Τομ Χάρντι: Το εντυπωσιακό βιογραφικό του σέξι Mad

Όταν ακούμε Τομ Χάρντι σίγουρα το μυαλό μας πάει στο πόσο γοητευτικός και σέξι είναι ο ηθοποιός αλλά και αδιαμφισβήτητα στις πόσες εκπληκτικές ερμηνείες του έχουμε απολαύσει. Γέννημα θρέμα Βρετανός, ιδιαίτερα φειδωλός στα λόγια, εκφράζεται μέσα από τους ρόλους του. Τομ Χάρντι: το εντυπωσιακό βιογραφικό του σέξι Mad περιλαμβάνει τρομερές συνεργασίες με Κρίστοφερ Νόλαν, Τόμας Άλφρεντσον, Γκάι Ρίτσι, Τζορτζ Μίλερ και Αλεχάντρο Αμενάμπαρ.

Είναι ο τύπος που όλοι θέλουμε πολύ να βλέπουμε σε ταινίες. Ζόρικος, αντισυμβατικός, και πολύ γοητευτικός. Ένας άνθρωπος που σε προσωπικό επίπεδο έχει αποδειχτεί μαχητής και νικητής αφού στα 25 του χρόνια κατάφερε να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και να ξεκινήσει μια άλλη ζωή και μια επιτυχημένη καριέρα.

Ας δούμε τις καλύτερες ερμηνείες από το εντυπωσιακό βιογραφικό του σέξι Mad

Bronson

Tα όσκαρ με τα οποία βραβεύτηκε η ταινία “Bronson” θεωρούνται λίγα. Το Βρετανικό Βραβείο Ανεξάρτητου Κινηματογράφου και Καλύτερου Α’ αντρικού ρόλου είναι τo λιγότερο που θα μπορούσαν να του απονείμουν. Ο καταπληκτικός, εξαιρετικός και ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός, ο Tom Hardy, είχε μια καθηλωτική ερμηνεία. Για την ακρίβεια δεν υποδύθηκε απλά τον Βronson, ήταν ο Bronson. O γνωστός Michael Peterson, ή αλλιώς όπως ο ίδιος “βαφτίστηκε” Charles Bronson από τον αγαπημένο του ηθοποιό, αποτέλεσε έναν από βιαιότερους, σκληρότερους και πιο επικίνδυνους φυλακισμένους της Βρετανίας.

Τα περιστατικά που συνέβησαν μέσα στη φυλακή ήταν άπειρα και ασύλληπτα. Κράτησε ομήρους ανθρώπους μέσα στην φυλακή, προσπάθησε να δημιουργήσει εξέγερση, απείλησε να σκοτώσει συγκρατούμενο του! Ο Bronson ήταν διάσημος για την υπερφυσική του δύναμη, αφού μπορούσε να ανοίγει ακόμα και τα σίδερα του κελιού με τα χέρια του. Ο Bronson κατέχει έξι παγκόσμια ρεκόρ εξαιτίας της μυικής του δύναμης του.

Η εκπληκτική του ερμηνεία σε αυτή την ταινία αποτέλεσε το εισιτήριο για την καριέρα που ακουλούθησε. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μη ήταν πρώτη σε αυτό το εντυπωσιακό βιογραφικό του σέξι Mad.

Δείτε επίσης: 7+1 καλύτερες ταινίες με φυλακές και απόδραση

Mad Max

Ο Τομ Χάρντι σε εκπληκτική ερμηνεία με συμπρωταγωνίστρια τη μοναδική Σαρλίζ Θέρον σε μια ταινία δράσης και περιπέτειας με τις καλύτερες κριτικές. Ένα ακόμα λιθαράκι στο το εντυπωσιακό βιογραφικό του σέξι Mad.

Στοιχειωμένος από τo παρελθόν του, έχοντας χάσει τη σύζυγο και τα παιδιά του, ο Mad Max πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος να επιβιώσεις είναι να περιπλανιέσαι μόνος. Παρόλα αυτά, θα ακολουθήσει μια ομάδα ανθρώπων που προσπαθεί να δραπετεύσει στην Άγονη Γη, με αρχηγό την δυναμική, Furiosa. Δραπετεύουν από ένα Οχυρό που το διοικεί ο τύραννος Immortan Joe, από τον οποίο και έκλεψαν κάτι αναντικατάστατο. Εξοργισμένος, o πολέμαρχος θα συγκεντρώσει όλη τη συμμορία του και θα κυνηγήσει τους αντάρτες στον Πόλεμο του Δρόμου που θα ακολουθήσει.

Venom

Η καθηλωτική ταινία της Marvel. Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, δράσης και περιπέτειας με ένα δυνατό καστ διάσημων ηθοποιών. Ο Venom ήταν ένας από τους πιο αινιγματικούς και σύνθετους χαρακτήρες της Marvel. Για πρώτη φορά είδαμε τον ήρωα της Marvel του πριν 30 χρόνια στο τεύχος #300 του περιοδικού “The Amazing Spider-Man”. Στην ταινία τον Venom δεν θα μπορούσε να υποδύεται άλλος εκτός από τον Τομ Χάρντι.

Ο ρεπόρτερ Έντι Μπροκ απολύθηκε από τη δουλειά του γιατί ερευνούσε τις ύποπτες δραστηριότητες ενός μεγαλοεπιχειρηματία, του Κάρλτον Ντρέικ. Ο Έντι αποφασίζει έτσι να μπει κρυφά στις εγκαταστάσεις που ο Ντρέικ κάνει τα επικίνδυνα πειράματά του, για να βρει τρόπο να τον καταστρέψει. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως τα πειράματα αυτά έχουν σχέση με μια εξωγήινη ζωή, η οποία θέλει να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους ως ξενιστής. Δίχως καν να μπορέσει να το αποτρέψει ο Έντι, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του, και αποκτά υπερδυνάμεις. O Venom είναι σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, και αφήνει τον Έντι να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, κάτι που τον εξιτάρει και το θεωρεί συγκλονιστικό. Οι δύο τους πλέον αλληλοεξαρτώνται και έχουν ο ένας την ανάγκη του άλλου για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Όλο αυτό που συμβαίνει τους έχει φέρει πολύ κοντά… που πλέον δεν γνωρίζουν πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος..

Η Eπιστροφή – The Revenant

“Η Επιστροφή” είναι μια καθηλωτική και έντονη κινηματογραφική εμπειρία, εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Μιασ μοναδική περιπέτεια που αποτυπώνει το συγκλονιστικό ταξίδι επιβίωσης ενός άντρα και τη δύναμη του μυαλού.

Ο θρυλικός εξερευνητής Χιου Γκλας, βρίσκεται σε μια αποστολή στην αχαρτογράφητη, άγρια φύση της Αμερικής. Μια επίθεση από αρκούδα που θα δεχτεί θα τον αφήσει αναίσθητο και τα μέλη της ομάδας του θεωρόντας τον νεκρό θα τον εγκαταλείψουν. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας θα έρθει αντιμέτωπος με τρομακτικές δυσκολίες και αντιξοότητες. Αυτό όμως που δεν θα μπορέσει να δεχτεί είναι η προδοσία του έμπιστου φίλου του, Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι). Ο Γκλας έχοντας σύμμαχο του την δύναμη της θέλησης και την απεριόριστη αγάπη για την οικογένειά του, θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει και να παλέψει τον βαρύ χειμώνα ώστε να σωθεί.

Η Συγκάλυψη – The Drop

Ένα αστυνομικό θρίλερ με καλογραμμένο σενάριο και εκπληκτικές ερμηνείες. Η τελευταία ταινία του Τζέιμς Γκαντολφίνι.

Ο Μπομπ Σαγκινόφσκι είναι ένας μοναχικός μπάρμαν που βρίσκεται άθελα του μπλεγμένος με τον υπόκοσμο του Μπρούκλιν. Ακολουθώντας τις οδηγίες του δύστροπου και καταπιεστικού ιδιοκτήτη του μπαρ και ξαδέλφου του, Μαρβ, ο Μπομπ θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ασυνήθιστη περίπτωση ληστείας. Αυτό το περιστατικό θα προκαλέσει την προσοχή της αστυνομίας η οποία θα ξεκινήσει έρευνες για το παρελθόν της γειτονιάς τους. Εκεί όπου φίλοι, συγγενείς και εχθροί δουλεύουν όλοι μαζί και προσπαθούν να επιβιώσουν με κάθε κόστος.

Σε λάθος χρόνο – Locke

Μπορεί να φαίνεται βαρετό μια ταινία να έχει ένα και μοναδικό κεντρικό χαρακτήρα και επί 1-2 ώρες να βλέπουμε μόνο αυτόν, όμως, αυτή η ταινία μας διαψεύδει ευχάριστα. Το “Locke”, είναι μια συναρπαστικη και καθηλωτική δραματική ταινία με εκπληκτικό σενάριο της.

Η ταινία αφηγείται την ιστόρια ενός μηχανικού, του Ivan Locke, που φεύγει αργά το βράδυ από το εργοτάξιο προς άγνωστη κατεύθυνση. Είναι μία μέρα πριν από την κρίσιμη για την πορεία του έργου τεράστια χύτευση σκυροδέματος. Ο Ivan παρόλο που είναι υπεύθυνος για αυτό το έργο θα πάρει την απόφαση να ταξιδέψει από το Birmingham στο Λονδίνο. Και όλα αυτά με κίνδυνο να χάσει την καριέρα του αλλά κυρίως την οικογένεια του. Μοναδική του όμως προτεραιότητα είναι να πράξει το σωστό…

Η ερμηνεία του πρωταγωνιστή είναι καταπληκτική και σε καθηλώνει. Κάθε κίνηση, κάθε ατάκα και γενικότερα όλη η ερμηνεία του αποδεικνύει πόσο μεγάλος ηθοποιός είναι ο Βρετανός σταρ.

Διαβάστε επίσης: Tom Hardy και Gareth Evans συνεργάζονται στο αστυνομικό θρίλερ που έρχεται στο Netflix

Δουνκέρνη

Ο Κρίστοφερ Νόλαν ζωντανεύει μια αιματηρή σελίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σε μια ταινία έπος. Μια συγκλονιστική πολεμική ταινία που και εδώ μας χαρίζει εκπληκτική ερμηνεία το Τομ Χάρντι.

Η ταινία εξιστορεί την επιτυχημένη εκκένωση των συμμαχικών στρατιωτών που είχαν αποκοπεί στη Γαλλία και ήταν περικυκλωμένοι από τον γερμανικό στρατό. Η διαφυγή τους έγινε από τις παραλίες και το λιμάνι της Δουνκέρκης μεταξύ 27 Μαΐου και 4 Ιουνίου του 1940, κατά τη διάρκεια της Μάχης της Γαλλίας στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η ιστορία ξεδιπλώνεται στη στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα. Μια πολεμική ταινία που αφηγείται μια ίσως δύσκολη, επώδυνη αιματοβαμμένη, μα μεγαλειώδη νίκη, μια ηρωική επέλαση, ένα παράδειγμα ανδρείας και μεγαλοπρέπειας.

Capone

Πρόκειται για την τελευταία ταινία του Τομ Χάρντι που προβλήθηκε το 2020 και αποτελεί την βιογραφία του Αλ Καπόνε.

Έχοντας υπάρξει ο πιο αδίστακτος επιχειρηματίας και λαθρέμπορος του Σικάγο, ο Αλφόνς Καπόνε, γνωστός ως Αλ Καπόνε, ήταν ο πιο ισχυρός και διαβόητος μαφιόζος της Αμερικής. Η ταινία επικεντρώνεται στα τελευταία χρόνια της συγκλονιστικής ζωής του, όπου έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια φυλάκισης, ο θρυλικός γκάνγκστερ παραφρονεί, καθώς οι μνήμες από το βίαιο παρελθόν του επιστρέφουν για να τον στοιχειώσουν. Ο Χάρντι τον υποδύεται ουσιαστικά στην ηλικία των 47 ετών, όπου τα πρώτα σημάδια άνοιας κάνουν την εμφάνισή τους.

Tags: , , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version