Δωρεάν εφαρμογές
2,451 προβολες

Πως να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή χωρίς καλώδια: AirMore

Τι είναι λοιπόν το Airmore; Το Airmore είναι μια εντελώς δωρεάν εφαρμογή για να μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου είτε αυτό είναι Android ή iOS με έναν υπολογιστή με σύστημα windows και να το διαχειρίζεσαι μέσα από μια Online πλατφόρμα που σου προσφέρει η εφαρμογή.

Ποιο είναι το απίθανο της υπόθεσης; Δεν χρειάζονται καθόλου καλώδια αρκεί ο υπολογιστής και κινητό να είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο WiFi. Τέρμα πια οι χιλιάδες καλωδιώσεις και τα ακριβά και όχι τόσο αξιόπιστα usb hub. Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με συστήματα της apple!

Τι πρέπει να κάνεις; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις δωρεάν το πρόγραμμα στη συσκευή σου μπαίνοντας στο site της airmore και κάνοντας dowload. Στην συνέχεια να μπεις από από τον υπολογιστή στο web.airmore και να σαρώσεις το QR code που θα σου εμφανίσει με την εφαρμογή που μόλις έχεις κατεβάσει. Περίπου σαν το viber δηλαδή. Μόλις το κάνεις αυτό είσαι έτοιμος!

Πλεονεκτήματα airmore

  • Media Διαχείριση: Μέσω του AirMode μπορείς να διαχειριστείς την μουσική ή τα βίντεο του κινητού σου από τον υπολογιστή γρήγορα κι εύκολα.
  • Ευκολία στην Επικοινωνία: Εμφάνιση όλου του ιστορικού κλήσεων της συσκευής σου στον browser.

Λειτουργικά χαρακτηριστικά airmore

  • Εμφάνιση σε πραγματικό χρόνο: Μπορείς να προβάλλεις την οθόνη του Android κινητού σου στον υπολογιστή, με αποτέλεσμα να βλέπεις το περιεχόμενο το κινητού σου σε μεγάλη οθόνη, να κάνεις παρουσιάσεις, να παίξεις παιχνίδια κτλ.
  • Διαχειριστής αρχείων: Ένα ευέλικτος διαχειριστής αρχείων με τον οποίο μπορείς να έχεις γρήγορη πρόσβαση στα αρχεία σου.
  • Backup και επαναφορά: Αυτή η λειτουργία είναι ακόμα υπό κατασκευή όπως μας ενημερώνουν οι δημιουργοί της εφαρμογής.

Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως η εφαρμογή είναι και στα ελληνικά!

  • Έκδοση: –
  • Μέγεθος: –
  • Λειτουργικό σύστημα: Android / iOS
  • Κατασκευαστής: APOWERSOFT LTD

Διαβάστε περισσότερα reviewς για ταινίες, βιβλία και τεχνολογία στο blog μας!

πηγή: airmore.com/gr

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: