Κινητά NewsΝέα
1,380 προβολες

Το Android 12 θα φέρει τελικά το διπλό tap στην πλάτη του κινητού

Πριν από την επίσημη κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης του Android 11 παρουσιάστηκε ένα πρωτότυπο gesture στο πίσω μέρος του τηλεφώνου στην developer version. Δυστυχώς, το χαρακτηριστικό δεν έκανε εντύπωση οπότε προτιμήθηκε το squeeze gesture στα άκρα του Google Pixel το οποίο ήταν συμβατό με τα πιο πρόσφατα Pixels.

Ωστόσο εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα να συμπεριληφθεί αυτή η λειτουργεία με το Android 12. Το 9to5Η Google διαπίστωσε ότι η δυνατότητα με την κωδική ονομασία “Columbus” θα έρθει με το Android 12. Σύμφωνα με την έκθεση, η αρχική λειτουργία απορρίφθηκε επειδή το σύστημα θα καταγράφει τυχαία taps, αλλά η νέα πιο εξεληγμένη έκδοση του Columbus θα απαιτεί ένα σταθερό tap στο πίσω μέρος.

Το διπλό πάτημα στο πίσω μέρος μπορεί να τραβήξει ένα screenshot, να καλέσει τον βοηθό της Google, να ανοίξει τη μπάρα ειδοποιήσεων, να ελέγξει την αναπαραγωγή πολυμέσων ή να ανοίξει το μενού των πρόσφατων εφαρμογών.

Ωστόσο εξακολουθεί να είναι ασαφές αν η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούν Android 12 ή θα παραμείνει αποκλειστικά για Pixel.

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: