Κινητά NewsΝέα
1,584 προβολες

OnePlus Nord 2: Τι θέλουμε να δούμε

Το OnePlus Nord από το 2020 ήταν η επιστροφή της OnePlus στην αγορά τηλεφώνων Mid-range, αφού η ναυαρχίδα της κινείτε σε premium επιπέδα. Είχε χαμηλό κόστος, αλλά αρκετά χαρακτηριστικά για να αξίζει να αγοράσετε.

Αργότερα ανακαλύψαμε ότι το τηλέφωνο ήταν το πρώτο μιας νέας γραμμής της OnePlus και τα Nord N10 5G και Nord N100 ακολούθησαν αργότερα μέσα στο έτος. Το 2021 είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα φέρει ακόμη περισσότερες συσκευές στη σειρά, συμπεριλαμβανομένου του OnePlus Nord 2, που θα φέρει παρόμοια χαρακτηριστικά και ποιότητα του πρώτου.

Θα μπορούσαμε να δούμε το OnePlus Nord 2 να βγαίνει παράλληλα με τη σειρά OnePlus 9, η οποία αναμένεται τους πρώτους μήνες του 2021 αν και θα μπορούσε επίσης να έρθει αργότερα.

Δεν έχουμε ακούσει τίποτα για το OnePlus Nord 2 ακόμη, ούτε από την εταιρεία ή από διαρροές και φήμες οπότε είναι δύσκολο να μαντέψουμε πώς θα είναι το τηλέφωνο. Ότι καινούργιο ακούσουμε θα ενημερωθεί το παρόν άρθρο.

Τι θέλουμε να δούμε

Εδώ είναι αυτά που θέλουμε να δούμε στο OnePlus Nord 2, τόσο όσον αφορά τις νέες δυνατότητες όσο και τις τροποποιήσεις στο πρωτότυπο.

1.Ευρύτερη διαθεσιμότητα

Το OnePlus Nord ήταν κάπως δοκιμαστικό για τη νέα σειρά τηλεφώνων της OnePlus και κυκλοφόρησε μόνο σε ορισμένες περιοχές. Συγκεκριμένα, οι ΗΠΑ απουσίαζαν.

Τα επόμενα μέλη της σειράς Nord έχουν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, οπότε είναι πιθανό και το Nord 2. Ελπίζουμε, έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να πάρουν στα χέρια τους το προσιτό αυτό τηλέφωνο.

2.Αδιαβροχοποίηση IP68

Οι αξιολογήσεις IP για τηλέφωνα σας λένε πόσο καλά προστατεύονται από τη σκόνη και το νερό, οπότε μπορείτε να γνωρίζετε εάν το ακουστικό σας μπορεί να επιβιώσει από τυχαία βύθιση ή από σταγονίδια.

Το OnePlus Nord δεν είχε τέτοια βαθμολογία IP , αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προστατεύονται καθόλου, εκτός του ότι το τηλέφωνο δεν είναι επίσημα πιστοποιημένο. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε πολύ σίγουροι για το πόσο ανθεκτικό είναι το ακουστικό και αν δεν ξέρετε πόσο καλά προστατευμένο, ίσως το αντιμετωπίζετε σαν να μην προστατεύεται καθόλου.

Θα θέλαμε να δούμε το OnePlus Nord να έχει βαθμολογία IP και αν είναι δυνατόν να είναι IP68 – αυτό σημαίνει ότι είναι πλήρως προστατευμένο από τη σκόνη και μπορεί να επιβιώσει σε βάθη 2 μέτρων για έως 30 λεπτά.

3.Βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το OnePlus Nord ήταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, καθώς ενώ γενικά διήρκεσε μια ημέρα χρήσης δεν το βρήκαμε ποτέ να ξεπερνά αυτό το όριο. Θεωρήσαμε ότι οι power χρήστες ενδέχεται να μην τους βγάλει ολόκληρη ημέρα χρήσης.

Θα θέλαμε να δούμε μια ώθηση μακροζωίας για το OnePlus Nord 2, είτε αυτό προέρχεται από ένα μεγαλύτερο κελί μπαταρίας είτε από περισσότερες βελτιστοποιήσεις λογισμικού για να σταματήσει η εξάντληση της μπαταρίας του τηλεφώνου τόσο γρήγορα.

4.Μικρότερες μπροστινές κάμερες

Το OnePlus Nord ήταν ένα από τα λίγα προσιτά τηλέφωνα το 2020 για να έρθει με πολλές μπροστινές κάμερες και βρήκαμε ότι το τηλέφωνο πήρε καλές κριρικές στις selfies.

Ωστόσο, δύο φακοί καταλαμβάνουν χώρο και αυτά τα διπλά snappers είχαν ως αποτέλεσμα να αφαιρεθεί ένα κομμάτι από την οθόνη για αυτούς. Ως αποτέλεσμα δεν υπήρχε πολύς χώρος για εικονίδια ειδοποιήσεων και αλλά.

Εάν το OnePlus Nord 2 διαθέτει snappers διπλού selfie, θα θέλαμε να τους δούμε να χρησιμοποιούν μικρότερους φακούς ή να τοποθετούνται καλύτερα για να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο. Η OnePlus έχει παίξει με αναδυόμενες κάμερες στο παρελθόν και αυτό φαίνεται μια εξαιρετική λύση, αν και υπάρχουν και άλλες.

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: