Best of & ToolsOnline Tools
4,243 προβολες

Τα καλύτερα logo makers: Φτιάξε το δικό σου λογότυπο online

τα καλύτερα logo makers

Το logo σε μια επιχείρηση είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Σε βοηθάει βασικά να ξεχωρίζεις από τους ανταγωνιστές σου. Όταν ξεκινάει κάποιος μια επιχείρηση, συνήθως προσλαμβάνει έναν επαγγελματία γραφίστα για να σχεδιάσει ένα λογότυπο για την εταιρεία του. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή πρακτική, ωστόσο πρέπει να έχει μεγάλο budget καθώς ένας επαγγελματίας γραφίστας κοστίζει πολύ. Γι΄ αυτόν τον λόγο αξίζουν τα logo makers. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά εργαλεία διαθέσιμα στο διαδίκτυο για να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά απλά αλλά ποιοτικά λογότυπα. Στην παρακάτω λίστα θα δεις λοιπόν τα καλύτερα logo makers.

Προτού επιλέξεις ένα logo maker πρέπει να δώσεις προσοχή σε ορισμένα πράγματα. Τα πράγματα αυτά αποτελούν ουσιαστικά τους παράγοντες που θα σε κάνουν να αποφασίσεις ποιο είναι το καλύτερο. Εν ολίγοις πρέπει να κοιτάς πάντα το πόσο εύχρηστο είναι ένα εργαλείο, το πόσο πολλές επιλογές έχει και φυσικά το πόσο κοστίζει.

1. Canva: Σίγουρα ένα από τα καλύτερα logo makers

Το Canva είναι αναμφίβολα ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο εύχρηστα logo makers που υπάρχουν. Σου προσφέρει πάρα πολλές επιλογές. Διαθέτει άπειρα templates, χρώματα, γραμματοσειρές, σχέδια, διαγράμματα, stickers και φωτογραφίες. Όλα αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να φτιάξεις το δικό σου λογότυπο για το brand σου.

Σημειωτέον ότι μπορείς να κατεβάσεις εύκολα και γρήγορα το σχέδιό σου, αφού το ολοκληρώσεις, σε PNG, JPG και PDF. Έχει και δωρεάν και επί πληρωμή επιλογές.

2. Zyro

Το Zyro είναι ένα logo maker που δίνει έμφαση στον μινιμαλισμό. Για να αρχίσεiς να το χρησιμοποιείς δεν χρειάζεται να εγγραφείς με λογαριασμό. Απλά βάζεις το όνομα της εταιρείας σου και μπορείς να δημιουργήσεις δωρεάν ένα λογότυπο που το συνδυάζει με μια γραφική εικόνα.

Υπάρχουν χιλιάδες templates από τα οποία μπορείς να επιλέξεις. Όποιο λογότυπο κι αν επιλέξεις, μπορείς να προσαρμόσεις τη γραμματοσειρά, το μέγεθος και το χρώμα του ώστε να αντικατοπτρίζει το όραμα της εταιρείας σου.

3. Tailor Brands

Στο Tailor Brands απλώς βάζεις το όνομα της εταιρείας σου και μια σύντομη περιγραφή για να δημιουργήσεις ένα λογότυπο. Για να διευκολύνει τη διαδικασία δημιουργίας, αυτό το logo maker σου παρέχει διαφορετικούς τύπους λογότυπων (με εικονίδια, όνομα ή αρχίγραμμα).

Επιπλέον, αφού τελειώσεις, το Tailor Brands θα εμφανίσει πώς θα φαίνεται το λογότυπό σου σε μια ιστοσελίδα, μια επαγγελματική κάρτα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλα μέσα.

4. Wix Logo Maker: Από τα καλύτερα logo makers για αρχάριους

Το Wix είναι ο καλύτερος ιστότοπος σχεδιασμού λογότυπου για άτομα που δεν έχουν εμπειρία ή σχεδιαστικές δεξιότητες. Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά είναι η απλότητα. Για να δημιουργήσεις ένα logo, θα πρέπει απλώς να απαντήσεις σε μερικές βασικές ερωτήσεις και θα δημιουργήσει γρήγορα ένα πρότυπο λογότυπου για εσένα.

Στη συνέχεια, έχεις την επιλογή να προσαρμόσεις σχεδόν κάθε στοιχείο για να ταιριάζει στα γούστα σου. Μπορείς να αλλάξεις κείμενο, μέγεθος, χρώματα, γραμματοσειρές κ.λπ.

Διάβασε επίσης: Καλύτερο Web Hosting στην Ελλάδα – Φιλοξενία ιστοσελίδων και Σύγκριση

5. Hatchful

Το Hatchful του Shopify είναι ένα logomaker ειδικό για κινητά. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στον υπολογιστή. Είναι πάρα πολύ εύκολο στη χρήση και σου επιτρέπει να φτιάξεις μοντέρνα logos με μινιμαλιστική διάθεση.

Απλά βάζεις το όνομά σου, επιλέγεις ένα εικονίδιο και αλλάζεις το χρώμα και το μέγεθος. Για να ταιριάζει με τις ανάγκες σου μπορείς να αλλάξεις και τις γραμματοσειρές. Αφού τελειώσεις, μπορείς να κατεβάσεις το λογότυπο δωρεάν.

6. Graphic Springs

Το Graphic Springs είναι από τα καλύτερα logo makers, αφού προσφέρει μεγάλη ποικιλία από templates για πολλούς τομείς. Για να σχεδιάσεις ένα λογότυπο, απλώς πληκτρολογείς το όνομα και το slogan της εταιρείας σου, επιλέγεις μία εικόνα και την τροποποιείς. Μπορείς επίσης να φιλτράρεις τις επιλογές σου αναζητώντας νέα ή δημοφιλή λογότυπα. Μπορείς να ξεκινήσεις με τις φόρμες και τα σύμβολα εάν θέλεις λίγη περισσότερη δημιουργική ελευθερία.

7. Ucraft

Το Ucraft είναι ένα πολύ καλό online logo maker που είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και περιλαμβάνει πάνω από 2 εκατομμύρια εικονίδια χωρίς δικαιώματα για να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα διακριτικό λογότυπο σε λίγα μόνο λεπτά.

Σου παρουσιάζει έναν κενό καμβά από όπου μπορείς να ξεκινήσεις τη δημιουργία ενός λογότυπου. Το Ucraft περιλαμβάνει ένα βασικό πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που σου επιτρέπει να προσθέσεις μια ποικιλία από εικονίδια και γεωμετρικά σχήματα. Έτσι, αντί να χρησιμοποιείς ένα προκατασκευασμένο σχέδιο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εικονίδια, κείμενο και γεωμετρικές φόρμες.

Όταν τελειώσεις, θα μπορείς να δεις πώς θα φαίνεται το λογότυπό σου σε επαγγελματικές κάρτες, ιστότοπους και ως τυπωμένη εικόνα σε ένα μπλουζάκι. Όμως, για να κατεβάσεις το λογότυπο, πρέπει πρώτα να κάνεις σύνδεση.

8. Designhill

Το Designhill είναι τέλειο εάν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στον σχεδιασμό. Δημιουργεί ένα σύνολο εξατομικευμένων λογότυπων ανάλογα με το στυλ, το χρώμα και το εικονίδιο που προτιμάς. Εκτός από τα χρώματα και τα μεγέθη, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής. Αυτό το logo maker είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση και είναι η καλύτερη επιλογή εάν δεν θέλεις να ταλαιπωρηθείς με μεμονωμένες σχεδιαστικές επιλογές.

Επιλέγεις πρώτα τα πέντε κορυφαία στυλ σχεδίασής. Στη συνέχεια, το σύστημα θα παράγει πολλά εξειδικευμένα πρότυπα με βάση τις επιλογές σου. Μπορείς να επιλέξεις και να επεξεργαστείς αυτό που σου αρέσει περισσότερο για να δημιουργήσεις ένα λογότυπο για την εταιρεία σου, προσαρμόζοντας τα πάντα, από τη διάταξη έως τα σύμβολα.

9. LogoMakr

Το LogoMakr είναι ένα απλό στη χρήση software που σου επιτρέπει να σύρεις και να αποθέσεις σχήματα και να γράφεις ακριβώς εκεί που θέλεις. Αρχικά, αναζητείς σχήματα και εικονίδια και στη συνέχεια, τροποποιείς τα χρώματα, το μέγεθος και άλλες ρυθμίσεις. Μπορείς να προσθέσεις κείμενο και να το τακτοποιήσεις με όποιον τρόπο θέλεις, ενώ αλλάζεις τον τύπο, το μέγεθος και το χρώμα της γραμματοσειράς.

Όταν τελειώσεις, μπορείς να κατεβάσεις το αρχείο στον υπολογιστή σου. Υπάρχει η δωρεάν επιλογή που είναι για αρχείο χαμηλής ποιότητας και η επί πληρωμή που σου προσφέρει υψηλή ανάλυση.

10. Free Logo Design: Το τελευταίο στη λίστα με τα καλύτερα logo makers

Το Free Logo Design είναι ένα άλλο software σχεδιασμού λογότυπου που περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες. Κατά την εγγραφή σου στη σελίδα, πρέπει να δώσεις μια διεύθυνση email στην οποία θα σταλεί ένα ολοκληρωμένο λογότυπο. Για να δημιουργήσεις ένα λογότυπο, απλώς βάζεις το όνομα και τον κλάδο της εταιρείας σου και θα δημιουργήσει πολλά διαφορετικά templates για logos.

Η άλλη εναλλακτική για το σχεδιασμό ενός λογότυπου είναι να συνεργαστείς με έμπειρους σχεδιαστές για να δημιουργήσεις το δικό σου προσαρμοσμένο σχέδιο από την αρχή. Η επιλογή αυτή βέβαια δεν είναι δωρεάν αλλά επί πληρωμή.

Διάβασε επίσης: Οι καλύτερες πλατφόρμες για να ανεβάζεις τα βίντεό σου

Tags: ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: