Διάφορα
4,770 προβολες

Μάθε πως να στείλεις χρήματα στο PayPal μέσω κινητού ή του website

Σε μικρούς και μεγάλους, καθώς και σε πολλές επιχειρήσεις η χρήση της υπηρεσίας PayPal είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για την αποστολή χρημάτων προς όλους, ακόμη και για την μεταφορά χρηστών σε φίλους ή σε άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.Όλα αυτά γίνονται και μέσω της mobile εφαρμογής ή της επίσημης ιστοσελίδας της PayPal. Η αποστολή χρημάτων στην PayPal είναι μια ολιγόλεπτη διαδικασία.

Αν στέλνεις χρήματα σε κάποιον φίλο ή μέλος της οικογένειάς σου, δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις τέλη, δηλαδή δεν υπάρχει κάποια προμήθεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του φίλου σου, ο αριθμός τηλεφώνου ή το όνομα χρήστη στην υπηρεσία της PayPal και έναν συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Δες πώς μπορείς να στείλεις χρήματα στην PayPal, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά iPhone και Android ή μέσω του ιστότοπου της υπηρεσίας για υπολογιστές.

Διάβασε επίσης: Πώς να αλλάξεις τα προεπιλεγμένα προγράμματα σε Windows, macOS και Android

Πώς γίνεται η αποστολή χρημάτων στο PayPal χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά

1. Εκκίνησε την εφαρμογή για κινητά και συνδέσου.

2. Στην αρχική σελίδα, υπάρχει μια γραμμή εργαλείων που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης. Πατάς “Αποστολή/Send”, η οποία θα πρέπει να είναι η επιλογή στα αριστερά.

Πώς γίνεται η αποστολή χρημάτων στο PayPal χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά

3. Πληκτρολόγησε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου στον οποίο επιθυμείς να στείλεις χρήματα. Μέρος της σελίδας θα καλυφθεί με τις επαφές σου, με άλλα λόγια, άτομα στα οποία έχεις αποστείλει χρήματα ή έχεις λάβει χρήματα από πριν.

αποστολή χρημάτων στο paypal

4. Πληκτρολογείς στο κενό πεδίο που θα σου εμφανιστεί, το ποσό χρημάτων που θέλεις να στείλεις σε κάποιον. Αν πατήσεις το μικροσκοπικό βέλος κάτω από το ποσό των χρημάτων, μπορείς να αλλάξεις το νόμισμα του ποσού των χρημάτων που θα κάνεις αποστολή. Πατάς “Επόμενο/Next” για να επιβεβαιώσεις το ποσό που επιθυμείς εκείνη την στιγμή να στείλεις. 

αποστολή χρημάτων στο paypal

5.Πληκτρολογείς στο κενό πεδίο που θα σου εμφανιστεί, το ποσό χρημάτων που θέλεις να στείλεις σε κάποιον. Αν πατήσεις το μικροσκοπικό βέλος κάτω από το ποσό των χρημάτων, μπορείς να αλλάξεις το νόμισμα του ποσού των χρημάτων που θα κάνεις αποστολή.

6.Πατάς “Επόμενο/Next” για να επιβεβαιώσεις το ποσό που επιθυμείς εκείνη την στιγμή να στείλεις. 

αποστολή χρημάτων στο paypal

Πώς να στείλετε χρήματα στο PayPal χρησιμοποιώντας το desktop website/τον ιστότοπο της υπηρεσίας

1. Ανοίγεις το δικό σου αγαπημένο πρόγραμμα περιήγησης και μεταβαίνεις στη διεύθυνση https://www.paypal.com και εκεί κάνεις την σύνδεση του λογαριασμού σου.

2. Αφού συνδεθείς, εντοπίζεις την επιλογή “Αποστολή & Αίτημα/ Send & Request” στο μενού στην κορυφή της σελίδας και απλά κάνεις κλικ στο κουμπί “Αποστολή & Αίτηση/Send & Request”.

αποστολή χρημάτων στο paypal

3. Στο πλαίσιο κειμένου, πληκτρολογείς τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα χρήστη ή τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου στο οποίο θέλεις να σταλεί ένα προκαθορισμένο από σένα ποσό.

4. Ένα αναδυόμενο μενού θα σε ρωτήσει εάν τα χρήματα αποστέλλονται σε έναν φίλο ή πωλητή. Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει “Αποστολή σε φίλο/Send to a Friend” και δεν υπάρχει χρέωση για αυτό.

5. Χρησιμοποίησε ξανά το πλαίσιο κειμένου για να πληκτρολογήσεις το ποσό που θέλεις να στείλεις. Μπορείς, επίσης, να προσθέσεις μια σημείωση στο κάτω μέρος για να καθορίσεις τα χρήματα ή να τα στείλεις ως δώρο. Πατάς “Συνέχεια/Continue” όταν τελειώσεις.

Αλλαγή στον τρόπο πληρωμής

1. Η PayPal θα επιλέξει αυτόματα τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής. Εάν η προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής δεν είναι αυτή που θέλεις να χρησιμοποιήσεις για αυτήν τη συναλλαγή, επιλέγεις “Αλλαγή μεθόδου πληρωμής/ Change Payment Method” πριν συνεχίσεις.

2 Αφού ελέγξεις τις πληροφορίες του παραλήπτη, το ποσό πληρωμής και τον τρόπο πληρωμής που προτιμάς, επέλεξε “Αποστολή πληρωμής τώρα/ “Send Payment Now.”. Μόλις σταλεί, θα λάβεις ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης και τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα στον PayPal λογαριασμό του παραλήπτη.

αποστολή χρημάτων στο paypal

Διάβασε επίσης: Τα καλύτερα εργαλεία για να απελευθερώσεις χώρο στο PC σου

Tags: , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: