Νέα
989 προβολες

Συγκεντρωτικά στοιχεία δείχνουν πως τα μοντέλα της Xiaomi Mi A-series σημειώνουν υψηλά ποσοστά

Ολοφάνερα η Xiaomi έκανε ένα σημαντικό βήμα για να ενισχύσει την θέση της στην παγκόσμια αγορά όταν ξεκίνησε το Mi A1 το 2017. Αυτό που έκανε τη νέα σειρά A να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος, ήταν το καθαρό λειτουργικό σύστημα Android που είχε εξαρχής φορτωμένο. Από τότε, η Xiaomi ξεκίνησε την κυκλοφορία του Mi A2 και του A3, όλα κάτω από το πρόγραμμα Android One της Google. Έχει πλέον αναδειχθεί ότι τα μοντέλα του Mi αποτελούν σημαντικό μέρος του προγράμματος Android One. Σε δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της, η σειρά Α έχει επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της εμπορικής εκκίνησης του Mi A3, η εταιρεία μοιράστηκε μερικά στοιχεία με την πρόοδο της σειράς Α. Στοιχεία της εταιρείας ερευνών Canalys δείχνουν ότι ο όγκος πωλήσεων του Mi A1 το 2017 ήταν 2,4 φορές μεγαλύτερος από αυτόν των άλλων συσκευών Android One. Στο ίδιο πνεύμα, οι πωλήσεις για το Mi A2 του 2018 ήταν ακόμα πιο μπροστά από άλλα τηλέφωνα Android One όπως το Nokia 3.1, Nokia 6.2 και Motorola One series. Συνολικά, η εταιρεία λέει ότι έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια μονάδες της σειράς Mi A.

Αναμένουμε ότι το Mi A3 θα είναι εξίσου επιτυχημένο τηλέφωνο Android One, παρόλο που διαθέτει μια απογοητευτική οθόνη HD +.

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: