Games
2,895 προβολες

Pokevision εναλλακτικές – Ποιοι Pokemon Go trackers λειτουργούν ακόμα;

Με την τελευταία ενημέρωση του Pokemon Go, εκτός από την απενεργοποίηση των footprints απενεργοποιήθηκε επίσης και το Pokevision. Οπότε, τώρα που απενεργοποιήθηκε το Pokevision, ποιες είναι οι καλύτερες εναλλακτικές του; Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές;

Να τι πρέπει να γνωρίζεις:

Μια ενημέρωση του Pokemon Go απενεργοποίησε το Pokevision

Το Pokemon Go δεν απενεργοποίησε απλά το σύστημα footprints του, αλλά και όλες τις εφαρμογές ή τις ιστοσελίδες που είχαν σύνδεση με το συγκεκριμένο API. Το Pokevision για παράδειγμα, ήταν μια ιστοσελίδα παρακολούθησης η οποία έδειχνε σε ποια μέρη θα εμφανιστούν Pokemon και πόση ώρα θα παραμείνουν εκεί. Αλλά τώρα, ο χάρτης του Pokevision δεν λειτουργεί άλλο.

Όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιούσαν το ίδιο API έχουν σταματήσει να λειτουργούν

Όποια εφαρμογή ή ιστοσελίδα χρησιμοποιούσε το Pokemon GO API από το Github, συμπεριλαμβανομένων του Pokevision, Poke Radar, Pokewhere, PokeNotify και Pokemon Go Map, δεν έχει λειτουργήσει μετά την τελευταία ενημέρωση του παιχνιδιού. Κάποιες εφαρμογές μάλιστα έλαβαν και ειδοποίηση από την Niantic λίγες ημέρες πριν την ενημέρωση με τον σταματημό λειτουργίας του API.

Pokevision εναλλακτικές - Ποιοι Pokemon Go trackers λειτουργούν ακόμα; 1
Ο χάρτης του Pokevision μετά την ενημέρωση του Pokemon Go…

Με άλλα λόγια, όποιοι χάρτες λειτουργούσαν από τους cloud servers της εταιρείας έχουν ακυρωθεί. Οι χρήστες βέβαια που έχουν αποθηκεύσει τους χάρτες offline αναφέρουν ότι συνεχίζουν να λειτουργούν, αλλά οι περισσότερες εφαρμογές έχουν σταματήσει αυτές την λειτουργία τους – οπότε πρακτικά είναι άχρηστοι.

Διάβασε επίσης: Pokemon Go – Κολπάκια για να σου κρατήσει η μπαταρία περισσότερο

Οι καλύτερες εναλλακτικές του Pokevision

Οι Avid Pokemon Go εκπαιδευτές ανέφεραν στο Reddit ότι μερικές από τις παρακάτω ιστοσελίδες και εφαρμογές ίσως να συνεχίζουν να λειτουργούν ακόμα. Αυτήν τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, όλες λειτουργούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σταματήσει η λειτουργία τους από στιγμή σε στιγμή.

Κάποιοι developers του Pokemon Go αναφέρουν πως καλό είναι οι χρήστες να χρησιμοποιούν εναλλακτικούς λογαριασμούς όταν δοκιμάζουν τέτοιου είδους ιστοσελίδες και εφαρμογές.

Compass for Pokemon: Ο developer αυτής της εφαρμογής αναφέρει (στο Google Play εδώ) ότι δημιούργησε την υπηρεσία μια εβδομάδα πριν. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν θα διατεθεί και στις iOS εφαρμογές. Ένας Redditor ανέφερε στα σχόλια ότι η εφαρμογή είναι αργή, αλλά λειτουργεί σωστά.

Pokemon GO Desktop Map: Αυτός ο χάρτης επιτρέπει στους χρήστες να τρέξουν μια σάρωση από τον υπολογιστή τους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το πρόγραμμα, να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου και στη συνέχεια να εγγραφείς με έναν εναλλακτικό Google λογαριασμό, στον οποίο θα περάσεις το κλειδί των Google Maps ώστε να δέχεσαι ειδοποιήσεις για Pokemon.

PokePilot: Στο Reddit, ένας Redditor είπε πως η δοκιμαστική έκδοση του PokePilot είναι ίσως η μοναδική και καλύτερη εναλλακτική για το iOS, μιας και οι περισσότερες εφαρμογές έχουν φτιαχτεί για Android.

PokeAlert: Και αυτή η εφαρμογή αναφέρθηκε στο Reddit, αλλά αρκετοί χρήστες αναφέρουν πως δεν είναι αρκετά ακριβής στους χάρτες της. Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν πως ο χάρτης δεν λειτουργεί καν, ή τα Pokemon δεν εμφανίζονται ποτέ. Ωστόσο, οι προγραμματιστές της εφαρμογής ανέφεραν πως κάνουν ότι μπορούν για να διορθώσουν όλα τα προβλήματα.

Skiplagged: Το Skiplagged παρέχει έναν χάρτη μέσα από την σελίδα του από το οποίο μπορείς να εντοπίζεις Pokemon. Ωστόσο, φαίνεται πως λειτουργεί μόνο σε μεγάλες πόλης.

Run Your Own Scanner: Αν είσαι καλός με τα τεχνικά και το κατέχεις σε αυτά τα θέματα, τότε μπορείς να σκανάρεις τον κώδικα από το Github και να το περάσεις στον υπολογιστή σου ώστε να λαμβάνεις ειδοποιήσεις. Μια συζήτηση στο Reddit σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Χρησιμοποίησε τα Incense σωστά: Το να αγοράσεις Incense είναι και αυτό μια επιλογή, αλλά μην κάθεσαι απλά και περιμένεις να εμφανιστούν αρκετά Pokemon στον χάρτη. Για να χρησιμοποιηθεί σωστά, θα χρειαστεί να προχωράς συνεχώς. Όσο πιο γρήγορα πηγαίνεις, τόσο πιο πολλά Pokemon θα ανακαλύπτεις. Ωστόσο έχε κατά νου πως κάποιοι χρήστες ανέφεραν πως το τρέξιμο ή το γρήγορο περπάτημα δεν τους βελτίωσε την ανίχνευση για Pokemon.

Pokevision εναλλακτικές - Ποιοι Pokemon Go trackers λειτουργούν ακόμα; 3

Έως ότου η Niantic ξανά ενεργοποιήσει το σύστημα ανίχνευσης footprints, θα χρειαστεί να χρησιμοποιείς εναλλακτικές εφαρμογές. Όταν με το καλό ξανά ενεργοποιήσει το σύστημα, τότε θα έχεις την ικανότητα να χρησιμοποιήσεις τις προηγούμενες αγαπημένες σου υπηρεσίες και εφαρμογές.

Εσύ ποια εφαρμογή ή ιστοσελίδα χρησιμοποιείς ως εναλλακτική του Pokevision για να βρίσκεις Pokemon στο Pokemon Go; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: