GamesGames News
3,372 προβολες

Το δωρεάν Fall Guys σπάει ρεκόρ παικτών!

Το δωρεάν Fall Guys σπάει ρεκόρ παικτών!

Όταν ένας gamer ακούει τη φράση “Battle Royale”, το Fall Guys δεν είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια που του έρχονται στο μυαλό. Ωστόσο, το συγκεκριμένο παιχνίδι από ό,τι φαίνεται δεν είναι απλά μία μόδα που ξεκίνησε λόγω της καραντίνας. Και ειδικά τώρα με το δωρεάν Fall Guys, βλέπουμε ότι το παιχνίδι σπάει τα ρεκόρ!

Διάβασε επίσης: Τρελές εκπτώσεις στα παιχνίδια για τους συνδρομητές Playstation Plus

Το διασκεδαστικό αυτό παιχνίδι

Το Fall Guys: Ultimate Knockout κυκλοφόρησε κι επίσημα στις αρχές Αυγούστου του 2020. Τα φανταχτερά χρώματα, αλλά και οι χαρακτήρες “πουλιά” του παιχνιδιού έκαναν τους gamers ανά τον κόσμο να πιστεύουν ότι είναι ένα τρολ παιχνίδι.

Ωστόσο, καθώς ο καιρός πέρασε και βγήκαμε από την καραντίνα, το Fall Guys συνέχιζε να έχει φανατικούς φίλους. Τα νέα seasons με τις καινούργιες πίστες και τα skins έδωσαν μία πολύ ωραία πινελιά στο παιχνίδι.

Όμως, το πρόβλημα ήταν η τιμή. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι μπορούσαν να το παίξουν δωρεάν οι συνδρομητές του Playstation Plus, ωστόσο οι υπόλοιποι είτε PS είτε PC gamers έπρεπε να πληρώσουν είκοσι ευρώ. Και το γεγονός αυτό σήμανε εν ολίγοις την απώλεια της απήχησής του.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν πριν από λίγες ημέρες όταν ανακοινώθηκε ότι το Fall Guys θα είναι δωρεάν!

Το δωρεάν Fall Guys επιστρέφει στις δόξες του σημειώνοντας ρεκόρ

Η ανακοίνωση σχετικά με το ότι το Fall Guys: Ultimate Knockout θα είναι ξανά δωρεάν ήρθε μέσα από την επίσημα σελίδα του παιχνιδιού στις 16 Μαΐου. Συγκεκριμένα από τις 21 Ιουνίου το Fall Guys το οποίο “έδιωξε” από τον τίτλο του το “Ultimate Knockout” είναι δωρεάν και για τον υπολογιστή και για τις κονσόλες.

https://twitter.com/FallGuysGame/status/1540711411629707265?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1540714591059152896%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es3_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pcgamer.com%2Ffall-guys-pushes-the-epic-games-store-to-a-new-record-player-count%2F

Τα νέα αυτά έφεραν μεγάλη ευχαρίστηση σε πάρα πολύ κόσμο και αυτό φάνηκε και από τους αριθμούς. Ειδικότερα, τις 2 επόμενες μέρες μετά την ανακοίνωση το δωρεάν πλέον Fall Guys σημείωσε ρεκόρ μετρώντας 20 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες.

Αναμένουμε να δούμε πως θα τα πάει αυτό το άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι το επόμενο διάστημα. Το Free For All σίγουρα αποτελεί μία εξαιρετική κίνηση. Όμως αυτό δε φτάνει. Οι developers πρέπει να κάνουν μερικές αλλαγές προκειμένου το παιχνίδι να καταστεί ένα “must” για κάθε gamer εκεί έξω!

Διάβασε επίσης: Diablo Immortal: Το δωρεάν Action-RPG παιχνίδι για κινητά και PC που σκίζει στην Ελλάδα

Tags: , , , , , , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version