ReviewsWeb
5,406 προβολες

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα – Φιλοξενία ιστοσελίδων και Σύγκριση

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - Tsouk.gr

Στις μέρες μας είναι σύνηθες κάποιος να θέλει να κάνει τη δική του ιστοσελίδα. Αυτό συμβαίνει, διότι θέλει να δείξει ουσιαστικά τη δουλειά του άμεσα χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο. Τα οφέλη, όπως είναι λογικό, είναι πάρα πολλά. Ωστόσο, το να κάνει ο καθένας μια ιστοσελίδα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να διαθέτει κάποιες γνώσεις και να κάνει μία καλή έρευνα. Στα πρώτα του βήματα θα πρέπει να κατασταλάξει ποιά πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσει. Η επιλογή είναι πολύ δύσκολη, αν αναλογιστεί κανείς τον τεράστιο αριθμό τέτοιου είδους πλατφορμών που υπάρχουν. Βάσει αυτού σε αυτό το άρθρο θα δεις ποιοι είναι οι πάροχοι που προσφέρουν το καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα. Αξίζει να τις τσεκάρεις.

1. Cretaforce: Ίσως το καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα από άποψη ταχύτητας

Το Cretaforce υποστηρίζει από τις μικρότερες μέχρι τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες παρέχοντας Shared Hosting, Premium Hosting, Dedicated Hosting, πιστοποιητικά SSL και καταχώρηση Domains. Σε όλους τους τομείς Hosting μάλιστα θα δεις μία τεράστια γκάμα από πακέτα ανάλογα με τον χώρο που θέλεις σε GB. Έχεις τη δυνατότητα επίσης να δεις τις τιμές με ή χωρίς ΦΠΑ.

Όσον αφορά στην υποστήριξη το Cretaforce υπόσχεται ότι θα είναι πάντα εκεί για εσένα. Οι άνθρωποί του είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις το εκάστοτε πρόβλημα. Έχει οδηγίες και βοηθήματα που θα κάνουν τη δουλειά σου πάρα πολύ εύκολη,

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - Cretaforce

Διάβασε επίσης: Οι καλύτεροι Website Builders για να φτιάξεις μια ιστοσελίδα χωρίς γνώσεις προγραμματισμού

2. Papaki: Το καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα για να ξεκινήσεις

Θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου Blog; Είσαι αρχάριος ή πρωτάρης στον χώρο και δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις το Blog ή το Site σου; Τότε πρέπει να τσεκάρεις το Papaki. Είναι ίσως η πλατφόρμα με το καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα, όταν κάνουμε λόγο για ένα ξεκίνημα. Το Papaki θα σου φανεί πάρα πολύ εύχρηστο και σίγουρα Value for Money, καθώς δεν πρέπει να έχεις τεράστιο Budget για να φιλοξενήσεις εκεί τη σελίδα σου.

Όσον αφορά στην ασφάλεια, με το Papaki μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος. Σου προσφέρει ασφάλεια με πιστοποιητικά SSL και ανάλογα με το Budget σου μπορείς να επιλέξεις μεταξύ πολλών δυνατοτήτων για την ιστοσελίδα/τις ιστοσελίδες σου. Σημειωτέον ότι ο συγκεκριμένος πάροχος έχει εγγυήσεις τεράστιου μεγέθους στην περίπτωση που είτε εσύ είτε οι επισκέπτες του Site δεν είστε ασφαλείς.

Επιπλέον, διαθέτει το “Website Builder” που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το δικό σου Site ή E-Shop, το “Managed WordPress Hosting”, το οποίο αφορά στην αξιόπιστη WordPress φιλοξενία σε βελτιστοποιημένες υποδομές και το “Managed WooCommerce”, που είναι ένα πακέτο φιλοξενίας για κατασκευή E-Shop για όσους έχουν κάποιες τεχνικές γνώσεις.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - Papaki

3. DNHOST: Το καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα αν είσαι Web Designer, Developer ή SEO Expert

Το DNHOST είναι μία ειδικά σχεδιασμένη για αυτούς που ξέρουν την άλφα βήτα για τις ιστοσελίδες. Σου παρέχει Dedicated και Semi-Dedicated Servers. Επίσης, διαθέτει οικονομικό VPS Hosting, το οποίο είναι κατάλληλο για Web Designers, Developers και SEO Experts. Αναλόγως το τι Domain θέλεις (π.χ. μπορεί να θέλεις το Site σου να είναι .com ή .gr) σου προσφέρει διαφορετικά πακέτα. Όλα όμως από τα πακέτα μπορείς να τα βρεις σε προσιτές τιμές.

Όσον αφορά στην ασφάλεια, το DNHOST φροντίζει για την προστασία των δεδομένων σου. Με μεγάλη ποικιλία πιστοποιητικών SSL που διαθέτει μπορεί να προστατεύσει τα δεδομένα σου, γεγονός που το καθιστά αξιόπιστο. Αν αγοράσεις επίσης ένα πακέτο Posting σου δίνει και κάποιες δωρεάν εφαρμογές αναφορικά με ένα Portal, ένα E-Shop, ένα Blog κλπ.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - DNHOST

4. Happybyte

Το κυριότερο Hitpoint του Happybyte είναι η ταχύτητα φόρτωσης. Η ίδια η Hosting πλατφόρμα υπόσχεται ότι με τους ταχύτατους SSD που διαθέτει, η σελίδα σου θα φορτώνει στο άψε σβήσε. Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, θα κάνει την εμπειρία των επισκεπτών απολαυστική.

Είτε είσαι “νέος” σε αυτή τη δουλειά, είτε δουλεύεις ως Freelancer, είτε είσαι ένας σωστός Businessman, το Happybyte μπορεί να φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σου. Έχει διαφορετικά πακέτα. Όλα όμως τα πακέτα που προσφέρει είναι εξαιρετικά οικονομικά. Μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα χωρίς να κοιτάς συνέχεια την τσέπη σου.

Κάτι άλλο σημαντικό με το Happybyte είναι το ότι είναι εκεί για σένα 24 ώρες το 24ωρο. Συγκεκριμένα, αν χρήζεις βοήθειας από κάποιον πιο έμπειρο, το Happybyte θα σε βοηθήσει ό,τι ώρα. Συν τοις άλλοις προσφέρει και 24ωρη προληπτική παρακολούθηση προκειμένου να μη δημιουργούνται προβλήματα.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - Happybyte

5. Hostinger

Στο Hostinger μπορείς να επιλέξεις το Hosting πακέτο που θέλεις και να έχεις ένα πολύ γρήγορο Site. Προσφέρει Shared Web Hosting, Cloud Hosting, WordPress Hosting, cPanel Hosting, VPS Hosting, Minecraft Hosting και CyberPanel VPS Hosting. Με όλες αυτές τις επιλογές το Hostinger μπορεί να σου δώσει τη λύση είτε θέλεις να δημιουργήσεις ένα μεγάλο Site είτε ενδιαφέρεσαι για πιο μικρά Projects.

Όπως και να ‘χει, το Hostinger είναι η πλατφόρμα που υπόσχεται απίστευτη ταχύτητα. Σε όλα τα πακέτα προσφέρει δωρεάν πιστοποιήσεις SSL, ενώ στο εταιρικό πακέτο (το πιο ακριβό) προσφέρει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Σημαντικό επίσης είναι ότι βγάζει αρκετές προσφορές. Αυτή τη στιγμή προσφέρει έως και 88% έκπτωση στα πακέτα Web Hosting + δωρεάν SSL.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - Hostinger

Διάβασε επίσης: Οι καλύτερες ιστοσελίδες για δωρεάν δημιουργία Meme Online

6. Pointer

Το Pointer είναι μία αρκετά οικονομική πλατφόρμα για Hosting. Ανάλογα με τον Domain και το θέμα που θέλεις να έχει η σελίδα σου, προσφέρει και διαφορετικά πακέτα. Έτσι, θα μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Το Pointer προσφέρει μία μεγάλη γκάμα επιλογών για απλούς χρήστες αλλά και Web Developers, μεταπωλητές και μεγάλα Agencies.

Ένα μεγάλο Hitpoint του Pointer είναι οι Streaming υπηρεσίες που προσφέρει. Μπορείς να μεταδίδεις προγράμματα, μουσική και Events με πάρα πολύ καλή ποιότητα και χωρίς διακοπές. Διαθέτει SSL πιστοποιήσεις με αποτέλεσμα να κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν ασφαλείς κατά την πλοήγησή τους.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - Pointer

7. MultiHosting

Το MultiHosting σου προσφέρει απλές λύσεις αλλά και πιο επαγγελματικές. Διαθέτει μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών: SSD Hosting, κατοχύρωση Domain, μεταφορά από άλλο πάροχο, αλλαγή επωνυμίας ιδιοκτήτη Domain, Radio Streaming κ.α.

Διαθέτει και αυτή η πλατφόρμα SSL πιστοποιήσεις και φροντίζει για την ασφάλεια τη δική σου και των επισκεπτών σου. Έχει πάρα πολύ γρήγορη ανταπόκριση σε ό,τι αφορά την υποστήριξη και το σημαντικότερο, πολύ συχνά βγάζει προσφορές. Αυτή τη στιγμή προσφέρει πακέτα με μία έκπτωση 30%. Καλό είναι να τσεκάρεις τις προσφορές που βγάζει και να αγοράσεις αυτό που σου ταιριάζει.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - MultiHosting

Διάβασε επίσης: Ότι χρειάζεται να ξέρεις προτού νοικιάσεις ένα VPS Server

8. IpHost

Ψάχνεις λοιπόν για το καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα και πέφτεις πάνω στο IpHost. Είναι τόσο πολλές οι υπηρεσίες που παρέχει που πραγματικά χάνεσαι. Πιστοποιητικά SSL, γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση εφαρμογών (softaculous), προστασία από ιούς και κακόβουλο λογισμικό (eXploit Scanner), παρακολούθηση του Server σου (Zabbix), Anti-Spam έλεγχο, Rv Site Builder, απίστευτη ταχύτητα και διαχείριση του Server σου από το ίδιο το IpHost. Ε, τι άλλο θέλεις; Το IpHost σου παρέχει πραγματικά τα πάντα. Μπορείς να κατοχυρώσεις ή να μεταφέρεις τον Domain σου εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Προσφέρει επίσης εντός των πακέτων του και ορισμένες δωρεάν λειτουργίες. Θα έχει όλες αυτές τις υπηρεσίες για το Hosting που επιλέξεις με ασφάλεια και προστασία για τους επισκέπτες σου.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - IpHost

9. Sigmaweb

Το Sigmaweb είναι μία πολύ καλή πλατφόρμα για Hosting στην Ελλάδα. Διαθέτει υπερσύγχρονους Servers, πράγμα που προσδίδει μία άλφα ποιότητα στη φιλοξενία ιστοσελίδων. Υπόσχεται ότι το Shared Hosting που προσφέρει είναι άκρως πολυτελές και σινάμα οικονομικό.

Το ίδιο το Sigmaweb υποστηρίζει ότι προσφέρει  5 φορές ταχύτερη φόρτωση των σελίδων από άλλα περιβάλλοντα φιλοξενίας. Έχει διάφορα πακέτα, μεταξύ των οποίων μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει ανάλογα με το Budget σου. Για παράδειγμα, στο Reseller Hosting που προσφέρει, μπορείς να βρεις 4 πακέτα: Basic, Popular, pro και Supreme. Έχει και αυτό, όπως και τα παραπάνω SSL πιστοποιητικά για ασφάλεια στη σελίδα σου.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - Sigmaweb

10. Easy

Στο Easy, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, όλα αναφορικά με το Hosting της σελίδας σου μπορείς να κα κάνεις εύκολα. Προσφέρει πάρα πολλές υπηρεσίες. Μπορείς να κατοχυρώσεις τον Domain σου ανάλογα με τις ανάγκες σου σε προσιτές τιμές. Το μεγάλο Hitpoint της εν λόγω πλατφόρμας είναι η ασφάλεια. Ειδικότερα, διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από εκδότες SSL. Πέραν αυτού όμως, προσφέρει ασφάλεια 2FA. Ο έλεγχος ασφάλειας δύο παραγόντων 2FA μπορεί να είναι αυτό που πραγματικά ψάχνεις, αν θέλεις να είσαι σίγουρος για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σου.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - Easy.gr

11. Ip.gr

Δε θα μπορούσαμε να κλείσουμε αυτή τη λίστα χωρίς μία αναφορά στο Ip.gr. Εν ολίγοις η συγκεκριμένη Hosting πλατφόρμα είναι μία πολύ καλή επιλογή αναφορικά με τη σχέση ποιότητας-τιμής. Το Ip.gr είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, επομένως θα είναι μία καλή λύση για εσένα, αν ανακαλύπτεις τώρα τον κόσμο των ιστοσελίδων.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι όλα τα πακέτα που προσφέρει σε επίπεδο web Hosting συμπεριλαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας, πιστοποιητικά SSL και απεριόριστο χώρο στον δίσκο.

Μπορείς να βρεις άπειρες χρήσιμες πληροφορίες στο Ip.gr για το πώς θα ξεκινήσεις, αφού διαθέτει μία γνωσιακή βάση με πάρα πολλά άρθρα, ένα Blog που το ενημερώνουν καθημερινά και Videos τα οποία σου δείχνουν επακριβώς πώς να κινηθείς. Συν τοις άλλοις, μπορείς να υποβάλλεις αιτήματα υποστήριξης για να λάβεις απευθείας τη βοήθεια που χρειάζεσαι.

Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα - Ip.gr

Συμπέρασμα: Ποια κριτήρια πρέπει να έχεις κατά νου για να βρεις το καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα

Όπως είδαμε παραπάνω, όλες οι αναφερθείσες πλατφόρμες παρέχουν εξαιρετικά πολλές υπηρεσίες σε ό,τι αφορά το Hosting ιστοσελίδων. Επομένως, όλα τα παραπάνω Hosting είναι καλές επιλογές. Πώς θα κατασταλάξεις όμως; Από μία τεράστια γκάμα επιλογών δε σου είναι εύκολο να αποφασίσεις.

Το πιο βασικό είναι να αφιερώσεις χρόνο. Όσον κι αν βιάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα δημιουργώντας τη δική σου σελίδα η υπομονή και η έρευνα είναι τα πιο σημαντικά. Καλό είναι λοιπόν να δώσεις τον χρόνο που απαιτούν οι συνθήκες, έτσι ώστε να βρεις τον κατάλληλο πάροχο για μία μακροχρόνια συνεργασία. Είναι σίγουρα προτιμότερο να “χάσεις” χρόνο στην αρχή ψάχνοντας, παρά σε όλη τη διάρκεια της πορείας σου προσπαθώντας να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.

Συνοπτικά μπορούμε να πούμε ότι ο καλύτερος πάροχος προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους web Hosting. Οι τύποι αυτοί είναι Shared Hosting, Cloud Hosting, VPS Hosting, WordPress Hosting και Managed Hosting. Πρέπει επίσης να λάβεις υπόψη σου και κάποιους παράγοντες όπως: το Uptime, την ταχύτητα και την υποστήριξη που προσφέρει η κάθε πλατφόρμα. Αν η δουλειά σου είναι καλή, η επισκεψιμότητα στη σελίδα σου θα αυξάνεται κι επομένως πρέπει να βρεις την καλύτερη Hosting πλατφόρμα για να σε πάει στο επόμενο επίπεδο.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: