδιο στυλ παιχνιδιού με διαφορετικές δυνατότητες σε κάθε διάσταση. Στις νέες αυτές δυνατότητες συμπεριλαμβάνετε και το λουλούδι laset, διάφορα μυστικά επίπεδα και συλλεκτικά αντικείμενα.

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι που η υψηλή του ποιότητα μπορεί εύκολα να σε μπερδέψει και να νομίζεις ότι πρόκειται για επίσημο παιχνίδι της Nintendo. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στους δημιουργούς του.

Κατέβασε εδώ το Super Mario Bros. Dimensions

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα παιχνίδια του Nintendo Switch

3. Mario Land: Minigame Mayhem (Windows)

Fan game mario land free

Το Mario Land: Minigame Mayhem αποτελεί ένα παιχνίδι σαν το Mario Party το οποίο όμως παίζεται με έναν παίκτη. Ένα επίσης εξαιρετικό fan made παιχνίδι το οποίο δικαίως καταλαμβάνει την Τρίτη θέση της λίστας με τα δωρεάν Super Mario παιχνίδια. Μπαίνοντας στο θεαματακιό πάρκο Mario Land έχεις την δυνατότητα να παίξεις δεκάδες διασκεδαστικά μίνι παιχνίδια και να κερδίσεις διάφορα βραβεία.

Ειδικότερα, το Mario Land σου προσφέρει μια ποικιλία σε παιχνίδια arcade, καρτών, άλματος, τύχης κλπ. Ξεκινώντας το παιχνίδι θα σου δοθούν 10 νομίσματα με τα οποία μπορείς να συμμετέχεις στα παιχνίδια. Βασικός σου στόχος είναι να συγκεντρώσεις όσα περισσότερα νομίσματα μπορείς. Με τα νομίσματα αυτά μπορείς να αγοράσεις ρούχα και φιγούρες.

Κατέβασε το Mario Land: Minigame Mayhem εδώ

4. New Super Mario Kart  (Windows)

new super mario cart free

Το New Super Mario Kart προσφέρει μια ανανεωμένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού του SNES. Ένα από τα διασκεδαστικότερα δωρεάν Super Mario παιχνίδια με χιλιάδες θαυμαστές. Όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού, σίγουρα τον γνωρίζεις και εσύ. Στην συγκεκριμένη έκδοση υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες συνθήκες παιχνιδιού, πεζοδρόμιο, παραλία, χιόνι και χώμα.

Όπως και στο αρχικό παιχνίδι, βασικός στόχος σε κάθε αγώνα είναι η απόκτηση όσο το δυνατών περισσότερων powerups ώστε να κερδίσεις ευκολότερα τους αντιπάλους σου. Μάλιστα οι δημιουργοί του παιχνιδιού έχουν ενσωματώσει και νέα Powerups στο παιχνίδι καθώς και 12 μυστικούς χαρακτήρες τους οποίους θα πρέπει να ξεκλειδώσεις.

Κατέβασε το New Super Mario Kart εδώ

5. Mari0 (Windows, Mac, Linux)

mari0 Κατέβασε 7 Super Mario παιχνίδια δωρεάν

Το Mari0 (με μηδέν αντί για όμικρον) είναι ένα ακριβές αντίγραφο του αρχικού Super Mario Bros σε μια ανοιχτού κώδικα (open source) έκδοση. Εκτός από την σημαντική αλλαγή της προσθήκης πυλών. Ίδιος τρόπος παιχνιδιού με το Portal και το Portal το οποίο σου επιτρέπει να χειρίζεσαι τους εχθρούς στο και να ταξιδεύεις σε διάφορα επίπεδα χρησιμοποιώντας τις μπλε και πορτοκαλί πύλες.

Μια πολύ αξιόλογη fan made δουλειά που θα σου προσφέρει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μάλιστα, το Mari0 αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πώς δύο διαφορετικά είδη παιχνιδιού ενωμένα προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία που ξεπερνάει και τα δύο ξεχωριστά. Τέλος, μεγάλο πλεονέκτημα η δυνατότητα για συμμετοχή τεσσάρων παικτών καθώς και για επεξεργασία των επιπέδων.

Κατέβασε το Mari0 εδώ

6. Toads vs. Koopas (Windows)

Toads Vs koopas δωρεάν παιχνίδι mario

Συνεχίζοντας την λίστα με τα καλύτερα δωρεάν Super Mario παιχνίδια, στην επόμενη θέση βρίσκεται το Toads vs. Koopas. Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και συγκεκριμένα αντιγραφή του Plants vs. Zombies με τους χαρακτήρες από το Mario. Το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό και στόχος σας είναι να τοποθετήσετε τα Toads ώστε να εμποδίσουν τους Koopas.

Το αρνητικό του Toads vs. Koopas είναι ότι διαθέτει μόνο μία πίστα. Αν και αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι που θα σε δυσκολέψει αρκετά, δεν νομίζω να αφιερώσεις περισσότερες από μία – δύο ώρες. Ωστόσο αξίζει η fan made προσπάθεια.

Κατέβασε το Toads vs. Koopas εδώ

7. Mariovania (Windows, Mac, Linux)

Κατέβασε 7 δωρεάν Super Mario παιχνίδια castlevania-mashup

Το Mariovania είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομα και συγκεκριμένα μια συγχώνευση του Mario με το Castlevania. Αν είσαι fan των δύο αυτών σειρών παιχνιδιών σίγουρα θα το λατρέψεις. Ενδιαφέρουσες προσθήκες στο παιχνίδι όπως νέα συστήματα εξοπλισμού, νέες ικανότητες και power-ups, τόναρκετοί κλασικοί και νέοι εχθροί καθώς και μια πληθώρα νέων μυστικών να εξερευνήσετε. Επίσης δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και το υπέροχο soundtrack του παιχνιδιού.

Τα γραφικά είναι αρκετά καλά, αν εξαιρέσετε τον τρόπο φυσικά με τον οποίο τρέχει ο Mario. Ένα υπέροχο fanmade παιχνίδι που σίγουρα θα σας αφήσει υπέροχες εντυπώσεις. Αν και έχουν διαπιστωθεί περιστασιακά σφάλματα στην εφαρμογή, οι δημιουργοί του το ενημερώνουν αρκετά συχνά.

Κατέβασε το Mariovania εδώ

Τα καλύτερα fan made δωρεάν Super Mario παιχνίδια

Αυτά ήταν τα καλύτερα fan made παιχνίδια εμπνευσμένα από το Super Mario. Το καθένα από αυτά έχει να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία παιχνιδιού και αρκετή νοσταλγία. Προσπαθήσαμε να βρούμε όλες τις εναλλακτικές επιλογές. Εάν ωστόσο γνωρίζεις και εσύ κάποια δωρεάν Super Mario παιχνίδια μπορείς να μας τα αναφέρεις στα σχόλια παρακάτω.

Tags: , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: