ΔιάφοραΔωρεάν
1,816 προβολες

Δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά Δημοτικού από την Ελληνοαμερικάνικη ‘Ενωση

Δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά Δημοτικού από την Ελληνοαμερικάνικη 'Ενωση

Δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά Δημοτικού από την Ελληνοαμερικάνικη ‘Ενωση!!! Η Ελληνοαμερικανική  Ένωση έχει ξεκινήσει μία σειρά από δραστηρίοτητες, προβολές ταινιών, αφηγήσεις αλλά και καλλιτεχνικά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους και μαθητές δημοτικού. Πρόκειται για ευχάριστες και δημιουργικές εκδηλώσεις που γίνονται online λόγω και της πανδημίας και είναι πολύ ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές για τα παιδιά.

Η Hellenic American Union είναι πάντα κοντά στα παιδιά και ειδικά αυτήν την περίοδο έχει οργανώσει και συνεχίζει να οργανώνει εκπληκτικές εκδηλώσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μπείτε στο site της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης και να κάνετε κράτηση θέσης. Το link που πρέπει να ακολουθήσετε είναι το https://events.hau.gr/paidikes-ekdhlwseis/ και απλά ακολουθείτε τα βήματα για την κράτηση της θέσης.

Παρακάτω σας έχουμε πληροφορίες για τις επόμενες τέσσερις εκδηλώσεις ώστε να ενημερωθείτε.

Δείτε επίσης: Οι δημοφιλέστερες δωρεάν Ελληνικές εφαρμογές για Android

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021, 12:00

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ: Βόρεια Αμερική

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει “Το Μαγικό Τετράδιο”, που είναι μια σειρά αφηγήσεων με παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο αλλά και δραστηριότητες για παιδιά. Την σειρά επιμελείται και παρουσιάζει η ηθοποιός Ελένη Δαφνή. Αυτό είναι το τρίτο παραμυθένιο ταξίδι και προορισμός του είναι η Βόρεια Αμερική.

Το μαγικό τετράδιο της ηθοποιού Ελένης Δαφνή λατρεύει τα μακρινά ταξίδια…Βόρεια Αμερική τώρα μας πάει… Το παραμύθι “Ο πρίγκιπας κι ο φτωχός”, του Μαρκ Τουαίην  μας σιγομουρμουράει. Καλό σας ταξίδι! Και μην ξεχάσετε να αφήσετε λίγο χώρο στις αποσκευές  της φαντασίας σας, για ένα όμορφο σουβενίρ! 

29 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2021

PETIT PLAN: AMERICANA

Στο πλαίσιο του online φεστιβάλ αμερικανικών ταινιών μικρού μήκους “Petit Plan: Americana” παρουσιάζεται ξεχωριστή ενότητα προβολών για παιδιά. Οι ταινίες αφορούν τον αμερικανικό τρόπο ζωής και κοινωνικά ζητήματα όπως το προσφυγικό, ο ρατσισμός, ο σχολικός εκφοβισμός και η διαφορετικότητα.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση παρουσιάζει σε συνεργασία με την Mooviereel, από τις 29 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου, το Petit Plan: Americana, ένα δωρεάν διαδικτυακό κινηματογραφικό φεστιβάλ για όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα προβληθούν περισσότερες από 30 αμερικανικές ταινίες μικρού μήκους για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Παράλληλα θα απονεμηθούν 3 βραβεία για Καλύτερη Ταινία, Καλύτερη Ταινία με έμφαση στη Διαφορετικότητα και Καλύτερη Παιδική Ταινία, από 3μελή κριτική επιτροπή. Επίσης, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του ταινία και να την αναδείξει απονέμοντας το Βραβείο Κοινού.

Kυριακή 4 Απριλίου 2021, 12:00

ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Πώς με βούλες και καθρέφτες συναντάμε την Τέχνη και ταξιδεύουμε στο άπειρο; Με βοηθό το έργο της σύγχρονης εικαστικού της pop-art Γιαγιόι Κουσάμα και το βιβλίο της «Από εδώ μέχρι το άπειρο» η εκδήλωση αυτή ταξιδεύει τα παιδιά στις παγόδες της Ιαπωνίας και στο Empire State Building, και δημιουργούμε, μικροί-μεγάλοι. Οδηγοί στο ταξίδι, η μεταφράστρια Αναστασία Καραστάθη και η σχεδιάστρια και εμψυχώτρια Άννα-Μαρία Βλάσση. Βάλτε (προαιρετικά) στην «αποσκευή» σας 2 καθρεφτάκια, 1 κολοκύθα, χαρτιά, χρωματιστά μολύβια, κόλλα ρευστή και συνοδέψτε μας!

Κυριακή 11 Απριλίου 2021, 12:00

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ: Ελλάδα

Το μαγικό τετράδιο της ηθοποιού Ελένης Δαφνή λατρεύει τις περιπλανήσεις… Μετά από ένα ταξίδι τεσσάρων μηνών, στην χώρα μας επιστρέφει και ένα παραμύθι ελληνικό μας παρουσιάζει με κέφι! Θράκη λοιπόν τώρα μας πάει, «Την χελώνα και το ρεβιθάκι» μας σιγοτραγουδάει… Το μόνο που χρειάζεται είναι στεντόρεια φωνή για να τραγουδήσετε μια μελωδία μαγική!

Διαβάστε ακόμα: Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου online

Οι δωρεάν αυτές εκδηλώσεις για τα παιδιά είναι μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν νέα δρώμενα, να μάθουν νέα πράγματα και να διασκεδάσουν!

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version