Games
7,159 προβολες

10 Top Online παιχνίδια για 2 παίκτες στον Browser σου

10 Top Online παιχνίδια για 2 παίκτες στον Browser σου

Αναζητάτε και εσείς παιχνίδια για 2 παίκτες ώστενα περάσετε λίγο διασκεδαστικό χρόνο με την παρέα σας; Τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος, αφού ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με τα καλύτερα online παιχνίδια για διπλό. Τα παρακάτω παιχνίδια αφορούν δύο κατηγορίες παιχνιδιών. Η μία εκείνα που μπορείτε να παίξετε από τον ίδιο υπολογιστή και η δεύτερη εκείνη που απαιτεί ξεχωριστούς υπολογιστές για κάθε παίκτη.

Όσον αφορά τα γραφικά των online παιχνιδιών, τα προγράμματα περιήγησης έχουν ήδη προχωρήσει αρκετά. Είτε πρόκειται για κάποιο 1v1 είτε για ομαδικό παιχνίδι, τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης είναι σε θέση να υποστηρίξουν οποιοδήποτε από αυτά με εξαιρετικό τρόπο. Στην λίστα με τα top online παιχνίδια που θα βρείτε παρακάτω, συμπεριλάβαμε τόσο εκείνα που μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους σας στο διαδίκτυο όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Καλό θα ήταν στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι λόγω της μη συνέχισης του λογισμικού Flash από την εταιρεία Adobe, τα παιχνίδια της σημερινής μας λίστας βασίζονται σε τεχνολογίες όπως το Unity και η HTML5.

Τα καλύτερα online παιχνίδια για 2 παίκτες στον ίδιο υπολογιστή

1. Gunball!

Gunball! Τα καλύτερα online παιχνίδια για διπλό

Το Gunball αποτελεί ένα υπέροχο παιχνίδι που παραπέμπει σε ποδόσφαιρο, με τη μόνη διαφορά ότι παίζεται με όπλα. Στο συγκεκριμένο pixel-art παιχνίδι, ο καθένας από τους παίκτες διαθέτει έναν χαρακτήρα με ένα όπλο και μία εστία για να προστατεύσει, ενώ στο κέντρο υπάρχει μια μεγάλη κόκκινη μπάλα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να ρίξετε την μπάλα στην εστία του αντιπάλου ώστε να σκοράρετε! Νικητής είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος στα 5 «γκολ».

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από παιχνίδια για 2 παίκτες που με την χρήση μιας απλής gameplay μηχανής μπορεί να σας προσφέρει αμέτρητες ώρες διασκέδασης με τους φίλους σας. Ωστόσο μην σας φαίνεται πολύ εύκολο, καθότι θα χρειαστεί γρήγορα αντανακλαστικά για να μπορέσετε ταυτόχρονα να μετακινηθείτε στην οθόνη και να σκοράρετε στην εστία του αντιπάλου, και όλα αυτά χρησιμοποιώντας από κοινού το ίδιο πληκτρολόγιο!

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστο δύο παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα
 • Παιχνίδι για διπλό στον ίδιο υπολογιστή

2. 8 Ball Billiards Classic

8 Ball Billiards Classic τοπ online παιχνίδια για 2 παίκτες

Αν και η ονομασία του 8 Ball Billiards Classic μπορεί να σας παραπλανήσει, στην πραγματικότητα πρόκειται για το κλασικό μπιλιάρδο που όλοι γνωρίζουμε. Ο κάθε παίκτης παίζει στην σειρά του και προσπαθεί να βάλει τις μπάλες του χρωματισμού που ξεκίνησε (μονόχρωμες ή δίχρωμες). Ένα εύκολο παιχνίδι με την χρήση του ποντικιού, ωστόσο είναι εκπληκτικά εύκολο και με το touchpad ενός laptop.

Ο τρόπος παιχνιδιού είναι πολύ απλός, αφού το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να στοχεύσετε που θέλετε να ρίξετε την μπάλα και ακλουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές να τραβήξετε το ποντίκι στην απαραίτητη ισχύ που θέλετε να δώσετε. Το 8 Ball Billiards Classic αποτελεί θα λέγαμε την καλύτερη επιλογή σε δωρεάν online παιχνίδια για διπλό, στην κατηγορία του μπιλιάρδου.

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστο δύο παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν στη σειρά τους
 • Παιχνίδια για 2 παίκτες στον ίδιο υπολογιστή

3. Firefall

fireball free online game

Ένα όμορφο παιχνίδι όπου φλεγόμενοι μετεωρίτες πέφτουν από τον ουρανό. Οι παίκτες επιλέγουν ένα γαλάζιο ή κόκκινο emoji σε τετράγωνο σχήμα που βρίσκεται στο έδαφος. Στόχος του παιχνιδιού να μετακινηθείτε αριστερά και δεξιά ώστε να αποφύγετε τους μετεωρίτες. Ακούγεται αρκετά εύκολο σωστά; Η αλήθεια είναι πως σαν παιχνίδι είναι πολύ εύκολο ακόμη και όταν η ταχύτητα των μετεωριτών αυξηθεί.

Αυτό που δυσκολεύει το συγκεκριμένο online παιχνίδι και το κάνει διασκεδαστικό είναι ο ανταγωνισμός των δύο παικτών. Ο λόγος είναι ότι ο εκάστοτε παίκτης δεν είναι σε θέση να περάσει πάνω από τον άλλον παρά μόνο να τον εμποδίσει ή να τον σπρώξει ώστε οι μετεωρίτες να πέσουν πάνω του. Ένα απλό παιχνίδι που μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απολαυστικό όταν παίζετε με φίλους.

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστο δύο παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα
 • Παιχνίδι για διπλό στον ίδιο υπολογιστή

4. Money Movers

Money Movers 2 players online

Το Money Movers αποτελεί ένα από τα καλύτερα online παιχνίδια για 2 παίκτες όπου λειτουργούν σαν ομάδα. Οι δύο παίκτες είναι δύο αδέρφια που προσπαθούν να συνεργαστούν ώστε να αποδράσουν από την φυλακή. Κάθε επίπεδο που περνάτε οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στην απόδρασή σας. Προκειμένου να το επιτύχετε αυτό θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες του καθενός ώστε να λύσετε το puzzle και να καταφέρετε να φτάσετε στην έξοδο.

Ο μεγάλος αδερφός έχει την δυνατότητα να σηκώσει και να ρίξει αντικείμενα, ωστόσο διαθέτει πολύ περιορισμένη κίνηση. Ο μικρός αδελφός έχει υψηλή ταχύτητα και μπορεί να κάνει ψηλά άλματα. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό των ικανοτήτων τους, πρέπει να γυρίσετε τους διακόπτες, να αποφύγετε ή να καταστήσετε ανίκανους τους φρουρούς και να σκεφτείτε έξυπνους τρόπους για να αποδράσετε από την φυλακή. Ορισμένα επίπεδα είναι αρκετά δύσκολα και εσείς και ο φίλος σας θα περάσετε πολύ καλά προσπαθώντας να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία. Δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα, λένε.

Ένας επίσης λόγος που το Money Movers αποτελεί ένα από τα top online παιχνίδια για διπλό είναι ότι μόλις το τερματίσετε, μπορείτε να συνεχίσετε με το Money Movers 2 και Money Movers 3.

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστο δύο παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα
 • Παίξτε με φίλους online στον ίδιο υπολογιστή

5. Gravity Shift – Τα καλύτερα παιχνίδια για 2 παίκτες

Gravity Shift παιχνίδι στο ίντερνετ

Όπως και το Money Movers παραπάνω έτσι και το Gravity Shift αποτελεί ένα διπλό παιχνίδι συνεργασίας και όχι 1v1. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα κληθείτε να συνεργαστείτε με τον συμπαίκτη σας με σκοπό την επίλυση ενός παζλ φυσικής. Κάθε παίκτης διαθέτει τον χαρακτήρα του. Ο ένας μετακινείτε με τα βελάκια ενώ ο άλλος με τον γνωστό συνδυασμό πλήκτρων W, S, A, D.

Σε κάθε επίπεδο, θα πρέπει να μετακινήσετε τους χαρακτήρες με τρόπο ώστε να πιέζονται όλα τα κουμπιά, για να ανοίξουν την πύλη στο επόμενο επίπεδο. Υπάρχουν αντιστροφείς βαρύτητας, με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε τη βαρύτητα του χαρακτήρα σας. Ένα παιχνίδι που απαιτεί συντονισμό και συνεργασία με τον συμπέκτη σας για την επίλυση του παζλ.

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστο δύο παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα
 • Παιχνίδι για δύο παίκτες στον ίδιο υπολογιστή

Online παιχνίδια για διπλό σε διαφορετικούς υπολογιστές

6. Battleship Online

Ναυμαχίες παιχνίδι δωρεάν με 2 παίκτες

Υπάρχουν πολλά μέρη για να απολαύσετε ένα δωρεάν παιχνίδι Battleship online, αλλά αυτό είναι το αγαπημένο μας. Οι κανόνες παραμένουν οι γνωστοί. Προσκαλέστε τον φίλο σας στέλνοντας ένα σύνδεσμο, τοποθετήστε τα υποβρύχιά σας στο10 × 10 πλέγμα και ξεκινήστε.

Στόχος του παιχνιδιού όπως πολύ πιθανόν ήδη να ξέρετε, είναι να επιλέξετε τυχαία κουτιά του αντιπάλου με σκοπό να του βυθίσετε τα υποβρύχια. Νικητής είναι αυτός που θα καταφέρει να βυθίσει πρώτος όλα τα υποβρύχια του αντιπάλου. Ένα από τα πολύ διασκεδαστικά online παιχνίδια για 2 παίκτες, ενώ σας δίνεται και η δυνατότητα να αναζητήσετε έναν αντίπαλο online εάν δεν μπορούν οι φίλοι σας. Είναι δεδομένο ότι πάντοτε θα βρείτε έναν αντίπαλο.

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστο δύο παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν με τη σειρά τους
 • Παίξτε online με φίλους σε διαφορετικούς υπολογιστές

7. Cube Slam

cube slam paixnidi sto internet me 2 paiktes

Το Cube Slam είναι ένα ωραίο παιχνίδι από την Google που λειτουργεί τόσο στο Chrome όσο και σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης. Πρόκειται για μια εικονική έκδοση του χόκεϊ ή του ping pong θα λέγαμε, με μερικές ανατροπές και βοήθειες για μεγαλύτερη διασκέδαση.

Δημιουργήστε ένα νέο παιχνίδι και μοιραστείτε το σύνδεσμο με έναν φίλο σας. Σας παρέχεται επίσης η δυνατότητα να επιτρέψετε την πρόσβαση στην κάμερα και το μικρόφωνο του υπολογιστή σας για να δείτε και να συνομιλήσετε με τον αντίπαλό σας. Μετακινηθείτε με τα βέλη ώστε να εμποδίσετε την «Μπάλα» να χτυπήσει στην μεριά σας. Κάθε επίπεδο είναι ένας αγώνας στους τρεις πόντους. Χρησιμοποιήστε power-ups όταν μπορείτε και δείξτε ιδιαίτερη προσοχή όσο προχωράτε σε επίπεδα με περίπλοκα σχέδια.

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστο δύο παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα
 • Παιχνίδια για2 παίκτες σε διαφορετικούς υπολογιστές

8. 8-Ball Online

διπλό παιχνίδι μπιλιάρδο 8 ball online

Το 8 Ball Online είναι ένα από τα πολύ διασκεδαστικά online παιχνίδια για διπλό και ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι μπιλιάρδου. Ωστόσο θα είναι λίγο δύσκολο να παίξετε με έναν φίλο σας αφού θα πρέπει να μπείτε στο παιχνίδι ταυτόχρονα, ελπίζοντας πως θα σας κληρώσει μαζί. Το συγκεκριμένο παιχνίδι παρέχει την δυνατότητα σύνδεσης με Facebook ή Google λογαριασμό, χωρίς ωστόσο να είναι απαραίτητο.

Δεν είναι σαφές γιατί ο 8-Ball Online δεν διαθέτει μια απλή επιλογή ώστε να επιλέξετε τον αντίπαλό σας ή να προσκαλέσετε έναν φίλο σας. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε απευθείας σύνδεση, οπότε θα καταφέρετε να παίξετε ένα παιχνίδι με κάποιον φίλο σας με λίγες δοκιμές. Τα γραφικά και ο τρόπος παιχνιδιού θα σας προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία!

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστο δύο παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν με τη σειρά τους
 • Παίξτε online με φίλους σε διαφορετικούς υπολογιστές

9. Lichess – Top παιχνίδια για 2 παίκτες online

lichess online παιχνίδια για διπλό δωρεάν

Το Lichess εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν online παιχνίδια σκακιού για browsers όπου μπορείτε να ξεκινήσετε έναν γρήγορο αγώνα εναντίον κάποιου φίλου ή ενός τυχαίου αντιπάλου. Εάν και σε εσάς αρέσουν τα παιχνίδια που απαιτούν σκέψη και συγκέντρωση, το Lichess είναι ίσως το κορυφαίο παιχνίδι σκακιού που θα βρείτε αυτή τη στιγμή στο ίντερνετ.

Τα γραφικά που προσφέρει είναι αρκετά ευχάριστα στο μάτι και μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, υπάρχει μια αίθουσα συζήτησης, διαφορετικοί τρόποι παιχνιδιού (όπως το Chess960, Antichess, King of the Hill κλπ.), ακόμα και ένας πίνακας αναλύσεων. Το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείτε να ζητήσετε να πάρετε πίσω μια κίνηση, μια υπέροχη λειτουργία όταν παίζετε διπλό παιχνίδι με κάποιον φίλο σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστο δύο παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν με τη σειρά τους
 • Παίξτε online με φίλους σε διαφορετικούς υπολογιστές

10. Speed ​​Sudoku

Speed Sudoku δωρεάν παιχνίδι με φίλους

Τελευταίο στην λίστα με τα top online παιχνίδια για 2 παίκτες αφήσαμε το Speed Sudoku. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι σκέψης το οποίο μπορεί επίσης να γίνει ανταγωνιστικό. Πιθανόν ούτε εσείς να γνωρίζατε ότι μπορείτε να αναμετρηθείτε με κάποιον φίλο σας σε ένα παιχνίδι Sudoku.

Εγγραφείτε και δημιουργήστε ένα νέο παιχνίδι ή συμμετέχετε σε ένα ήδη υπάρχον. Το παιχνίδι παρέχει την δυνατότητα συμμετοχής μέχρι τεσσάρων παικτών, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε διπλό με κάποιον φίλο σας, προστατεύοντας μάλιστα το παιχνίδι με κωδικό ώστε να το κρατήσετε ιδιωτικό. Ενώ λύνετε το Sudoku, βλέπετε την πρόοδο και των υπόλοιπων παικτών, κάτι που βελτιώνει τον ανταγωνισμό και σας κρατάει σε εγρήγορση.

Χαρακτηριστικά:

 • Απαιτείται εγγραφή
 • Μέγιστα τέσσερις παίκτες
 • Οι παίκτες παίζουν ταυτόχρονα
 • Παίξτε online παιχνίδια για διπλό σε διαφορετικούς υπολογιστές

Συμπέρασμα από τα top 10 online παιχνίδια για 2 παίκτες

Η ανωτέρω λίστα αποτελεί μια εύκολη και γρήγορη επιλογή παιχνιδιών για να απολαύσετε με έναν φίλο σας. Είτε βρίσκεστε στον ίδιο χώρο με έναν υπολογιστή είτε ο καθένας από το σπίτι του, σίγουρα θα βρείτε ένα ωραίο παιχνίδι να περάσετε το χρόνο σας.

 Ένα πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχετε πάντα έναν φίλο που θα είναι ελεύθερος να παίξει online μαζί σας. Μερικές φορές, μπορείτε να χρειαστεί να απολαύσετε κάποιο παιχνίδι μόνοι σας. Και φυσικά τι καλύτερο από τα 7 καλύτερα Multiplayer FPS Browser Games

Δεν σας καλύπτουν τα απλά browser games; Δείτε τα 5 καλύτερα video games που σίγουρα θα σας κάνουν να μην ξεκολλάτε από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: