Οι καλύτερεςΤαινίες
2,789 προβολες

Στο Τέλος του Δρόμου: Μια εξαιρετική ταινία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Στο Τέλος του Δρόμου: Μια εξαιρετική ταινία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Στο Τέλος του Δρόμου: Μια εξαιρετική ταινία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ σε μια ερμηνεία που καθηλώνει. Εξαιρετική σκηνοθεσία, μοναδικές ερμηνείες σε μια καταπληκτική δραματική, αστυνομική ταινία. Το The Place Beyond the Pines, όπως είναι ο επίσημος τίτλος της ταινίας είναι μια πολύπλοκη, συναισθηματικά διορατική ταινία για τους ανθρώπους και τις σχέσεις.

Δείτε επίσης: “Ο Αθώος”: Η νέα σειρά του Netflix που σίγουρα θα κολλήσετε!

Υπόθεση

Ο Λουκ εργάζεται ως μοτοσικλετιστής κασκαντέρ, και περιοδεύει με ένα θίασο από πόλη σε πόλη, κάνοντας το λεγόμενο “γύρο του θανάτου”. Στην περιοδεία που κάνει θα περάσει από το Σενέκταντυ, και εκεί θα συναντήσει μια χαμένη του αγάπη, τη Ρομίνα. Εκεί θα ανακαλύψει εκτός από εκείνη, και ένα παιδί, τον μικρό Τζέισον, που είναι καρπός του έρωτα τους.

Αυτό θα τον οδηγήσει στο να εγκαταλείψει τη ζωή που έκανε μέχρι τώρα, και να βρει μια νέα δουλειά για να συντηρήσει την οικογένεια που μόλις ανακάλυψε ότι έχει. Ο νέος του εργοδότης όμως τον εμπλέκει σε μια σειρά τραπεζικών ληστειών και κατ’ επέκταση αντιμέτωπο με πολλά μπλεξίματα. Αυτό θα τον φέρει σε σύγκρουση επίσης και με τον φιλόδοξο αστυνομικό, Έιβερι Κρος που εργάζεται σε ένα πλήρως διεφθαρμένο αστυνομικό τμήμα, δεχόμενος εντολές από το Ντε Λούκα.

Μια μοιραία αντιπαράθεση ξεκινά ανάμεσα στους δύο άντρες η οποία θα αντηχήσει και στις επόμενες γενιές. Οι γιοι τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την μοιραία κοινή κληρονομιά τους.

Διαβάστε εδώ: Το ERTFLIX μας χαρίζει Οσκαρικές ταινίες για τον Απρίλιο μέσα από μια νέα κατηγορία

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ράιαν Γκόσλινγκ, Εύα Μέντεζ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ρέι Λιότα.

Η ταινία “Στο τέλος του δρόμου” θα προβληθεί απόψε στις 22:15 μ.μ. στο STAR.

Tags: , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης:
Exit mobile version