Νέα
1,171 προβολες

Το Mystery Box του Netflix: Τι κάνει αυτή η νέα λειτουργία;

Το Mystery Box του Netflix Τι κάνει αυτή η νέα λειτουργία;

Το Netflix τελευταία δεν τα πηγαίνει καλά. Ο τεράστιος ανταγωνισμός στις streaming πλατφόρμες έχει οδηγήσει το Netflix σε “περίεργες” κινήσεις. Ειδικότερα, λόγω του ότι έχασε συνδρομητές το Netflix ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει διαφημίσεις και θα σταματήσει την κοινή χρήση λογαριασμών. Πέρα από αυτά, την όλη “κατρακύλα” ακολούθησαν και οι μαζικές απολύσεις 150 εργαζομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, στην πλατφόρμα γνωρίζουν ότι με αυτές τις κινήσεις πιο πολύ θα πέσει η πλατφόρμα παρά θα ανέβει. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, το Netflix εισάγει μία νέα λειτουργία. Στο παρακάτω άρθρο θα δεις τι είναι αυτό το “Mystery Box” του Netflix και πώς θα λειτουργεί.

Το Mystery Box του Netflix

Στις “τηλεοράσεις σε όλο τον κόσμο”, το Netflix θα προσθέσει ένα αστραφτερό εικονίδιο με ένα ερωτηματικό στη σειρά με τα αγαπημένα ενός παιδικού προφίλ, σύμφωνα με μια ανάρτηση της ιστοσελίδας σχετικά με τη λειτουργία.

Το Netflix επενδύει σταθερά στην έκδοση της υπηρεσίας του για παιδιά με πράγματα όπως ο επανασχεδιασμός προφίλ, η σειρά Top 10 για προφίλ με περιορισμό ηλικίας, ακόμη και μια δοκιμή μιας υπηρεσίας τύπου TikTok για παιδιά. Η εταιρεία έχει επίσης κάνει μερικά μεγάλα βήματα αναφορικά με το περιεχόμενο που εστιάζει στα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς των δικαιωμάτων για τον κατάλογο του Roald Dahl.

Το Mystery Box του Netflix Τι κάνει αυτή η νέα λειτουργία;

Βέβαια, να πούμε ότι στο πλαίσιο της κατρακύλας που αναφέραμε ανωτέρω, το Netflix έχει σταματήσει την προβολή πολλών κινουμένων σχεδίων από την πλατφόρμα.

Η νέα λειτουργία mystery box θα μπορούσε να βοηθήσει τα παιδιά να βρουν κάτι νέο μεταξύ του τεράστιου αριθμού τίτλων που εστιάζουν στα παιδιά στο Netflix, όπως το κουμπί «Play Something» που υποτίθεται ότι βοηθά τους ενήλικες να ανακαλύψουν νέο περιεχόμενο.

Αξίζει όντως η νέα λειτουργία ή είναι απλά ένα μέσο για να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα η δημοφιλής πλατφόρμα;

Η αλήθεια είναι ότι πολλές από αυτές τις δήθεν “χρήσιμες” λειτουργίες όπως το “Play Something” δεν τα χρησιμοποιούμε και τόσο πολύ. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και άλλες λειτουργίες όπως το διπλό like που είναι όντως χρήσιμο. Σε βοηθά να γνωρίζεις πραγματικά αν μια ταινία είναι καλή ή απλά δημοφιλής.

Όσον αφορά στο Mystery Box, σίγουρα αυτή η νέα λειτουργία αποτελεί και μέσο για να τραβήξει τα βλέμματα και πάλι το Netflix. Ωστόσο, πρέπει να το δοκιμάσουμε για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Αντικειμενικά, μία family – kids friendly δυνατότητα σε μία πλατφόρμα που γίνονται δημοφιλείς ταινίες και σειρές, όπως το “365” άνευ λόγου και αιτίας, είναι μία πάρα πολύ καλή κίνηση.

Διάβασε επίσης: Θέλεις καλύτερη αναζήτηση στο Netflix: Μάθε πώς να χρησιμοποιείς τα secret codes της πλατφόρμας

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: