Διάφορα
3,199 προβολες
3 Σχόλια

Money Amulet Φυλαχτό: Γυρίζει ο τροχός και κερδίζει χρήματα ο φτωχός

money amulet φυλαχτό χρημάτων

Τελευταία έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό σε όλη την Ευρώπη ένα φυλαχτό που ονομάζεται money amulet και έχει τη φήμη ότι φέρνει καλοτυχία και κυρίως χρήματα. Πρόκειται για ένα φυλαχτό που είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες σε χώρες της Ασίας με μακρά παράδοση στον μυστικισμό. Αυτή η πολύ καλή του φήμη έκανε το φυλαχτό τόσο γνωστό, που  άνθρωποι από όλη την Ευρώπη, άρχισαν να το αναζητούν.

Στην αρχή δεν ήξερε κανείς Ευρωπαίος που να το βρει. Κάποιοι προσέφεραν πολλά χρήματα για να το αγοράσουν κάτι που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν επιτήδειοι από Ασιατικές χώρες οι οποίοι έβαζαν μέχρι και ψεύτικες αγγελίες στο ίντερνετ και εξαπατούσαν ανθρώπους από την Ευρώπη.

Πλέον αυτή η κατάσταση τελείωσε. Το φυλαχτό money amulet ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, απέκτησε επίσημη ιστοσελίδα στο ίντερνετ.Το κόστος κατασκευής του έπεσε δραματικά και ο ο καθένας μπορεί με ασφάλεια να ζητήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας να γίνει η η κατασκευή ενός τέτοιου φυλαχτού στο όνομά του. Αποκλειστικά και μόνο για αυτόν

Τι είναι το money amulet;

Είναι το φυλαχτό για τα χρήματα και την τύχη, μοιάζει με παλιό νόμισμα και συνήθως έχει μια τρύπα στη μέση. Μπορεί να είναι ένα κέρμα που απεικονίζει τη βασιλική δυναστεία ή να κατασκευαστεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας, λαμβάνοντας υπόψη τα προσωπικά σας δεδομένα και τον αστρολογικό σας χάρτη. Είναι σχεδόν αδύνατο να φτιάξετε ένα τέτοιο γούρι στο σπίτι, επειδή χρειάζεστε γνώσεις εσωτερισμού και φυσικά, το ίδιο το παλιό νόμισμα.

Πως δουλεύει το money amulet;

Ανοίγει ένα ενεργειακό κανάλι ροής χρημάτων, γίνεται το προσωπικό σας γούρι. Πολλοί κατάφεραν να ξαναφέρουν την τύχη κοντά τους με τη βοήθειά του κι εγώ είμαι ανάμεσά τους.

Η δουλειά του φυλαχτού χρημάτων money amulet είναι να προσελκύει ενεργειακές ροές από το σύμπαν.Ενεργειακές ροές που σχετίζονται με τη δημιουργία και την εξέλιξη και τις κατευθύνει αποκλειστικά στο άτομο για το οποίο έχει κατασκευαστεί.Στον άνθρωπο για τον οποίο έγινε το τελετουργικό κατασκευής.

Πώς προσελκύει την τύχη;

Με τη δυναμη της θέλησης το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ μας

To σύμπαν δεν καταλαβαίνει από χρήματα,τραπεζικές κάρτες ,βιβλιάρια,καταθέσεις,δουλειές και άλλα τέτοια.Αυτά είναι καθαρά υλικά πράγματα που τα καταλαβαίνουν όσοι ζουν στον πλανήτη Γη. Ακόμα και να του ζητήσετε με κάποιον τρόπο λεφτά δε θα μπορέσει να σας βοηθήσει γιατί δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Το σύμπαν όμως γνωρίζει για τις κοσμογονικές δυνάμεις, όπως την δύναμη της δημιουργίας και της Θεάς τύχης. Αυτές είναι οι δυνάμεις και οι ενεργειακές ροές που θα φέρουν χρήματα σε εσάς.

Το θέμα είναι πως θα κατευθύνουμε τις παραπάνω συμπαντικές ενεργειακές ροές ώστε να συγχρονιστούν με εσάς, που είστε ένας άνθρωπος, ανάμεσα σε πολλούς, πάνω στον πλανήτη Γη. Αυτό είναι όλη η ουσία. Άπαξ και το καταφέρουμε αυτό η δουλειά έχει γίνει,γιατί πολύ απλά αυτές οι δυνάμεις πάνω στον πλανήτη Γη σχετίζονται με το χρήμα και την οικονομική εύνοια.

Αυτή είναι η δουλειά που κάνει το money amulet. Είναι το ενδιάμεσο μεταξύ του σύμπαντος και της οντότητάς σας.

Από τη στιγμή που θα το κρατήσετε σιγά σιγά και σταδιακά ένας νέος κόσμος θα αρχίσει να ανοίγεται μπροστά σας.Μπορεί να είναι μια αναπάντεχη κληρονομιά,εύνοια στα τυχερά παιχνίδια,μια δουλειά που πάντα ονειρευόσασταν και πολλά άλλα.

Η τύχη μπορεί να ελεγχθεί μέσω του money amulet

Την τύχη προσπαθούν να την δαμάσουν οι άνθρωποι εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια.Αν ποτέ καταφέρουν να την δαμάσουν πλήρως και να την ελέγχουν όπως θέλουν τότε θα είναι σαν να έχουν γίνει θεοί. Ο Θεός κατά μία έννοια είναι αυτός που ελέγχει απόλυτα την τύχη. Η τύχη είναι ένα θηρίο που δύσκολα ελέγχεται

Άλλοι άνθρωποι είναι τυχεροί,άλλοι λιγότερο τυχεροί και άλλοι εντελώς κακότυχοι. Το θέματα δεν είναι να ελέγχουμε 100% την τύχη,αυτό μόνο ένας Θεός μπορεί να το κάνει αλλά μπορούμε να κάνουμε πράγματα να τη φέρουμε προς το μέρος μας. Ακόμα και ένα μικρό ποσοστό καλής τύχης να φέρουμε προς το μέρος, μπορεί να πετύχουμε θεαματικά αποτελέσματα. Μπορεί να περάσουμε από τη μεριά αυτών που χάνουν στη μεριά αυτών που κερδίζουν.

Μήπως είναι απάτη το money amulet; Θα κερδίσω σίγουρα λεφτά;

Υπάρχουν άνθρωποι που είναι δύσπιστοι σχετικά με το money amulet. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχουν πολλοί επιτήδειοι στο διαδίκτυο που πουλάνε απομιμήσεις του money amulet και προκειμένου να βρουν πελάτες ισχυρίζονται ότι όποιος το αγοράσει θα γίνει εκατομμυριούχος. Αυτό είναι λογικό πως δημιουργεί μια δυσπιστία στον κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται κανείς να γίνει εκατομμυριούχος μέσα σε μία μέρα επειδή απλώς κράτησε στα χέρια του το φυλαχτό αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μεγάλη εύνοια στα οικονομικά. Τώρα το πως μεταφράζεται αυτό για τον καθένα είναι ένα άλλο θέμα. Αυτό για κάποιον μπορεί να σημαίνει ότι βρήκε αναπάντεχα μια καλή δουλειά,για άλλον ότι πήρε μια μικρή ή μεγάλη αύξηση,για άλλον ότι έπιασε τόπο η επένδυσή του ή ότι αυξήθηκαν κατακόρυφα οι πελάτες του και για κάποιον άλλον μπορεί να σημαίνει ότι κέρδισε πολλά εκατομμύρια σε τυχερά παιχνίδια.

Σε καμία περίπτωση όμως δε μπορεί κάποιος να περιμένει ότι θα κερδίσει ή ότι ντε και καλά πρέπει να κερδίσει εκατομμύρια σε κάποιο τυχερό παίγνιο. Να θυμάσαι ότι η προσωπική σου σχέση με το money amulet ξεκινάει από την πρώτη μέρα που θα το κρατήσεις στα χέρια σου και από εκεί και πέρα πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα κάθε μέρα.

Χτίσε μια καλή σχέση με το φυλαχτό – Αγάπησέ το!

Το Money Amulet θα σας βοηθήσει να πετύχετε στα οικονομικά σας και στη γενικότερη προσέλκυση χρημάτων. Πρέπει, όμως, να το χρησιμοποιήσετε σωστά:

  1. Διατηρήστε το καθαρό.
  2. Μην το δανείζετε σε κανέναν, ούτε καν σε συγγενείς και φίλους.
  3. Να θυμάστε ότι έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για εσάς με τελετουργικό που έχει γίνει για εσάς.
  4. Η σχέση σας με το money amulet δεν ξεκινάει από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσετε,αλλά κιόλας από όταν αρχίσει η κατασκευή του και γίνει το τελετουργικό, θα είναι σαν να σας αναζητάει.Προσπαθήστε να το νιώσετε.
  5. Μην το αφήσετε να σας πέσει, κρατάτε το προσεκτικά και γενικά μην το κακομεταχειρίζεστε
  6. Να το κοιτάτε θετικά και να το κρατάτε όπως του αξίζει,δηλαδή σαν φυλαχτό
  7. Πιστέψτε ότι το Money Amulet θα σας βοηθήσει.Μην χάνετε την πίστη σας σε αυτό,μη γκρινιάζετε όταν το κρατάτε ή το φοράτε και μην του ζητάτε τα πάντα χωρίς να κάνετε τίποτα!
  8. Μπορείτε να μιλάτε σε δικούς σας για το money amulet αλλά μην τους λέτε πολύ μεγάλα λόγια.Μην «κολακεύετε» συνέχεια το φυλαχτό.Αναπτύξτε και διατηρήστε μαζί του μια όμορφη σχέση εμπιστοσύνης και πίστης

Ιδέες χρήσης του money amulet

Πάνω από όλα σεβασμός στο φυλαχτό
  1. Βάλτε το στο πορτοφόλι σας
  2. Αποθηκεύστε το προσεκτικά σε ένα συρτάρι
  3. Φορέστε το όσες ώρες την ημέρα θέλετε
  4. Κρατήστε το στην παλάμη σας κάθε φορά που αισθάνεστε αγχωμένοι

Αληθινές μαρτυρίες και ιστορίες με το money amulet

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη χαρά παίρνουμε όταν κάποιος αναγνώστης μας στέλνει αυθόρμητα κάποιο mail για να μας ευχαριστήσει και να μοιραστεί μαζί μας τη χαρά του. Δημοσιεύουμε ενδεικτικά ένα τέτοιο mail που έχουμε λάβει κατόπιν της έγκρισης του αποστολέα!Μια ιστορία πίστης που μας άγγιξε…

Είχα φτάσει στο έσχατο σημείο οικονομικής απελπισίας. Το μίνι μάρκετ που διέθετα είχε πάρει την κάτω βόλτα τα τελευταία 3 χρόνια και τα βγάζαμε πέρα οικογενειακώς οριακά. Αυτά μέχρι που έσκασε η βόμβα.Κατάσχεση από την εφορία και δέσμευση του τραπεζικού μου λογαριασμού. Η κατάσταση έγινε απογοητευτική και φτάσαμε σε σημείο να ζητάμε δανεικά από συγγενείς και φίλους καθώς δεν μπορούσα να συντηρήσω τα 2 ανήλικα παιδιά μου. Κάθε μέρα με έτρωγε το άγχος και υπέφερα από πονοκεφάλους. Η γυναίκα μου επίσης σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Κάπου εκεί έμαθα για το money amulet. Δε μου περίσσευαν τα λεφτά για να το παραγγείλω,κάτι όμως μέσα μου, μου έλεγε να το κάνω. Για κάποιο περίεργο λόγο είχα αρχίσει να πιστεύω ότι θα μου πάει πολύ καλά. Μόλις τις πρώτες 2 εβδομάδες είδα μια μικρή αύξηση στους πελάτες της επιχείρησής μου. Αυτό βέβαια δεν επαρκούσε για να γλιτώσω από τα χρέη μου στην εφορία αλλά ήταν αρκετό για να μου δώσει λίγο θάρρος. Εγώ αμέσως σύνδεσα στο μυαλό μου αυτήν τη μικρή απροσδόκητη αλλαγή με το φυλαχτό. Από εκεί και πέρα οι αντιδράσεις ήταν αλυσιδωτές.Στον 1,5 μήνα πάνω οι πελάτες στο μίνι μάρκετ είχαν αυξηθεί λίγο ακόμα και στους 3 μήνες,έβαλε λουκέτο ένα περίπτερο που ήταν κοντά στην επιχείρηση μου. Από τότε οι πελάτες μου όχι απλώς αυξήθηκαν αλλά διπλασιάστηκαν,μαζί και τα έσοδα μου,αφού όλοι οι πελάτες του περιπτέρου άρχισαν να έρχονται στο μίνι μάρκετ μου. Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει. Σε ένα διάστημα 7 μηνών είχα καταφέρει να ξεχρεώσω εφορία και να επιστρέψω όλα τα δανεικά σε συγγενείς και φίλους. Πλέον είχε φύγει από πάνω μου αυτός ο βραχνάς όλα πήγαιναν καλά,δε χρωστούσα τίποτα και έβγαζα αρκετά χρήματα για να ζω αξιοπρεπώς. Και εκεί που ήμουν υπερευχαριστημένος από το φυλαχτό με αυτά που μου είχε δώσει και ουσιαστικά δε ζητούσα τίποτα άλλο,ήρθαν και άλλα καλά νέα. Η γυναίκα μου βρήκε μια καλή δουλειά με αξιοπρεπέστατο μισθό. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δε θα είχα δεύτερο άτομο στο μαγαζί να βοηθάει και μάλλον θα έπρεπε να προσλάβω υπάλληλο.Και όμως λύθηκε και αυτό. Ο μεγάλος μου γιος που ήταν άνεργος και τεμπελάκος, προθυμοποιήθηκε ο ίδιος να εργαστεί στο μίνι μάρκετ, ενώ πιο παλιά αυτό ήταν κάτι που μισούσε. Τώρα αγαπάει αυτή τη δουλειά και έχει γίνει πολύ καλός σε αυτό. Τελικά αυτό το φυλαχτό μου χάρισε θετική ενέργεια και τύχη και μετά ήρθε η οικονομική ανάκαμψη. Από ότι φαίνεται αυτή η ενέργεια είναι τόσο δυνατή που άγγιξε και τα μέλη της οικογένειας μου. Δε μπορώ να το εξηγήσω αυτό το πράγμα.Το μόνο που έχω να πω είναι ότι σας χιλιοευχαριστώ» Νίκος,47 χρονών

Πως παραγγέλνουμε το φυλαχτό χρημάτων money amulet

H απάντηση είναι ξεκάθαρη,μόνο από τον επίσημο κατασκευαστή για την Ελλάδα και την Κύπρο.Από πουθενά αλλού,ούτε από πλανόδιους ούτε από οπουδήποτε αλλού.

Δείτε περισσότερα και κάντε την παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα για Ελλάδα και Κύπρο με 50% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά

H παραγγελία γίνεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα και πληρώνετε με μετρητά μόλις παραλάβετε το φυλαχτό στο σπίτι σας,μέσα στην ειδική συσκευασία

Τι θα συμβεί μόλις δηλώσετε ότι θέλετε να το αγοράσετε ;

Μόλις κάνετε την παραγγελία από την επίσημη ιστοσελίδα μετά από κάποιες ώρες μέσα στη μέρα,θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από ειδική εκπρόσωπο για να γίνει επιβεβαίωση της παραγγελίας, να κάνετε ότι ερωτήσεις θέλετε, αλλά και να καταθέσετε τις επιθυμίες σας και τις προσδοκίες σας από το φυλαχτό. Το τελετουργικό κατασκευής του φυλαχτού πρέπει να γίνει σωστά και πρέπει να γίνει στο όνομα σας, στα βάθη της καρδιάς σας,να αγγίξει κάθε κύτταρο της οντότητάς σας.

Διάβασε επίσης

3 Σχόλια. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version