MobileWeb
5,957 προβολες

10 TOP Tinder εναλλακτικές για Κινητά Android και iOS

Οι 10 TOP εναλλακτικές του Tinder για Κινητά Android και iOS

Όταν κάποιος σκέφτεται τις διαθέσιμες εφαρμογές γνωριμιών που υπάρχουν σήμερα, πιθανώς το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι το Tinder. Σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά, το Tinder διαθέτει περισσότερους από 75 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε 190 χώρες σε όλο τον κόσμο και υποστηρίζει περισσότερες από 40 γλώσσες. Ωστόσο, το Tinder δεν είναι η μόνη εφαρμογή γνωριμιών που μπορείς να βρεις σήμερα. Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες εφαρμογές, η κάθε μία με διαφορετικά χαρακτηριστικά, για να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πολλών διαφορετικών χρηστών. Έτσι, αν ψάχνεις εναλλακτικές του Tinder για διαδικτυακές γνωριμίες, σου παραθέτουμε μια λίστα με αυτές και κάποια βασικά χαρακτηριστικά τους.

1. OkCupid Dating

Το OkCupid παρουσιάζεται ως μια πλατφόρμα γνωριμιών, που δεν εστιάζει μόνο στην εμφάνισή σου. Συγκεκριμένα, αν την επισκεφτείς θα δεις το μήνυμα «Είσαι κάτι περισσότερο από μια φωτογραφία». Η βασική ιδέα του OkCupid είναι να σου προσφέρει εκλεπτυσμένα ραντεβού, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σου. Έτσι, με βάση τις προτιμήσεις σου, η εφαρμογή θα φιλτράρει τα πιθανά ταίρια σου. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής απαιτούν μια συνδρομή για να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν.

2. Coffee Meets Bagel

Το Coffee Meets Bagel, είναι μια εφαρμογή γνωριμιών, που έχει μια διαφορετική προσέγγιση από εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Tinder. Αυτό που την κάνει να διαφέρει, είναι ότι οι γυναίκες έχουν την δυνατότητα να λαμβάνουν προτάσεις, μόνο για άτομα τα οποία έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για αυτές. Κάθε απόγευμα, οι άντρες λαμβάνουν μέχρι 21 ποιοτικά πιθανά ταίρια γνωστά και ως ‘’Bagels’’. Αυτοί έχουν την δυνατότητα να δείξουν ενδιαφέρον ή να απορρίψουν αυτές τις προτάσεις που θα λάβουν από την εφαρμογή. Το θετικό της εφαρμογής είναι ότι θα λάβεις προτάσεις κατάλληλες για εσένα, μόνο μια φορά τη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σπαταλήσεις περιττό χρόνο στην εφαρμογή το υπόλοιπο της ημέρας σου.

3. Plenty Of Fish

Το Plenty of Fish είναι μια εφαρμογή, κατάλληλη για άτομα που τους αρέσει το Tinder, αλλά δεν θέλουν να πληρώνουν κάποια συνδρομή για να το χρησιμοποιούν. Η εφαρμογή παρέχει τις περισσότερες δυνατότητες της δωρεάν, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν απεριόριστα μηνύματα, να ελέγχουν απεριόριστα προφίλ, κ.λπ. Είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες γνωριμιών στον κόσμο, με τη λίστα των μελών της να ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια. Αυτό το νούμερο, είναι υπερδιπλάσιο από αυτό που μπορείς να βρείτε στο Tinder. Είναι δεδομένο ότι στα τόσα εκατομμύρια προφίλ, τα ψεύτικα προφίλ που χρησιμοποιούν την εφαρμογή θα είναι πολλά, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο για μια γυναίκα να βρει ένα αξιόλογο ταίρι.

4. Tinder εναλλακτικές: Bumble

Αν είσαι γυναίκα και έχεις βαρεθεί να λαμβάνεις άσεμνα μηνύματα σε όλες τις εφαρμογές γνωριμιών που έχεις δοκιμάσει, το Bumble είναι κατάλληλο για εσένα. Το Bumble μοιάζει πολύ με το Tinder, με μια βασική διαφορά. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός, ότι η υπηρεσία επιτρέπει μόνο στη γυναίκα να ξεκινήσει μια συνομιλία. Το πρώτο βήμα είναι παρόμοιο με το Tinder, καθώς η εφαρμογή σου δείχνει τα προφίλ από τα υποψήφια ταίρια σου, τα οποία μπορείς να επιλέξεις αν σου αρέσουν ή όχι.

Ωστόσο, μόνο οι γυναίκες έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν μια συνομιλία. Αυτή η προσέγγιση έχει πολλά οφέλη τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Για να στείλει μια γυναίκα πρώτη μήνυμα, σημαίνει ότι έχει αποφασίσει ότι της αρέσεις πραγματικά. Έτσι, οι πιθανότητες όλο αυτό να εξελιχθεί σε κάτι καλό είναι πολλές, αν βέβαια δεν τα θαλασσώσεις. Επιπλέον, στην εφαρμογή υπάρχουν διάφορες ενδιαφέρουσες λειτουργίες, όπως διάκριση ανάμεσα σε άτομα που θέλουν να βγουν ραντεβού και σε άτιομα που απλά θέλουν να κάνουν νέους φίλους.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν βιντεοκλήσεις και γνωριμίες με άτομα από Ελλάδα και όλον τον κόσμο

5. eHarmony

Η eHarmony μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι η πρώτη υπηρεσία στον κλάδο των διαδικτυακών γνωριμιών, που χρησιμοποιεί μια επιστημονική προσέγγιση για να ταιριάξει εξαιρετικά συμβατά ταίρια. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η υπηρεσία χρησιμοποιεί την τεχνολογία “Compatibility Matching System”, για να ταιριάζει γυναίκες και άνδρες, με βάση περίπου 30 διαστάσεις συμβατότητας, για σχέσεις που θα μπορέσουν να διαρκέσουν.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να είσαι σίγουρος/η ότι τα προφίλ που σου εμφανίζονται από την υπηρεσία, αποτελούνται μόνο από τα άτομα που είναι αρκετά συμβατά με εσένα, ώστε ένα πιθανό ραντεβού να έχει περισσότερες πιθανότητες να ευδοκιμήσει. Το eHarmony, προορίζεται για άτομα που έχουν βαρεθεί να βγαίνουν ραντεβού και να διαπιστώνουν ύστερα ότι το άλλο άτομο δεν τους ταιριάζει καθόλου. Αν ψάχνεις για επιτυχημένα ραντεβού και αξιόλογες σχέσεις, δοκίμασε αυτήν την υπηρεσία.

6. Happn

Η Happn, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς ακολουθεί μια μοναδική προσέγγιση στα ραντεβού. Στην υπηρεσία αυτή μπορείς να βρεις άτομα τα οποία έχεις πολλά κοινά σημεία. Το Happn χρησιμοποιεί την τοποθεσία σου, για να σου δείξει ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Κάθε φορά που διασταυρώνεσαι με κάποιο άλλο, μέλος του Happn, το προφίλ του εμφανίζεται στο χρονολόγιό σου. Η εφαρμογή μπορεί ακόμα να σου δείξει πόσες φορές έχεις διασταυρωθεί με το ίδιο άτομο. Αυτό μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμο, αλλά σίγουρα είναι κάτι ενδιαφέρον να δεις.

Τα άτομα που βλέπεις στην εφαρμογή, μπορείς είτε να δείξεις ενδιαφέρον, είτε να τα απορρίψεις, ακριβώς όπως στο Tinder. Αν το άτομο που έδειξες ενδιαφέρον, δείξει και αυτό ενδιαφέρον για εσένα, τότε μπορείτε να συνδεθείτε και να επικοινωνήσετε. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η εφαρμογή του Happn έχει μια λειτουργία που ονομάζεται Charms, η οποία είναι παρόμοια με το Superlike του Tinder. Αυτή ενημερώνει το άλλο άτομο απευθείας ότι έδειξες ενδιαφέρον, χωρίς να χρειαστεί να γίνει match πρώτα, για να φανερωθεί το προφίλ σου, όπως θα συνέβαινε κανονικά.

Ωστόσο τα Charms δεν είναι δωρεάν και πρέπει ή να τα αγοράσεις ή να τα κερδίσεις, προσκαλώντας φίλους στην εφαρμογή. Γενικότερα, το Happn έχει πολλά κοινά με το Tinder, καθώς και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες λειτουργίες που αξίζει να δοκιμάσεις.

7. Tinder εναλλακτικές: Skout

Το Skout είναι μια εφαρμογή που εστιάζει τόσο στο ραντεβού όσο και στη φιλία. Στην εφαρμογή αυτή, μπορείς να συνδεθείς με άτομα που βρίσκονται κοντά σου και να βγεις ραντεβού μαζί τους. Ακόμα, μπορείς να συνδεθείς με άτομα που κατοικούν σε άλλες χώρες για να κάνεις νέους φίλους.

Διάβασε επίσης: Έχασα τις φωτογραφίες μου: Δες πώς να τις πάρεις πίσω με το Recoverit

Η εφαρμογή λειτουργεί όπως το Tinder, καθώς έχεις την δυνατότητα να δείξεις ενδιαφέρον για κάποιον/α ή να τον/την απορρίψεις. Μόλις γίνει match με ένα άτομο, μπορείτε να συνομιλήσετε μεταξύ σας. Η βασική διαφορά του Skout με το Tinder είναι ότι η εφαρμογή αυτή επιδιώκει να σε κάνει να εστιάσεις περισσότερο στο πώς να κάνεις μια ποιοτική σχέση με το άλλο άτομο, παρά να βγεις μόνο ένα περιστασιακό ραντεβού.

Πρόσφατα, το Skout προσέθεσε επίσης μια νέα δυνατότητα Ζωντανής Μετάδοσης. Μέσω αυτής μπορείς να κάνεις ένα ζωντανό βίντεο μόνος/η σου, να συμμετέχεις σε μια κλήση βίντεο με άλλα άτομο ή να μοιραστείς τις εμπειρίες σου με την ευρύτερη κοινότητα στο Skout. Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, για μια εφαρμογή που επικεντρώνεται στο ραντεβού και στη δημιουργία νέων γνωριμιών.

8. JUAMO Flirt Chat & Dating

Σε αντίθεση με τις περισσότερες δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών που κρύβουν όλες τις χρήσιμες λειτουργίες τους πίσω από μια επί πληρωμή λειτουργία, η Jaumo μπορεί να υπερηφανεύεται ότι προσφέρει τις περισσότερες από τις λειτουργίες της δωρεάν. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν στην πλατφόρμα και να την χρησιμοποιήσουν, χωρίς να πληρώσουν ούτε ευρώ.

Μόλις ταιριάξεις με κάποιον, μπορείς να ξεκινήσεις να συνομιλείς μαζί του δωρεάν. Όπως και το Tinder, η εφαρμογή διαθέτει μια λειτουργία Superlike. Αυτή ειδοποιεί το άλλο άτομο ότι σου άρεσε το προφίλ του απευθείας, χωρίς να χρειάζεται να γίνει ένα match πρώτα.

Η εφαρμογή έχει μια αρκετά μεγάλη βάση χρηστών, επομένως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να βρεις το ταίρι σου στην πλατφόρμα. Ωστόσο, πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή με τα ψεύτικα προφίλ, επειδή υπάρχουν πολλά από αυτά στην εφαρμογή. Παρόλα αυτά, το Tinder και οι άλλες εφαρμογές γνωριμιών έχουν επίσης αρκετά ψεύτικα προφίλ, επομένως δεν είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει μόνο σε αυτή την πλατφόρμα και δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε για αυτό. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια συνδρομή επί πληρωμή, που φέρνει μερικές χρήσιμες λειτουργίες για εσένα. Αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν για διάστημα μιας βδομάδας, για να μπορέσεις να αποφασίσεις αν είναι χρήσιμη για εσένα.

9. The League

Το “The League” είναι μια εφαρμογή η οποία έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν με μια μέτρια επαγγελματική ζωή, προσπαθώντας να διατηρήσουν παράλληλα μια σχέση. Αν θέλεις να συναντήσεις επιτυχημένους ανθρώπους που σέβονται το υπερβολικά περιοριστικό πρόγραμμα εργασίας σου, τότε αυτή είναι η εφαρμογή που πρέπει να χρησιμοποιήσεις.

Η εφαρμογή ελέγχει αν τα προφίλ των ανθρώπων είναι αληθινά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείς. Μπορείς επίσης να ορίσεις κάποια προσωπικά σου κριτήρια όπως η εκπαίδευση ή η θέση εργασίας που αναζητάς να έχει κάποιος και θα βρεις μόνο τις προτάσεις που ταιριάζουν με τα φίλτρα σου. Αυτή είναι μια καλή εφαρμογή γνωριμιών, για άτομα που ο φόρτος εργασίας τους είναι μεγάλος και δεν θέλουν να σπαταλήσουν άσκοπο χρόνο σε διαδικτυακά ραντεβού. Σαν γενική εικόνα, το The League μια πολύ αξιόλογη εφαρμογή διαδικτυακών γνωριμιών για Android και iOS.

10. NuIT

Το NuIT είναι μια μοναδική εφαρμογή γνωριμιών, σχεδιασμένη για όσους αναζητούν μια μακροχρόνια σχέση. Για να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα, η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη την αστρολογία. Για να ξεκινήσεις, πρέπει να δημιουργήσεις το προφίλ σου, συμπληρώνοντας τα στοιχεία γέννησής σου. Ανάλογα με τα στοιχεία γέννησής σου, η εφαρμογή θα δημιουργήσει στη συνέχεια έναν πλήρως εξατομικευμένο αστρολογικό χάρτη για εσένα. Επιπλέον, μπορεί και μεταφράζει τις λεπτομέρειες της γέννησής σου σε κοσμικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, που διευκολύνουν την ανακάλυψη του κατάλληλου ανθρώπου για εσένα.

Πριν ξεκινήσεις μια σύνδεση με κάποιο άτομο, το NuIT παρέχει βαθμολογίες συμβατότητας και εκτεταμένες πληροφορίες για κάθε προφίλ, λαμβάνοντας υπόψη τους γενεαλογικούς σας χάρτες και τον τρόπο που σχετίζονται μεταξύ τους. Επίσης, η εφαρμογή αυτή προσφέρει σε καθημερινή βάση ωροσκόπια. Συνολικά, είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές για iOS και Android, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να βρεις μια σχέση που θα κρατήσει για καιρό.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να αποκρύψω την ταυτότητά μου στο Tinder;

Είναι πολύ απλό να αποκρύψεις την ταυτότητά σου στο Tinder. Απλώς μπες στο προφίλ σου και επίλεξε την ενότητα Ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, απενεργοποίησε το κουμπί «Να εμφανίζομαι στο Tinder».

Μπορώ να περιηγηθώ στο Tinder χωρίς φωτογραφία;

Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος περιήγησης στο Tinder χωρίς φωτογραφία ή ανώνυμα.

Υπάρχει τρόπος να κρατήσεις την ταυτότητα σου κρυφή στο Tinder;

Αν και δεν υπάρχει ιδιωτικό Tinder, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να κρατήσεις κρυφή την ταυτότητά σου. Για παράδειγμα, μπορείς να δημιουργήσεις έναν ψεύτικο λογαριασμό, να χρησιμοποιήσεις μια εικόνα που δεν δείχνει ολόκληρο το πρόσωπό σου ή να χρησιμοποιήσεις μια φωτογραφία που δεν έχει αναρτηθεί πουθενά αλλού.

Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ψεύτικα προφίλ στο Tinder σήμερα;

Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να δείξουν την πραγματική τους ταυτότητα. Κάποιοι φοβούνται μην τους ανακαλύψουν ότι χρησιμοποιούν τέτοιου τύπου εφαρμογές, ενώ άλλοι θέλουν απλώς να φλερτάρουν ή να μπουν σε μια περιστασιακή σχέση. Αυτοί είναι ίσως οι σημαντικότεροι λόγοι για τους οποίους τόσοι πολλοί άνθρωποι δημιουργούν ψεύτικα προφίλ στο Tinder στις μέρες μας.

Ενίσχυσε το παιχνίδι γνωριμιών σου με αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Tinder

Αν και το Tinder είναι χρήσιμο για πολλούς ανθρώπους, δεν αρέσει σε όλους. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές Tinder εναλλακτικές διαθέσιμες σήμερα. Στη παραπάνω λίστα, προσπαθήσαμε να καλύψουμε μερικές από αυτές. Παρόλα αυτά, εάν χρησιμοποιείς μια εφαρμογή γνωριμιών που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, ενημερώστε μας αφήνοντας το όνομά της στην ενότητα των σχολίων.

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version