Διάφορα για Ταινίες
2,513 προβολες
1 Σχόλιο

ΕRTFlix Cosmos: Η νέα πλατφόρμα της EΡT μετά το ERTFlix

ΕRTFlix Cosmos: Η νέα πλατφόρμα της EΡT μετά το ERTFlix

ΕRTFlix Cosmos: Η νέα πλατφόρμα της EΡT μετά το ERTFlix! Eίναι γεγονός! Μετά την τεράστια απήχηση του ERTFlix στη χώρα μας η ΕΡΤ αποφάσισε να επεκτείνει την υπηρεσία συνεχούς βίντεο και εκτός συνόρων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα και οι Έλληνες, και όχι μόνο, του εξωτερικού να απολαμβάνουν το πρόγραμμα της πλατφόρμας.

Διαβάστε επίσης: The Florida Project: Μια αριστουργηματική ανεκτίμητη ταινία

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να λειτουργήσει εκτός συνόρων, είναι να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα μετάδοσης ταινιών, σειρών και εκπομπών για προβολή εκτός Ελλάδος. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το ERT World, το δορυφορικό πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης που εκπέμπει σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και Νότια Αφρική.

Η νέα πλατφόρμα ERTFlix Cosmos στοχεύει να μετατραπεί σε υπηρεσία συνεχούς βίντεο για όλο τον κόσμο. Στην πλατφόρμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει τόσο το πρόγραμμα του EΡT World όσο και η ραδιοφωνική Φωνή της Ελλάδας.

Ένας χρόνος ERTFlix

Ένα χρόνο ζωής έχει ήδη συμπληρώσει το “ERTFLIX”! Το αγαπημένο μας ERTFlix, το οποίο έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας από την προηγούμενη άνοιξη και φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων χρηστών. Η υβριδική πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, ανανεώθηκε, εμπλουτίστηκε και πήρε τη μορφή που γνωρίζουμε, τον Απρίλιο του 2020, εν μέσω της πρώτης καραντίνας που επιβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Πλέον έχει γίνει καθημερινή συνήθεια και όλοι απολαμβάνουμε εκπληκτικές σειρές, ταινίες και πολλά ακόμα.

Μήνα με τον μήνα ανεβαίνει συνεχώς η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ. Ο πίνακας με τα στατιστικά στοιχεία τηλεθέασης του τελευταίου εξαμήνου το αποδεικνύει. Το ERTFLIX δέχτηκε περισσότερες από 30 εκατομμύρια επισκέψεις. Οι σειρές, οι ταινίες και όλο το υλικό του ΕRTFlix πραγματικά έχει ενθουσιάσει το κοινό.

Δείτε επίσης: Το 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου επιστρέφει με συναρπαστικές ταινίες, αφιερώματα και όχι μόνο

Tags: , ,

Διάβασε επίσης

1 Σχόλιο. Leave new

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: