Διάφορα για Ταινίες
1,357 προβολες

Dirty Angel: Κι άλλη ταινία του Χόλυγουντ θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη!

Dirty Angel Κι άλλη ταινία του Χόλυγουντ θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη!

Έχοντας δει ότι μέρος των γυρισμάτων των ταινιών Expendables 4 & Tin Soldier έχουν πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, δε μας κάνει πλέον εντύπωση όταν ακούμε ότι και άλλες χολυγουντιανές παραγωγές έχουν επιλέξει τη χώρα μας για να φιλοξενήσει τα γυρίσματά τους. Ο λόγος τώρα αφορά στο Dirty Angel, μία ακόμη ταινία του Χόλυγουντ που θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε επίσης: Maestro: Θα δούμε τη νέα σειρά του Παπακαλιάτη στο Netflix;

Η Χόλυγουντ ταινία Dirty Angel θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη σε λίγες ημέρες

Καθώς περιμένουμε τις γιορτές, έχουμε και κάτι ακόμη να αναμένουμε. Συγκεκριμένα, στις αρχές Δεκεμβρίου θα έρθει το συνεργείο για την ταινία του Χόλυγουντ Dirty Angel στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκινήσει τα γυρίσματα. Από όσα γνωρίζουμε, τα γυρίσματα για την ταινία θα διαρκέσουν 3 μήνες. Να πούμε επίσης πως τα γυρίσματα θα καλύψουν μεγάλο μήκος της συμπρωτεύουσας, αφού θα πραγματοποιηθούν από τα ανατολικά ως τα δυτικά, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την Περαία και το Ασβεστοχώρι. Πρέπει όμως να υπογραμμιστεί πως μέρος των γυρισμάτων θα υλοποιηθεί και στο Μαρόκο.

Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη παραγωγή που θα φιλοξενήσει η χώρα μας. Ειδικότερα, μαθαίνουμε ότι το Dirty Angel έχει συνολικό budget ύψους 35 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην ταινία αυτή, που λαμβάνει ως σημείο αναφοράς το Αφγανιστάν, πρωταγωνιστεί η Eva Green.

Dirty Angel Κι άλλη ταινία του Χόλυγουντ θα γυριστεί στη Θεσσαλονίκη!

Παράλληλα με το Dirty Angel, θα έχουμε και άλλα γυρίσματα από ταινία του Χόλυγουντ στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος αφορά στο Red Sonja remake. Η ταινία έχει ήδη γυριστεί εδώ και έναν μήνα σε στούντιο στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, στη Θεσσαλονίκη θα συνεχιστούν τα γυρίσματα για το post-production. Η συγκεκριμένη ταινία αναπλάθει τον ομώνυμο κώμικ χαρακτήρα, που είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας. Σε αυτήν την ταινία, η οποία από άποψη budget είναι μικρότερης παραγωγής, θα πρωταγωνιστήσουν οι Brigitte Nielsen και ο Arnold Schwarzenegger.

Κλείνοντας να τονίσουμε πως και για τις δύο ταινίες και για τις ανάγκες των γυρισμάτων θα προσληφθούν και Έλληνες προκειμένου να στελεχώσουν διάφορες θέσεις και ρόλους γύρω από τα γυρίσματα των δύο ταινιών.

Διάβασε επίσης: Netflix live events: Ξεκινούν με το stand-up του Κρις Ροκ

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: