Δωρεάν εφαρμογέςΔωρεάν προγράμματα
2,972 προβολες

Τα 5 πιο δημοφιλή δωρεάν Android Emulators

Τα 5 πιο δημοφιλή δωρεάν Android Emulators

Τα 5 πιο δημοφιλή δωρεάν Android Emulators για να μπορέσεις να απολαύσεις παιχνίδια αλλά και να τρέξεις εφαρμογές για android στη μεγάλη οθόνη του υπολογιστή σου με Windows είναι εδώ. Είμαστε αρκετοί αυτοί που μας αρέσει ένα android παιχνίδι αλλά θέλουμε να το παίξουμε στη μεγάλη οθόνη του PC μας. Για αυτό το λόγο λοιπόν δημιουργήθηκαν τα Android Emulators.

Πρόκειται για εφαρμογές για Windows που εξομοιώνουν το android λειτουργικό και μπορείς να παίξεις άνετα από το PC σου με όποια οφέλη μπορεί να έχει αυτό για σένα. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει τους 5 καλύτερους και δωρεάν Android Emulators που έχουμε να σας προτείνουμε.

BlueStacks 3

Το BlueStacks είναι από τους πιο γνωστούς και καλούς, δωρεάν Android εξομοιωτές για τον υπολογιστή σας ο οποίος τρέχει χωρίς δυσκολία σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Η χρήση του είναι πολύ εύκολη κάτι που τον καθιστά ιδανικό και για αρχάριους. χρήστες. Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

NoxPlayer 5

Ο NoxPlayer είναι ίσως από τους πιο γρήγορους και ισχυρούς Αndroid Εmulator για χρήση σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows αλλά και Macintosh. Ιδανικός και αυτός για αρχάριους χρήστες, με περιβάλλον παρόμοιο με αυτό ενός tablet με Android. Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

LDPlayer

Mια πολύ καλή λύση μιας που ο LDPlayer έχει πολλές λειτουργίες που θα ενθουσιάσουν όσους παίζουν παιχνίδια για smartphones. Είναι όμως εξίσου καλός και σε άλλες εφαρμογές. Είναι συμβατός με όλα τα γνωστά παιχνίδια, τα οποία θα βρείτε μέσα στο δικό του κατάστημα ή εγκαθιστώντας το Google Play. Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

Δείτε επίσης: CyberFlix TV: Δωρεάν εφαρμογή με ταινίες και σειρές για Android

MEmu

Το MEmu είναι ένας ακόμη δωρεάν emulator για android εφαρμογές και παιχνίδια. Είναι ένας εξομοιωτής που λειτουργεί πολύ καλά και χωρίς προβλήματα. Εξομοιώνει το Android λειτουργικό σύστημα απίστευτα καλά, χωρίς κρασαρίσματα και προβλήματα. Το συν του είναι ότι διαθέτει προ-εγκατεστημένο το Google Play οπότε μπορείτε ακόμα πιο εύκολα να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή ή παιχνίδι από τον υπολογιστή σας! Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

Andy

Το Andy είναι τελευταία μας πρόταση και πολύ αξιόπιστη επίσης. Η επίσης δωρεάν εφαρμογή που μπορούμε εύκολα να εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας και να έχουμε έτσι μια πλήρη πλατφόρμα Android στα Windows. Με αυτό τον τρόπο ότι εφαρμογή, προγράμματα, παιχνίδια και δυνατότητες μας προσφέρει το Android λειτουργικό μας, μπορούμε να το χαρούμε και στον υπολογιστή μας. Και εδώ περιλαμβάνεται και το Google Play Store ώστε να έχουμε πρόσβαση σε παιχνίδια και εφαρμογές. Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

Διαβάστε ακόμα: Οι δημοφιλέστερες δωρεάν Ελληνικές εφαρμογές για Android

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: