Δωρεάν εφαρμογές
6,030 προβολες

YouTube Kids στην Ελλάδα – Παιδικά τραγούδια και βίντεο

YouTube Kids στην Ελλάδα – Παιδικά τραγούδια και βίντεο

Το YouTube Kids στην Ελλάδα αποτελεί μια καινοτόμο εφαρμογή για κινητά η οποία έχει ως στόχο το παιδικό κοινό. Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του, και κακά τα ψέματα η ψυχαγωγία μέσω του κινητού τηλεφώνου είναι ένα αρκετά συχνά φαινόμενο σε παιδιά νεαρής ηλικίας. Προκειμένου λοιπόν να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να προσφέρετε στα παιδιά σας ποιοτικό περιεχόμενο σε βίντεο, παιδικά τραγούδια, μαθησιακά βίντεο κλπ, το YouTube δημιούργησε μια εφαρμογή αποκλειστικά για τα παιδιά.

Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι πλήρως ελεγχόμενο από τον εκάστοτε γονέα, ο οποίος μπορεί να επιλέξει να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό προφίλ για κάθε παιδί, ανάλογα την ηλικία του, τα ενδιαφέροντα κλπ. Μάλιστα, οι γονείς έχουν την δυνατότητα να καθοδηγούν τα παιδιά τους ώστε να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες οι οποίες πέραν της ψυχαγωγίας θα συμβάλουν και στην απόκτηση νέων γνώσεων.

Παιδικά τραγούδια και βίντεο για παιδιά από την εφαρμογή YouTube Kids στην Ελλάδα

YouTube Kids στην Ελλάδα περιλαμβάνει μια πληθώρα σε βίντεο τόσο ελληνικών όσο και σε ξένες γλώσσες. Μερικά από τα δημοφιλέστερα παραδείγματα είναι το ελληνικό κανάλι της Disney, το Zouzounia TV και πολλά άλλα διάσημα βίντεο, κινούμενα σχέδια, εκπαιδευτικά βίντεο και ντοκιμαντέρ.

Η εφαρμογή για κινητά Youtube Kids έκανε την εμφάνισή της στην Αμερική, όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία στο μικρό κοινό. Έτσι, συνέχισε μια σειρά πολλών χωρών, μέσα στις οποίες πλέον ανήκει και η δική μας. Μάλιστα, με τα νέα δεδομένα και την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού, τα παιδιά θα χρειαστούν μια απασχόληση τώρα που «Μένουμε Σπίτι».

Greek Youtube kids - Παιδικά βίντεο

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής για κινητά Youtube Kids στην Ελλάδα

Η εφαρμογή YouTube Kids είναι διαθέσιμη τόσο για κινητά με λογισμικό android όσο και ios. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι αρκετά με κυριότερα από αυτά τα κάτωθι:

  1. Περιεχόμενο σχεδιασμένο για την οικογένεια. Η εφαρμογή Youtube Kids σχεδιάστηκε για οικογένειες. Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα φιλικό, δίνοντας στα παιδιά την δυνατότητα να εξερευνήσουν νέες δραστηριότητες και βίντεο που θα εξάψουν την φαντασία τους. Συγκεκριμένα, η εφαρμογή περιλαμβάνει τέσσερις βασικές κατηγορίες με παιδικά βίντεο και συγκεκριμένα Παιχνίδια, Μουσική, Προγράμματα και Εξερεύνηση.
  2. Φιλικότητα προς τον χρήστη. Η χρήση της εφαρμογής είναι ιδιαίτερα εύκολη, ώστε τα παιδιά κάθε ηλικίας να μπορούν να την διαχειριστούν. Το ίδιο φιλική είναι και για τους γονείς, οι οποίοι με την πρώτη εκκίνηση της εφαρμογής Youtube Kids στην Ελλάδα μπορούν εύκολα να προσαρμόσουν τα επιθυμητά φίλτρα και να ορίσουν πιο περιεχόμενο θεωρούν κατάλληλο για το παιδί τους.
  3. Ασφάλεια. Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ένας γονιός όταν το παιδί του περιηγείται τόσο στο Youtube όσο και γενικά στο διαδίκτυο είναι η ασφάλεια. Μέσα από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα Youtube Kids, οι γονείς έχουν την δυνατότητα να προστατέψουν τα παιδιά τους, επιτρέποντάς τους να βλέπουν μόνο εγκεκριμένα βίντεο. Ειδικότερα, κατά την ρύθμιση της εφαρμογής, ο εκάστοτε γονέας έχει την δυνατότητα να επιλέξει τα βίντεο στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση το παιδί του, καθώς και να αποκλείσει συγκεκριμένα βίντεο ή κανάλια που δεν θεωρεί κατάλληλα. Επιπροσθέτως, η εφαρμογή Youtube Kids παρέχει την δυνατότητα για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της δυνατότητας αναζήτησης.
  4. Περιορισμός χρόνος παρακολούθησης. Ένα επίσης χρήσιμο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η τοποθέτηση περιορισμού στον χρόνο που το παιδί θα παρακολουθεί βίντεο. Όσο χρήσιμο και να είναι το περιεχόμενο της εφαρμογής, σίγουρα δεν είναι καλό να παρακολουθεί έναν παιδί με τις ώρες. Έτσι, εσείς σαν γονιός μπορείτε να ορίσετε για πόσο χρόνο θα παρακολουθήσει βίντεο το παιδί σας. Με το πέρας του ως άνω χρόνου η εφαρμογή θα ειδοποιήσει για την λήξη του ορίου.

Αναφορά περιεχομένου

 Όπως ενημερώνει και η ίδια εταιρεία, συνεχώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο να είναι φιλικό προς τις οικογένειες και κυρίως τα παιδιά. Εάν συναντήσετε κάποιο βίντεο στην εφαρμογή YouTube Kids στην Ελλάδα το οποίο θεωρείτε ότι δεν είναι τόσο κατάλληλο ή γενικά σας προβληματίζει, μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε την εταιρεία με την υποβολή σχετικής αναφοράς. Με τον τρόπο αυτό μάλιστα θα βοηθήσετε και εσείς στην βελτίωση της εφαρμογής.

 Δωρεάν κατέβασμα της ελληνικής εφαρμογής Youtube Kids

Η εφαρμογή Youtube Kids στην Ελλάδα σχεδιάστηκε με σκοπό την παροχή χρήσιμου και ποιοτικού περιεχομένου στα παιδιά και τον καλύτερο έλεγχο από μεριάς των γονιών. Αποτελεί μια ασφαλή και καινοτόμο υπηρεσία streaming με παιδικά τραγούδια και βίντεο για παιδιά. Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στους συνδέσμους που θα βρείτε παρακάτω:Ξέμεινες από δωρεάν MB η δεν έχετε πρόσβαση σε wifi; Φροντίστε να κατεβάστε δωρεάν βίντεο από το Youtube ώστε να μπορείτε να τα έχετε διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στο κινητό σας.

Tags: , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: