ΠαιδικάΤαινίες
2,921 προβολες

Οι κυριακάτικες ταινίες που πρέπει να δείτε σήμερα

Οι κυριακάτικες ταινίες που δεν πρέπει να χάσει κανείς

Κυριακή σήμερα και μιλάμε για την ημέρα που αποτελεί συνώνυμο της ταινίας. Τι πιο ευχάριστο από μια ολόκληρη μέρα χαλαροί στον καναπέ απολαμβάνοντας ταινίες; Για αυτό και εμείς έχουμε συγκεντρώσει τις κυριακάτικες ταινίες που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Happy Feet

Το “Happy Feet” είναι ίσως από τις καλύτερες animation ταινίες. Μια ταινία με πανέμορφα τοπία κι εικόνες που πραγματικά σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να ταξιδεύεις. Οι ήρωες της ταινίας είναι τα πιο απίστευτα γλυκά και αφράτα πιγκουινάκια που μόνο χαμόγελα προκαλούν. Μια κυριακάτικη ταινία που δεν πρέπει να χάσουν μικροί και μεγάλοι.

Ο Μαμπλ είναι ένας σοβαρός και λογικός πιγκουίνος που προσπαθεί να προστατεύσει τον μικροσκοπικό γιο του Έρικ. Πιο πολύ από όλα όμως αναζητά να κερδίσει την αγάπη του και το θαυμασμό του, μιας που ο Έρικ μαγεύεται από τους άλλους πιγκουίνους, που δείχνουν πιο διασκεδαστικοί από τον μπαμπά του.

Μια ιστορία πολύ τρυφερή και πραγματικά συγκινητική για μικρούς και μεγάλους.

Η ταινία θα προβληθεί στον ALPHA απόψε στις 21:10 μ.μ.

Διαβάστε επίσης: Ρίτσαρντ Γκιρ: Οι καλύτερες ταινίες του γόη του Χόλιγουντ

Επτά Ζωές

Μια ταινία με υπερβολικά όμορφο μήνυμα. Ο Γουίλ Σμιθ σε μια ερωτική δραματική ιστορία γεμάτη εκπλήξεις, με πολλά ερωτήματα για τη ζωή, το θάνατο, τις τύψεις και τη συγχώρεση, τη φιλία, την αγάπη και τη λύτρωση. Μια ταινία που συνδέει τις ζωές και τη μοίρα των ανθρώπων με μοναδικό τρόπο.

Ο Μπεν Τόμας έχοντας ένα τεράστιο μυστικό κρυμμένο μέσα του, να βαραίνει τη συνείδηση του, αποφασίζει να βρει τρόπο να εξιλεωθεί. Επιλέγει επτά άγνωστους ανθρώπους και προσπαθεί να τους βοηθήσει. Με μοναδικό κοινό στοιχείο ανάμεσά τους ότι χρειάζονται άμεσα βοήθεια, ξεκινά το σχέδιό του.

Και ενώ όλα δείχνουν να εξελίσσονται όπως τα είχε προγραμματίσει θα συμβεί κάτι που δεν είχε υπολογίσει. Θα ερωτευτεί μία κοπέλα, την Έμιλι, η οποία έχει ένα σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Η Έμιλι θα καταφέρει να αλλάξει τον Μπεν και να τον κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι… Τι θα γίνει όμως με το σχέδιο του Μπεν;

Η ταινία θα προβληθεί στο Μακεδονία TV απόψε στις 23:00 μ.μ.

Venom

Μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, δράσης και περιπέτειας με ένα δυνατό καστ διάσημων ηθοποιών. Ο Venom ήταν ένας από τους πιο αινιγματικούς και σύνθετους χαρακτήρες της Marvel. Για πρώτη φορά είδαμε τον ήρωα της Marvel του πριν 30 χρόνια στο τεύχος #300 του περιοδικού “The Amazing Spider-Man”. Στην ταινία τον Venom υποδύεται ο Τομ Χάρντι.

Ο ρεπόρτερ Έντι Μπροκ απολύθηκε από τη δουλειά του γιατί ερευνούσε τις ύποπτες δραστηριότητες ενός μεγαλοεπιχειρηματία, του Κάρλτον Ντρέικ. Ο Έντι αποφασίζει έτσι να μπει κρυφά στις εγκαταστάσεις που ο Ντρέικ κάνει τα επικίνδυνα πειράματά του, για να βρει τρόπο να τον καταστρέψει. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι πως τα πειράματα αυτά έχουν σχέση με μια εξωγήινη ζωή, η οποία θέλει να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους ως ξενιστής. Δίχως καν να μπορέσει να το αποτρέψει ο Έντι, ο εξωγήινος συμβιωτής Venom εισχωρεί στο σώμα του, και αποκτά υπερδυνάμεις. O Venom είναι σκοτεινός, απρόβλεπτος και οργισμένος, και αφήνει τον Έντι να παλεύει με τις ανεξέλεγκτες ικανότητες του, κάτι που τον εξιτάρει και το θεωρεί συγκλονιστικό. Οι δύο τους πλέον αλληλοεξαρτώνται και έχουν ο ένας την ανάγκη του άλλου για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Όλο αυτό που συμβαίνει τους έχει φέρει πολύ κοντά… που πλέον δεν γνωρίζουν πού αρχίζει ο ένας και πού τελειώνει ο άλλος..

Η ταινία της Marvel θα προβληθεί απόψε σε Α’ τηλεοπτική προβολή στις 21:00 μ.μ. στο MEGA.

Δείτε επίσης: Σαββατοκύριακο με ERTFLIX και δύο καταπληκτικές σειρές

Οι Εκδικητές: H Εποχή του Ultron

Μια ταινία που τα έχει όλα και τα συνδυάζει μοναδικά. Δράμα, γέλιο, ρομάντζο (ανάμεσα στο πιο αναπάντεχο ζευγάρι των Εκδικητών), δράση και πολλές εκπλήξεις. Είναι η 2η ταινία “Avengers” και όλοι οι ήρωες είναι εδώ για να τους απολαύσεις

Η μυστική εταιρεία S.H.I.E.L.D. έχει καταστραφεί. Ο Τόνι Σταρκ όμως συνεχίζει την προσπάθειά του να ενεργοποιήσει ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Η διαδικασία δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε και όλα πάνε στραβά. Ένα εξελιγμένο ρομπότ δημιουργείται με την ονομασία . Ο μοχθηρός Ultron εναντιώνεται στην ανθρωπότητα και οι μόνοι που μπορούν να υπερασπιστούν τον πλανήτη Γη είναι οι Εκδικητές…

Οι πανίσχυροι αυτοί ήρωες θα πρέπει να ενώσουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Είναι άλλωστε οι μοναδικοί που μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Ultron και τα φρικτά του σχέδια. Περίεργες και ύπουλες συμμαχίες θα σχηματιστούν σε μια μοναδική παγκόσμια μάχη τιτάνων.

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version