MobileΔωρεάν εφαρμογές
2,805 προβολες

Δωρεάν παιχνίδια μποξ – πυγμαχίας: Αυτά είναι τα top 5 boxing games για android

Δωρεάν παιχνίδια μποξ - πυγμαχίας Αυτά είναι τα top 5 boxing games για android

Έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν πως τα παιχνίδια αθλημάτων κατέχουν μεγάλο μερίδιο της αγοράς στη βιομηχανία των videogames. Αν λοιπόν σου αρέσει η πυγμαχία και θέλεις να “ξεδώσεις” και λίγο μέσω του κινητού, παρακάτω θα δεις τα 5 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια μποξ που μπορείς να κατεβάσεις στο android σου από το Google Play Store.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν παιχνίδια μπάσκετ: Αυτά είναι τα top 5 basketball games για iPhone & Android

1. Boxing Star: Ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια μποξ

Το συγκεκριμένο παιχνίδι σε βάζει εντελώς στα παπούτσια ενός πυγμάχου. Παίρνεις έναν cartoon πυγμάχο και προσπαθείς να αναπτύξεις τη σωματική σου δύναμη μέσω της προπόνησης, αλλά και δεξιότητες για να στεφθείς νικητής.

Σημειωτέον πως το Boxing Star διαθέτει και Story Mode. Στην ιστορία λοιπόν του παιχνιδιού ξεκινάς παίζοντας σε αγώνες δρόμου με μόνο στόχο να φτάσεις ψηλά.

Στο παιχνίδι ολοκληρώνεις επίσης εβδομαδιαίες και μηνιαίες αποστολές. Γενικά, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι και δικαιολογημένα έχει συγκεντρώσει τόσο υψηλή βαθμολογία.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για το android κινητό σου από το Google Play Store κάνοντας κλικ εδώ.

2. Real Boxing 1 & 2

Αν ψάχνεις γενικά για δωρεάν παιχνίδια μποξ προκειμένου να τα απολαύσεις στο κινητό σου, αλλά θέλεις κάτι πιο ρεαλιστικό, σίγουρα θα σου αρέσουν τα Real Boxing 1 και Real Boxing 2.

Ειδικότερα, στο Real Boxing 1 και ακόμη περισσότερο στο 2 τα γραφικά είναι αντικειμενικά πάρα πολύ καλά που δίνουν πολύ ρεαλιστικές κινήσεις και υποστηρίζονται από motion capture.

Μάλιστα, τα εν λόγω παιχνίδια έχουν διάφορα modes για τις μάχες σου, ενώ υποστηρίζουν και multiplayer. Επίσης, για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια υπάρχουν και bosses, τα οποία θα πρέπει προφανώς να νικήσεις.

Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store το Real Boxing 1 κάνοντας κλικ εδώ και το 2 κάνοντας κλικ εδώ.

3. Real Boxing Manny Pacquiao

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πάρει το όνομά του από τον θρύλο του αθλήματος από τις Φιλιππίνες Μάνι Πακιάο. Μάλιστα, έχεις την επιλογή να χρησιμοποιήσεις τον ίδιο πυγμάχο είναι να δημιουργήσεις έναν δικό σου από το gallery. Ανήκει και αυτός ο τίτλος στην εταιρεία που ανέπτυξε τα Real Boxing 1 & 2.

Το εν λόγω boxing game έχει και αυτό πολλές λειτουργίες και υποστηρίζει επίσης και multiplayer παρέχοντας challenges και δίνοντας rewards. Μιλάμε εν ολίγοις για ένα εξαιρετικό παιχνίδι πυγμαχίας με αρκετά ρεαλιστικά γραφικά που σίγουρα θα απολαύσεις.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για το android κινητό σου από το Google Play Store κάνοντας κλικ εδώ.

4. Head Boxing (D&D Dream)

Το Head Boxing αντίθετα με τα παραπάνω δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό θα μπορούσαμε να πούμε. Ωστόσο, συνδυάζει πάρα πολλά πράγματα και με ένα στυλ τύπου anime σε κάνει να κολλάς μπροστά από την οθόνη του κινητού σου.

Επιλέγεις έναν χαρακτήρα και ξεκινάς να παλεύεις με διαφορετικές ικανότητες. Αποκτάς τα καλύτερα skins για τον χαρακτήρα σου και δίνεις αγώνες σε έως και επτά διαφορετικούς τύπους, όπως arcade, league, survival, death mode κ.α. Σημειωτέον πως το παιχνίδι έχει και καθημερινά achievements για να έχεις ένα παραπάνω κίνητρο όταν παίζεις.

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για το android κινητό σου από το Google Play Store κάνοντας κλικ εδώ.

5. Prizefighters: Το τελευταίο από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια μποξ της λίστας μας

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ανήκει στη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια μποξ λόγω των ωραίων του γραφικών, αλλά επειδή δίνει μία vintage πινελιά και μας ταξιδεύει τρόπον τινά πίσω στη δεκαετία του 90′.

Και σε αυτό το game μπαίνεις προφανώς στα παπούτσια ενός πυγμάχου, που πρέπει να προπονηθεί σκληρά για να φτάσει ψηλά. Κερδίζοντας αγώνες και ξεκινώντας από χαμηλά δημιουργείς ένα όνομα και φτάνεις πιο κοντά στον στόχο σου, δηλαδή να κερδίσεις τη ζώνη του πρωταθλητή σε όλες τις κατηγορίες.

Κερδίζοντας τις μάχες παίρνεις έπαθλα και χρήματα, με τα οποία μπορείς να αλλάξεις την εμφάνιση του παίκτη, να εξοπλίσεις τον μαχητή σου και να χρησιμοποιήσεις τους πόντους εμπειρίας για να τους μοιράσεις μεταξύ δύναμης, ταχύτητας, ενέργειας και διαφορετικών χτυπημάτων για να ανέβεις επίπεδο!

Μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν για το android κινητό σου από το Google Play Store κάνοντας κλικ εδώ.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν παιχνίδια με αυτοκίνητα: Αυτά είναι τα top 6 car games στο κινητό (android)

Tags: , , , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version