Reviews
5,882 προβολες
2 Σχόλια

Samsung Galaxy S8 Review – Το smartphone του μέλλοντος;

Samsung Galaxy S8 Review - Το smartphone του μέλλοντος;

Το Samsung Galaxy S8 είναι ένα smartphone που πρέπει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και να χτυπήσει την παγκόσμια αγορά – κυρίως μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι κάτοχοι του Samsung Note 7. Ο ανταγωνισμός των smartphones για το 2017 είναι τεράστιος, αλλά θα χαρείς να μάθεις πως η Samsung κατάφερε για άλλη μια φορά να δημιουργήσει μια πανίσχυρη συσκευή.

Ο αριθμός των Samsung Galaxy S8 φημών που είδαμε και ακούσαμε τους τελευταίους μήνες ήταν τεράστιος, τόσο σε όγκο όσο και στην ακρίβεια τους, αλλά καμιά φήμη δεν είπε ποτέ την ιστορία για ένα smartphone που είναι βέβαιο ότι θα χτυπήσει την κορυφή στις πωλήσεις.

Η απίστευτη ολοκαίνουργια οθόνη είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον όταν είδαμε για πρώτη φορά την συσκευή – αν και δεν καλύπτει ολόκληρο το σώμα του smartphone, η εταιρεία έφτασε αρκετά κοντά και σε αυτό. Η Samsung έκανε καταπληκτική δουλειά σε όσο αφορά την αφαίρεση του ‘home’ κουμπιού από το μπροστινό μέρος της συσκευής, αφού κατάφερε να κάνει τη νέα της συσκευή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να απαιτείτε κάποιο μηχανικό κουμπί στο μπροστινό μέρος.

Αυτό δεν σημαίνει πως είναι η τέλεια συσκευή ωστόσο. Η έλλειψη μιας καλύτερης και πιο προσεγμένης κάμερας αλλά και το περιβάλλον της συσκευής δεν περιέχουν όσα θα θέλαμε να δούμε σε μια τόσο μεγάλη και γνωστή ναυαρχίδα.

https://www.youtube.com/watch?v=D8Ert5yjMV4

Samsung Galaxy S8 – Ημερομηνία κυκλοφορίας και κόστος

Το μόνο σίγουρο είναι πως το Galaxy S8 είναι η πιο ακριβή συσκευή που έφτιαξε η Samsung μέχρι στιγμής. Αν και το πραγματικό κόστος δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα από την εταιρεία (αλλά μόλις γίνει επίσημο το κόστος θα σε ενημερώσουμε) φαίνεται πως θα κυμαίνεται μεταξύ 792 ευρώ/845 δολάρια.

Στην Ελλάδα το κόστος ξεκινάει από τα 800 ευρώ.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει (επίσημο) στις 21 Απριλίου του 2017, αλλά οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει από τις 30 Μαρτίου.

Ο σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S8 είναι ίσως ο κύριος λόγος για τον οποίο η συσκευή θα έχει εκατομμύρια πωλήσεις και θα αγαπηθεί από τους φαν της εταιρείας. Αν και οι αλλαγές δεν είναι τόσο μεγάλες όσο πιστεύουν οι περισσότεροι, τη διαφορά την κάνει το μπροστινό μέρος της συσκευής το οποίο είναι σχεδόν ολόκληρο από οθόνη – κάτι το οποίο δεν έχουμε δει σε προηγούμενη συσκευή.

Η οθόνη σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει τις πρώτες φορές που θα πιάσεις την συσκευή στα χέρια σου. Η edge-to-edge (όπως την αποκαλεί η Samsung) οθόνη δεν είναι όπως στο προηγούμενο μοντέλο, αφού ενώ ξεγελάει το μάτι και φαίνεται πως πηγαίνει προς τα πίσω, στην πραγματικότητα έχει μικρότερη άκρη.

Κάθε γωνία και άκρη έχει στρογγυλοποιηθεί στο σώμα του Samsung Galaxy S8, δίνοντας του μια υπέροχη αίσθηση όταν το κρατάς. Με άλλα λόγια, είναι το Samsung Galaxy S7 αλλά με καλύτερο σχεδιασμό.

Η Samsung χρειάστηκε δύο χρόνια για να πείσει τον κόσμο πως οι κυρτές οθόνες είναι καλύτερες από τις κανονικές και το ενδεχόμενο της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy S8 και S8 Plus είναι η απόδειξη σε όλα όσα έλεγε η εταιρεία.

Με όλα αυτά κατά νου, δεν είναι μια μικρή συσκευή. Η 5.2-ιντσών οθόνη του μπορεί να φαίνεται μικρή, αλλά στην πραγματικότητα μαζί με το σώμα το Samsung Galaxy S8 μετριέται στα  148.90 x 68 x 8mm χιλιοστά – κάτι το οποίο θα σε κάνει να δυσκολεύεσαι να πιέσεις με το δάχτυλο σε κάθε άκρη της οθόνης.

Ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, ακριβώς δίπλα από την κάμερα, και είναι λίγο δύσκολο να των φτάσεις χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι. Φυσικά αναφερόμαστε για ένα χαρακτηριστικό το οποίο θα συνηθίσεις με τον καιρό, αλλά ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε για πιο λόγο το έβαλε σε εκείνο το σημείο η Samsung.

Ωστόσο, δεν θέλουμε να αφαιρεθούμε και να μην μιλήσουμε για το πόσο εντυπωσιακό είναι το Galaxy S8 Plus με την 5.8-ιντσών οθόνη του. Η συσκευή μπορεί να κάνει ασύρματη φόρτιση (δεν χρειάζεται καν να το συνδέσεις για να το φορτίσεις) και έρχεται με βαθμολογία IP68 (που σημαίνει ότι είναι σε θέση να μπει στο νερό και να αντέχει στη σκόνη χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα).

Samsung Galaxy S8

Το Samsung Galaxy S8 Plus έρχεται σε τρία διαφορετικά χρώματα (τουλάχιστον αυτά θα πωληθούν στις ΗΠΑ και στην Αγγλία): Midnight, Orchid και γκρι. Οι συσκευές με τα χρώματα maple χρυσό και coral μπλε θα πωληθούν σε άλλες περιοχές.

Σημείωση: Μακάρι να μπορούσαμε να μεταφράσουμε τα χρώματα, αλλά προφανώς δεν γίνεται κάτι τέτοιο.

Η οθόνη

Η 5.8-ιντσών Super AMOLED οθόνη του είναι τόσο καθαρή, φωτεινή και πολύχρωμη, που δύσκολα θα βρεις σε άλλη συσκευή. Έρχεται με QHD ανάλυση και χάρη στο μέγεθος της προσφέρει στους κατόχους της και 18.5:9 aspect ratio (αναλογία απεικόνισης).

Samsung Galaxy S8

Αυτό το “τέντωμα” που έκανε η Samsung με την οθόνη του Galaxy S8 επιτρέπει περισσότερο περιεχόμενο να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής – κάτι που αρκετοί ζητούσαν επί χρόνια. Με άλλα λόγια, όλες οι εσωτερικές εφαρμογές θα είναι βελτιστοποιημένος για να φαίνονται σωστά και σε τέτοιου είδους οθόνες. Η LG είναι μια εταιρεία η οποία το έχει ξανά κάνει αυτό με το LG G6, με τη διαφορά πως αυτοί προσπάθησαν να θέσουν δύο εφαρμογές δίπλα-δίπλα ενώ η Samsung απλά μεγαλώνει την μια.

Φυσικά, η οθόνη του Samsung Galaxy S8 θα αποτελέσει αρκετά προβλήματα σε εφαρμογές τρίτων οι οποίες δεν έχουν ενημερωθεί και βελτιστοποιηθεί για τη συγκεκριμένη οθόνη, αφού δεν θα καλύπτουν όλο το μέρος της οθόνης. Ωστόσο, αναφερόμαστε για μια πολύ σημαντική ναυαρχίδα, οπότε ήμαστε αισιόδοξοι πως αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Από την άλλη πλευρά, αξίζει να ενημερώσουμε πως η Samsung είναι η μοναδική εταιρεία η οποί κατάφερε μέχρι στιγμής να περάσει μια πραγματική HDR οθόνη στην συσκευή της – κάτι το οποίο ίσως εκνευρίσει τους κατόχους LG και Sony, αφού άκουσαν από τις δύο εταιρείες να ανακοινώνουν την κυκλοφορία συσκευών με HDR οθόνες αρκετούς μήνες πριν.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι πως αυτές οι εταιρείες έχουν ήδη συνεργαστεί με την Netflix και την Amazon για να μπορούν να προβάλλουν ταινίες και σειρές σε HDR ποιότητα.

Το πιο πιθανό είναι πως η Samsung κάνει ακριβώς το ίδιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη αναφορά – κάτι το οποίο κάνει μια HDR οθόνη εντελώς άχρηστη και ανούσια.

Bixby

Samsung Galaxy S8 Review - Το smartphone του μέλλοντος;

Η Samsung μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν ανακοίνωσε το Bixby, τη δική της ευφυή βοηθό, λίγο πριν την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S8. Το νέο μοντέλο σίγουρα έρχεται με μια καταπληκτική AI υπηρεσία και έχει ήδη το δικό του κουμπί στο πλάι για ακριβώς αυτόν τον σκοπό.

Τα πρώτα κινητά που θα μπορούν να λειτουργήσουν το Bixby θα είναι αυτά στη Νότια Κορέα και στις ΗΠΑ, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Αγγλία.

Ας αναφέρουμε όμως για το τι πραγματικά είναι το Bixby και τι μπορεί να κάνει: έχει δημιουργηθεί για να γίνει η απόλυτη βοηθός που μπορεί να ακολουθήσει τη φωνή σου, τη φωτογραφική σου κάμερα και το άγγιγμα των δαχτύλων σου και μαθαίνει συνεχώς τι θέλεις να κάνεις, ώστε να μην χρειάζεται να δίνεις φωνητικές εντολές.

Ωστόσο (spoiler alert) εμείς δεν είδαμε κάτι το απίστευτο, το εξαιρετικό ή το διαφορετικό όταν πιάσαμε για πρώτη φορά στα χέρια μας το S8. Στην πραγματικότητα είναι μια αργή και κολλημένη μίμηση κάθε άλλης εφαρμογής που υπάρχει (βλέπε Google Voice και Microsoft Cortana). Φυσικά το Bixby είναι μια καινούργια εφαρμογή, οπότε ίσως δούμε νέες ενημερώσεις να έρχονται σύντομα οι οποίες θα την βελτιώσουν.

Δεδομένου βέβαια πως η Samsung έχει κάνει τόσο μεγάλη υπόθεση για το πως θα λειτουργεί το Bixby και πως θα καταλαβαίνει τι θέλει να κάνει ο χρήστης της συσκευής, φαίνεται περίεργο το γεγονός πως παρουσίασε την λειτουργία ατελείωτη και με τόσα προβλήματα. Για παράδειγμα, μπορείς ακόμα να πεις “Okay Google” και να κάνει όλα όσα κάνει το Bixby χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις κάποιο ειδικό κουμπί.

Με όλα αυτά κατά νου, το Bixby δεν είναι μια λειτουργία που αξίζει να χρησιμοποιήσεις προς το παρόν. Μόλις η Samsung βελτιώσει την υπηρεσία και τη κάνει διαθέσιμη και σε εφαρμογές τρίτων, τότε βλέπουμε και κάνουμε.

Μην ξεχνάμε φυσικά πως η Amazon, η Google και η Microsoft έχουν ήδη έτοιμες λειτουργίες με βοηθούς και αν λάβουμε κατά νου τον ανταγωνισμό μεταξύ όλων αυτών, είναι δύσκολο για τη Samsung να φτάσει σε ένα τόσο μεγάλο επίπεδο. Και δεδομένου ότι η Microsoft έχει δημιουργήσει μια τόσο καλή εφαρμογή (Cortana) και την έχει ενσωματώσει και στα Windows 10 PC’s, το Bixby δεν λέει πολλά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Samsung Galaxy S8

Αν περίμενες να δεις κάτι εντυπωσιακό με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S8, τότε θα απογοητευτείς. Μιλάμε για μια συσκευή με 4GB μνήμης RAM και Qualcomm Snapdragon 835 επεξεργαστή (ή της Samsung τον Exynos 8895 – δεν ξέρουμε προς το παρόν). Τίποτα το τρελό, το ξεχωριστό ή το ενδιαφέρον.

Ωστόσο, όποιο τσιπάκι επεξεργαστή κι αν φοράει η νέα συσκευή (έρχεται τελικά με το Exynos 8895), το Samsung Galaxy S8 θα είναι 10% πιο ισχυρό από τον προηγούμενο επεξεργαστή του περασμένου έτους και 21% καλύτερη GPU.

Αν και η απόδοση δεν φαίνεται σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι κι αυτό ένα επιπλέον χαρακτηριστικό. Άλλωστε, δεν αναφερόμαστε για μια φθηνή συσκευή.

Με όλα αυτά κατά νου, την πραγματική διαφορά την περιμένουμε όλοι από την Microsoft, η οποία αναμένεται να βάλει ARM επεξεργαστές στα smartphones της, τα οποία – αν γίνει αυτό – θα τρέχουν 32-bit προγράμματα μέσω του Continuum.

Περιβάλλον (UI)

Η Samsung, για άλλη μια φορά, έχει αλλάξει το περιβάλλον του λειτουργικού προσθέτοντας το δικό της Samsung Experience (προηγουμένως γνωστό ως TouchWiz) skin πάνω από το Android 7.0 Nougat. Το συγκεκριμένο UI έχει λάβει πολλές αρνητικές κριτικές μέχρι στιγμής από τους χρήστες της Samsung, αλλά με τη νέα έκδοση του Android άρχισε να φαίνεται κάπως καλύτερα.

Μια από τις πιο αξιοσημείωτες αλλαγές εδώ είναι το app tray – δεν υπάρχει πλέον πλέον στην αρχική οθόνη. Ωστόσο, αν σύρεις το δάχτυλο σου προς τα πάνω ή προς τα κάτω καθώς βρίσκεσαι στην κύρια οθόνη της συσκευής, θα εμφανιστούν οι εφαρμογές – η αίσθηση με αυτή τη λειτουργία φαίνεται αρκετά φυσιολογική και απλή για κάθε χρήστη.

Και τώρα που μιλάμε για δάχτυλα, η Samsung κατάφερε να κάνει εντυπωσιακή δουλειά με τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων, τον οποίο μετέφερε από την μπροστινή μεριά της συσκευής στο πίσω μέρος. Όταν βάζεις το δάχτυλο σου στον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων η συσκευή ανοίγει πολύ γρήγορα και δεν χρειάζεται να πιέσεις για να σε αναγνωρίσει.

Αν όμως η θέση στην οποία πρόσθεσε η Samsung των σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων σου φαίνεται εκνευριστική, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το iris scanner το οποίο θα ξεκλειδώνει την συσκευή βάση αναγνώρισης προσώπου.

Samsung Galaxy S8

Είχαμε αρκετές αμφιβολίες για την αναγνώριση προσώπου στο S8 αφού στο Samsung Galaxy Note 7 η λειτουργία ήταν απαίσια. Έπρεπε να κρατήσεις την συσκευή σε συγκεκριμένη θέση με καλό φωτισμό και πάλι υπήρχε μεγάλη περίπτωση να μην σε αναγνωρίσει.

Ευτυχώς, η αναγνώριση προσώπου στο Samsung Galaxy S8 είναι εκατομμύρια φορές καλύτερη και πιο αποτελεσματική, καθώς καταλαβαίνει γρήγορα και εύκολα για το ποιος είσαι και ξεκλειδώνει την οθόνη σε κλάσματα δευτερόλεπτου.

Το ‘home’ κουμπί μπορεί να αφαιρέθηκε από το νέο μοντέλο, αυτό δεν σημαίνει όμως πως η Samsung δεν το ξανά πρόσθεσε. Για την ακρίβεια, το ‘home’ κουμπί είναι πλέον ψηφιακό. Ως εκ τούτου, βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το TouchID κουμπί στο iPhone 7 – δονείται επίσης κάθε φορά που το πατάς.

Ο σχεδιασμός είναι αρκετά καλός και η συσκευή πηγαίνει σφαίρα σε όσες εφαρμογές κι αν δοκιμάσαμε. Είδαμε, ωστόσο, λίγο καθυστέρηση στο άνοιγμα της εφαρμογής για τα βίντεο, αλλά αυτό είναι λογικό. Από την άλλη πλευρά, όμως, μια συσκευή που κοστίζει τόσο πολύ δεν θα ‘πρεπε να κολλάει πουθενά.

Οι αλλαγές στο σχεδιασμό του UI δεν είναι τεράστιες, αλλά είναι αρκετές για να φαίνονται όλα καλύτερα και να ταιριάζουν περισσότερο με το στυλ της οθόνης. Τα εικονίδια των εφαρμογών είναι πιο έντονα και στρογγυλεμένα και η γενική εμφάνιση και η αίσθηση του μενού είναι πιο “ρευστή” από ό, τι πριν, με λιγότερα γωνιώδη σχήματα.

Κάμερα

Άσχετα με όλες τις υποσχέσεις που έκανε η εταιρεία τους τελευταίους μήνες, οι αλλαγές που έγιναν στη νέα κάμερα του Samsung Galaxy S8 δεν είναι πολλές και ούτε καλύτερες από αυτές που είδαμε στο προηγούμενο μοντέλο του 2016.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά φέρνουν μια 12MP κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής με f/1.7 aperture και γρήγορη αυτόματο εστιασμό.

Φυσικά, περιμέναμε να δούμε μια dual-lens κάμερα, παρόμοια με αυτή του iPhone 7 Plus, αλλά απ ‘οτι φαίνεται η Samsung πρέπει πρώτα να διορθώσει κάποια προβλήματα και στη συνέχεια να προχωρήσει σε μια τέτοια αλλαγή.

Ίσως το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της νέας κάμερας να βρίσκεται με την επιλογή multi-frame, η οποία τραβάει αυτόματα 3 φωτογραφίες μαζί και επιλέγει την καλύτερη για εσένα.

Αναμέναμε επίσης να δούμε και την επιλογή για slow-motion με 1,000 frames ανά δευτερόλεπτο στα βίντεο, όπως έκανε και η Sony με το Xperia XZ Premium, αλλά ούτε αυτό φαίνεται να υπάρχει στη νέα συσκευή – κάτι το οποίο μας απογοητεύει μιας και κοστίζει αρκετά.

Ωστόσο, οι αυτόματες ρυθμίσεις της κάμερας τραβάνε πολύ καθαρές φωτογραφίες και το pro mode περιέχει αρκετές λειτουργίες και ρυθμίσεις για τους πιο απαιτητικούς χρήστες (όπως για παράδειγμα background defocus – σαν αυτό του iPhone 7 Plus).

Είναι λίγο δύσκολο να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε για πιο λόγο η Samsung αποφάσισε να παραμείνει με την περσινή κάμερα και να προσθέσει καλύτερους αισθητήρες στο νέο της μοντέλο, αλλά οι περισσότεροι κάτοχοι του Galaxy S8 θα μείνουν ευχαριστημένοι από την αποτελεσματικότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα της κάμερας.

Η μπροστινή κάμερα έρχεται με 8MP κάμερα (βελτιωμένη) και η ποιότητα των φωτογραφιών της είναι κι αυτή εξαιρετική – περιέχει επίσης και χαμηλού φωτισμού αισθητήρα για καλύτερες selfies.

Samsung Galaxy S8

Η Samsung πρόσθεσε επίσης μερικά νέα εφέ στην μπροστινή κάμερα τα οποία θυμίζουν αρκετά αυτά που περιέχει το Snapchat. Αν και είναι σχετικά ανούσια, έχουν αρκετό γέλιο και έχει φάση να παίζεις με αυτά.

Και μην ξεχνάμε φυσικά πως το Bixby λαμβάνει κι αυτό με τη σειρά του μέρος στην λειτουργία της κάμερας, αφού κοιτάει συνεχώς για μέρη ή αντικείμενα ώστε η τελική φωτογραφία να είναι πιο καθαρή και με πιο αληθινά χρώματα.

Μπαταρία

Η μπαταρία είναι μόλις 3000mAh και υποψιαζόμαστε πως μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση παίζουν οι συνεχές εκρήξεις που γινόντουσαν με το Note 7. Αν και αρκετοί θα θεωρήσουν πως η μπαταρία είναι πολύ μικρή για μια συσκευή με τόσο μεγάλη οθόνη, στην πραγματικότητα ο νέος επεξεργαστής και η GPU καταναλώνουν λιγότερη μπαταρία. Yey!

Samsung Galaxy S8 Review - Το smartphone του μέλλοντος 4
Image Credits: Yahoo! News

Φυσικά, μπορείς να φορτίζεις το Samsung Galaxy S8 ασύρματα, που σημαίνει τέλος στα καλώδια και τους φορτιστές. Το πιο καλό, είναι πως έχει και λειτουργία γρήγορης φόρτισης, οπότε αν βιάζεσαι να πας κάπου και θέλεις να το βάλεις να φορτίσει στα γρήγορα, είσαι τυχερός – αν και η ταχύτητα φόρτωσης δεν είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτήν του προηγούμενου μοντέλου.

Αξεσουάρ

Υπάρχουν – και θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα με το καιρό – πάρα πολλά αξεσουάρ για το νέο μοντέλο, αλλά το αγαπημένο μας αυτή την στιγμή είναι το Samsung DeX, το οποίο μετατρέπει το Android σε Desktop λειτουργικό σύστημα (κάτι σαν το Remix OS).

Αν αγοράσεις το συγκεκριμένο αξεσουάρ, τότε απλά προσθέτεις μέσα το κινητό, συνδέεις μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο και είσαι good-to-go. Φυσικά, το Android σε desktop δεν είναι τόσο προσεγμένο και σωστά μορφοποιημένο όσο τα Windows Mobile 10 με το Continuum και θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά χρόνια έως ότου κάθε developer βελτιστοποιήσει την εφαρμογή του για κάθε μέγεθος οθόνης όπως γίνεται με τα Universal Windows Apps (UWP).

Samsung Galaxy S8 Review - Το smartphone του μέλλοντος;
Image Credits: Yahoo! News

Φυσικά, εφαρμογές όπως τα Microsoft Office και τα Amazon WorkPlaces θα λειτουργούν σε κάθε οθόνη και ανάλυση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν και η συγκεκριμένη λειτουργία είναι κάτι καινούργιο (όχι ξεχωριστό, ωστόσο) είναι αργή και πολλές φορές κολλάνε τα πάντα. Λίγα λεπτά αργότερα και θα έχεις βαρεθεί το Android στο desktop χωρίς αμφιβολία.

Τέλος, τα ακουστικά ψείρες που έρχονται με την συσκευή είναι πολύ ισχυρά από θέμα έντασης και μπάσου, κάτι για το οποίο η Samsung δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.

Με τα πολλά και με τα λίγα..

Αν η Samsung καταφέρει να κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S8 με ένα κόστος το οποίο δεν ξεπερνάει τα λογικά πλαίσια και δεν αδειάζει τις τσέπες των περισσότερων, τότε το νέο της μοντέλο μπορεί να κάνει πάταγο από πωλήσεις.

Το Galaxy S8 έρχεται με μια καταπληκτική οθόνη και με πιο όμορφο και προσεγμένο UI. Η κάμερα του είναι καλή, το Bixby κάτι καινούργιο και το iris scanner επιτέλους λειτουργεί αποτελεσματικά. Όλα αυτά, ωστόσο, δεν αρκούν για να κάνουν τον περισσότερο κόσμο να αγοράσει μια συσκευή η οποία ξεπερνάει τα 700 ευρώ σε κόστος.

Είμαστε αρκετά αισιόδοξοι πως το Samsung Galaxy S8 θα κάνει ρεκόρ σε πωλήσεις για το 2017, κι αυτό για τον καταπληκτικό σχεδιασμό του και την πανέμορφη μοναδική του οθόνη.

Εσύ θα αγοράσεις το Samsung Galaxy S8; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

 • Οθόνη
 • Σχεδιασμός
 • Μπαταρία
 • Κάμερα
 • Ταχύτητα
 • Περιβάλλον / UI
4.5

Review

Το Samsung Galaxy S8 είναι ένα ισχυρό smartphone με εξαιρετική οθόνη και σχεδιασμό. Ωστόσο, η έλλειψη αναβάθμισης της κάμερας και της μπαταρίας για αρκετούς κατόχους ίσως γίνει ενοχλητική. Το νέο περιβάλλον (UI) είναι αρκετά ελκυστικό και η αφαίρεση του ‘home’ κουμπιού ήταν μια σοφή επιλογή.

Αποστολή
User Review
0 (0 ψήφοι)
Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

2 Σχόλια. Leave new

 • […] συγκρίνονται με τις μεγάλες ναυαρχίδες όπως το Samsung Galaxy S8 και το iPhone 7, αλλά σίγουρα κάνουν την δουλειά τους και […]

  Απάντηση
 • Ο τίτλος είναι λίγο clickbait.
  Πολλά από αυτά που έχει το S8 σήμερα είναι πράγματα που έχουν ήδη υλοποιηθεί στο παρελθόν από την ίδια αλλά κυρίως άλλες εταιρίες, επομένως δεν μας φέρνει κάτι νέο από το μέλλον. Επίσης πολλά από αυτά τα features που η Samsung και ο τύπος διαφημίζει, έχουν κατακριθεί από πολλούς, χρήστες αλλά και διάσημους tech reviewers.

  Απάντηση
  • Ο τίτλος δεν είναι καθόλου clickbait, για την ακρίβεια βασίζεται σε προηγούμενα λεγόμενα από ανθρώπους που δουλεύουν στην Samsung, γι ‘αυτό άλλωστε προστέθηκε και το ερωτηματικό στο τέλος του τίτλου.

   Το Samsung Galaxy S8 έρχεται με καινούργια οθόνη (την οποία κανένα άλλο smartphone δεν παρέχει αυτή την στιγμή) και με τη λειτουργία Bixby (την οποία δε τι λες και καινοτομική ή μοναδική, αλλά σίγουρα κρύβει διαφορετική τεχνολογία από πίσω σε σύγκριση με το Google Voice και την Cortana).

   Το review μας δεν βασίζεται αποκλειστικά στις δικές μας εντυπώσεις και γνώμες, αλλά από πολλούς άλλους γνωστούς tech reviewers (όπως ανέφερες κι εσύ). Με μια γρήγορη ματιά στα πιο γνωστά sites (βλέπε The Next Web, Verge, TechCrunch κ.τ.λ. θα καταλάβεις τι εννοώ).

   Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: