Best of & ToolsΔιάφορα
4,350 προβολες

Τα “χάρτινα” E-ink σημειωματάρια της Remarkable είναι καλύτερα και από iPad

Τα "χάρτινα" E-ink σημειωματάρια της Remarkable είναι καλύτερα και από iPad

Πάρα πολύς κόσμος προτιμά τα tablets και τα iPads για να κάνει τις δουλειές του. Είναι ουσιαστικά ένα πιο εύχρηστο μέσο συγκριτικά με τους σταθερούς υπολογιστές και τα λάπτοπ. Καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο και έχουν μικρότερο βάρος. Ειδικά, για τις σημειώσεις και μικρές εργασίες είναι σίγουρα πολύ χρήσιμα. Παρόλα αυτά, καλύτερα και από τα iPad φαίνεται να είναι τα E-ink σημειωματάρια της Remarkable.

Τα E-ink σημειωματάρια της Remarkable

Τα E-ink σημειωματάρια της Remarkable είναι ουσιαστικά tablets, τα οποία γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ του έντυπου και του ηλεκτρονικού-ψηφιακού κόσμου. Ουσιαστικά, στα tablets αυτά, που μοιάζουν με χαρτί, μπορείς να κάνεις πάρα πολλές εργασίες, όπως το να κρατήσεις σημειώσεις.

Το δυνατό sell-point των συγκεκριμένων προϊόντων, που κυκλοφορούν εδώ και δύο χρόνια, είναι ότι προσφέρουν μία οθόνη που έχει αίσθηση χαρτιού. Αυτό το χαρακτηριστικό αποτελεί ουσιαστικά την ειδοποιό διαφορά μεταξύ αυτών των προϊόντων και άλλων tablet και iPad.

Στα E-ink σημειωματάρια της Remarkable μπορείς να διαβάσεις σε πλήρη ηλιακή ακτινοβολία επειδή η οθόνη λειτουργεί σαν μελάνι στο χαρτί .Επίσης, επειδή δεν υπάρχει ενεργή οθόνη ή οπίσθιος φωτισμός, η μπαταρία διαρκεί για εβδομάδες, όχι για ώρες. Είναι επίσης ελαφρύτερα για ένα δεδομένο μέγεθος και για πολλούς, η απλότητά τους σημαίνει ότι δεν αποσπάται η προσοχή του κάθε χρήστη.

Μπορείς απλώς να το αφήσεις στο τραπέζι, όπως κάθε χάρτινο σημειωματάριο, και να περιμένει, χωρίς να χρησιμοποιεί καθόλου μπαταρία μέχρι να το χρειαστείς. Αντίθετα, ένα iPad μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με μια ψηφιακή πένα, αλλά αν δεν το φορτίσεις η μπαταρία του θα τελειώσει σε λίγες ώρες.

Τα iPad έχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα, φυσικά, όπως η γκάμα των εφαρμογών και η απόλυτη ευελιξία τους. Αλλά τα e-notebooks δεν στερούνται χαρακτηριστικά. Απλώς είναι επικεντρώνονται στο να κρατάμε σημειώσεις. Ωστόσο, το reMarkable προσφέρει μια μηνιαία συνδρομή 6 ευρώ επιπλέον της τιμής αγοράς του, που προσθέτει υπηρεσίες cloud, συμπεριλαμβανομένης της αναγνώρισης χειρογράφου, του Google Drive, του Dropbox, της ενσωμάτωσης OneDrive, του αποθηκευτικού χώρου στο cloud και του συγχρονισμού με τις άλλες συσκευές σου.

Σημειωτέον ότι το Remarkable αποτελεί μία οικονομικά συμφέρουσα επιλογή. Συγκεκριμένα, το εν λόγω προϊόν μπορείς να το βρεις στο site της εταιρείας με 299 ευρώ. Σίγουρα, αν είσαι κάποιος που λατρεύει την τεχνολογία αλλά αναπολεί και τις “vintage” επιλογές, σίγουρα θα σου αρέσει το συγκεκριμένο σημειωματάριο.

Διάβασε επίσης: Τι είναι τα App Clips στο iPhone – Χρήση εφαρμογών χωρίς εγκατάσταση

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version