Games
5,199 προβολες

Τα 5 καλύτερα MMO παιχνίδια που δεν χρειάζεται καν να κατεβάσεις για να παίξεις

Τα 5 καλύτερα MMO παιχνίδια

Τα παιχνίδια MMO (Massive multiplayer online) αποτελούν μια κατηγορία παιχνιδιών με αρκετούς υποστηρικτές. Τα παγκοσμίως γνωστά παιχνίδια του είδους αυτού, όπως World of Warcraft, EVE Online, Destiny 2 και Final Fantasy XIV, απαιτούν αρκετό χώρο στον σκληρό δίσκο προκειμένου να τα κατεβάσεις στον υπολογιστή σου.

Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να διαθέτεις έναν τεράστιο σκληρό δίσκο για να απολαύσεις κορυφαία MMORPG παιχνίδια στον υπολογιστή σου. Σήμερα ετοιμάσαμε μια λίστα με τα καλύτερα MMO παιχνίδια που μπορείς να παίξεις online από τον browser σου. Στην λίστα μας προσπαθήσαμε να επιλέξουμε μικρά και σχετικά απλά παιχνίδια που μπορείς να παίξεις ανά πάσα στιγμή, ακόμα και από το γραφείο σου.

Εάν θέλεις ένα ποιο εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλά γραφικά, ενισχυμένες δυνατότητες και δυνατότητα για αγορές εντός παιχνιδιού, μπορείς να μεταβείς κατευθείαν στην τελευταία ενότητα με τα κορυφαία MMORPG’s.

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα MMOFPS Free2Play Games

Τα καλύτερα MMO παιχνίδια για γρήγορο παιχνίδι μέσω browser

1. Arcane Legends

Το Arcane Legends αποτελεί την καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για δωρεάν MMO παιχνίδια. Ένα Εξαιρετικό παιχνίδι RPG με στοιχεία “hack-and-slash”. Το Arcane Legends σου προσφέρει τρεις κλάσεις χαρακτήρων για να επιλέξεις (Warrior, Rogue και Sorcerer), πολλά κατοικίδια ζώα και φυσικά χιλιάδες είδη εξοπλισμού για να αναβαθμίσεις των χαρακτήρα σου.

Πέραν του ευχάριστου gameplay, το συγκεκριμένο MMO Παρουσιάζει δύο τεράστια πλεονεκτήματα. Το ένα από αυτά είναι ότι μπορείς να συμμετέχεις σε party με τους φίλους σου για να μπορέσεις να γίνεις ισχυρότερος. Το δεύτερο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν αποτελεί ένα καθαρά browser game. Συγκεκριμένα το Arcane Legends είναι ένα παιχνίδι πολλαπλών πλατφόρμων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις το συγκεκριμένο MMORPG τόσο από τον υπολογιστή σου όσο και από συσκευές Android και iOS.

Παίξε το Arcane Legends εδώ

2. Pirates: Tides of Fortune

Εάν είσαι fan των πειρατικών παιχνιδιών, τότε το Pirates: Tides of Fortune σίγουρα αποτελεί την πρώτη και καλύτερη επιλογή. Ένα πιο κλασικό είδος παιχνιδιού όπου στόχος σου είναι να μαζέψεις λεφτά, ξυλεία και φυσικά ρούμι. Χτίσε τον στόλο σου, λεηλάτησε πλοία και γίνε ο πιο περιβόητος πειρατής των επτά θαλασσών.

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι που περιλαμβάνει αρκετούς τρόπους παιχνιδιών, όπως ξιφομαχίες, πιστολίδια, μαθηματικά, συναλλαγές και φυσικά πλοήγηση.

Παίξε το Pirates: Tides of Fortune εδώ

3. Hordes

Το Hordes, αν και ένα open beta παιχνίδι που δημιουργήθηκε από μόλις δύο άτομα και με χαμηλό budget, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή MMO παιχνιδιού. Το παιχνίδια μπορεί να παιχτεί τόσο ως PVP όσο και PVE. Περιλαμβάνει αρκετά σημεία για να εξερευνήσεις στον χάρτη και μεγάλα Boss που θα μπορέσεις να νικήσεις μόνο με την ομάδα σου.

Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες κλάσεις χαρακτήρων, δύο φατρίες και τρεις γιγάντιοι χάρτες για να επιλέξεις. Μάλιστα, θα βρεις και αρκετά χρήσιμα αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου. Ένα αρκετά ευχάριστο και από τα καλύτερα δωρεάν MMO παιχνίδια.

Παίξε το Hordes εδώ

Διάβασε επίσης: 10 Top Online παιχνίδια για 2 παίκτες στον Browser σου

4. Mad World

Το Mad World αποτελεί ένα αρκετά καλό παιχνίδι που θεωρήσαμε ότι πρέπει να ενταχθεί στην λίστα με τα καλύτερα MMO παιχνίδια. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δύο διαστάσεων 2D ωστόσο με πολύ ευχάριστο και ενδιαφέρον gameplay. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι ιδιαίτερα ελκυστικό είναι η μοναδικότητά του έναντι των κλασικών MMO παιχνιδιών. Σίγουρα ένα παιχνίδι που αξίζει να δοκιμάσεις.

Παίξε το Mad World εδώ

5. Dead Maze

Στο Dead Maze, σκοπός σου είναι ένα καλύτερο αύριο σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο μολυσμένο από ζόμπι. Το δωρεάν αυτό MMO δεν κατέβασμα, ωστόσο υπάρχει μια έκδοση του και στο Steam. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιβίωση. Στόχος σου να δημιουργήσεις ένα ισχυρό καταφύγιο που θα αντέξει τις επιθέσεις των ζόμπι, καθώς εσύ θα αναζητάς διαθέσιμους πόρους σε ολόκληρο τον χάρτη. Το Dead Maze είναι το τελευταίο από τα καλύτερα MMO παιχνίδια της σημερινής λίστας που αξίζει να δοκιμάσεις.

Παίξε το Dead Maze εδώ

Κορυφαία MMORPG’s για γερούς παίκτες

Όπως σας υποσχεθήκαμε στην αρχή του άρθρου, πέραν των ανωτέρω απλών MMO παιχνιδιών, ετοιμάσαμε μια σύντομη λίστα και με τα καλύτερα MMORPG’s με εντυπωσιακά γραφικά και πιο σύνθετο gameplay.

Διάβασε επίσης: Τα 7 καλύτερα Multiplayer FPS Browser Games

Tags: , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: