Νέα
23,930 προβολες

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται αυτόν τον Σεπτέμβριο με αναδιπλούμενη οθόνη

Το Samsung Galaxy Fold έρχεται αυτόν τον Σεπτέμβριο με αναδιπλωμένη οθόνη

Το Samsung Galaxy Fold αναφερόταν ως η συσκευή που θα άλλαζε τον σχεδιασμό των smartphones για πάντα. Αλλά όλο αυτό πήρε μια αντίθετη στροφή όταν οι reviewers βρήκαν διάφορα προβλήματα που υπήρχαν, σε τόσο μεγάλο σημείο που μέχρι και ο CEO της Samsung ανέφερε πως η συσκευή πιέστηκε να κυκλοφορήσει “προτού ετοιμαστεί.”

Μετά από αρκετούς μήνες σιωπής από την μεριά της εταιρείας, η Samsung κυκλοφόρησε επίσημα για το πως σκοπεύει να φτιάξει το Samsung Galaxy Fold με τέτοιο τρόπο, που να αντέχει στο χρόνο.

Ορισμένες από τις πιο βασικές αλλαγές που έκανε η εταιρεία στο Samsung Galaxy Fold ήταν και οι παρακάτω:

  • Το επάνω προστατευτικό στρώμα της οθόνης (Infinity Flex) έχει επεκταθεί πέρα από τη στεφάνη, καθιστώντας εμφανές ότι αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της δομής της οθόνης και δεν προορίζεται για αφαίρεση.
  • Το Galaxy Fold διαθέτει επιπλέον ενισχύσεις για την καλύτερη προστασία της συσκευής, ενώ παράλληλα διατηρεί την ποιότητα της ως συσκευή με αναδιπλωμένη οθόνη.
  • Το άνω και το κάτω μέρος της περιοχής έχουν ενισχυθεί επίσης με προστιθέμενα καλύμματα προστασίας.
  • Προστέθηκαν επιπλέον μεταλλικά στρώματα κάτω από την οθόνη και έχουν συμπεριληφθεί για να ενισχύσουν την συνολική προστασία της οθόνης.
  • Ο χώρος μεταξύ του hinge και του σώματος του Galaxy Fold έχει μειωθεί.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία δίνει λύση στα πιο μεγάλα και βασικά προβλήματα που ανέφεραν οι περισσότεροι reviewers – ή τουλάχιστον, σε έως ένα βαθμό. Στην προηγούμενη έκδοση της συσκευής, η προστασία της οθόνης είχε κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, που αρκετοί πίστευαν πως θα μπορούσε κάλλιστα να αφαιρεθεί κιόλας – πράμα το οποίο δεν έπρεπε φυσικά να συμβεί. Υπήρχαν επίσης αρκετές κακές κριτικές για τον χώρο μεταξύ του hinge και του σώματος της συσκευής, οπότε η Samsung επίλυσε και αυτά τα ζητήματα.

Η εταιρεία αναφέρει πως έχει βελτιώσει αρκετά και την μεριά του software, που σημαίνει πως θα δεις αρκετές εφαρμογές και υπηρεσίες της εταιρείας πιο οργανωμένες και ανανεωμένες.

Θα ήταν φυσικά ακόμα καλύτερα αν η εταιρεία μας έδειχνε σε πράξη όλες τις αλλαγές που έγιναν στο Samsung Galaxy Fold, αλλά προς το παρόν είναι καλύτερα αυτά τα νέα από το τίποτα. Αυτή την στιγμή η εταιρεία βρίσκεται στα τελικά της tests με την συσκευή και αναμένεται να την κυκλοφορήσει για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο.

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: