ΔιάφοραΥγεία & Αυτοβελτίωση
1,734 προβολες

Οι κορυφαίες εφαρμογές για ζευγάρια στο iPhone: Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου

εφαρμογές για ζευγάρια

Οι σχέσεις μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο διασκεδαστική. Είναι πολύ ωραίο να δένεσαι με κάποιον/κάποια, να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και να ανταλλάζεις συναισθήματα. Ωστόσο, πολλές φορές οι σχέσεις είναι λίγο περίπλοκες. Τα άλυτα ζητήματα, η κακή επικοινωνία και η έλλειψη κοινών στόχων μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Μερικές φορές μπορούμε να βρούμε λύσεις, ενώ άλλες όχι. Ευτυχώς ζούμε στο 2022 που υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές για χιλιάδες πράγματα. Ακόμα και για να μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις στα παραπάνω προβλήματα. Σε αυτό το άρθρο θα δεις λοιπόν κάποιες πολύ καλές εφαρμογές για ζευγάρια, που μπορείς να κατεβάσεις στο iPhone σου. Θα σε βοηθήσουν έστω και λίγο να βελτιώσεις τη σχέση σου.

1. Lasting

Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον/την σύντροφό σου, τότε σκέψου να κατεβάσεις το Lasting. Το Lasting είναι μία εφαρμογή που λειτουργεί ως σύμβουλος γάμου. Ωστόσο, σε αντίθεση με την παραδοσιακή συμβουλευτική, αυτή η εφαρμογή για ζευγάρια παρέχει σε εσένα και τον/την σύντροφό σου μαθήματα καθοδήγησης.

Μόλις κατεβάσεις το Lasting, απλώς κάνεις σύνδεση και ξεκινάς να παρακολουθείς ένα από τα καθοδηγούμενα μαθήματα γύρω από ένα θέμα της επιλογής σου. Μερικά από τα θέματα περιλαμβάνουν την επικοινωνία, τις συγκρούσεις και τη συναισθηματική σύνδεση. Κάθε ένας από τους δυο σας κατεβάζει την εφαρμογή Lasting και συνδέεται με τον άλλο μέσω ενός κωδικού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί το μάθημα ό,τι ώρα θέλει.

2. Paired

Το Paired είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για ζευγάρια που έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη σχέση σου. Ενώ το Lasting λειτουργεί για την επίλυση προβλημάτων κυρίως στο πλαίσιο γάμου, το Paired λειτουργεί για όλα τα ζευγάρια.

Με το Paired, κάθε σύντροφος συνδέεται και μπορεί να κάνει κουίζ, να παίζει παιχνίδια και να παρακολουθεί την υγεία της σχέσης του. Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη σχέση σου. Αυτά τα μαθήματα αφορούν σε μια ποικιλία θεμάτων.

3. Couple Game

Το Couple Game είναι μία εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τη σχέση σου μέσα από έναν απλό αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό τρόπο. Ουσιαστικά η εφαρμογή αυτή έχει να κάνει με κάποια κουίζ. Αυτά τα κουίζ μπορεί για παράδειγμα να αφορούν στο ποιος από τους δύο γνωρίζει καλύτερα τον άλλον.

Εν ολίγοις με αυτά τα κουιζάκια θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με τον/την σύντροφό σου. Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το Couple Game ως αφορμή για να λύσεις κάποια προβλήματα και να έχεις μία πιο υγιή σχέση.

4. Tuned

Το Tuned σου προσφέρει έναν διασκεδαστικό τρόπο επικοινωνίας και μπορεί να σε φέρει κοντά με τον/την σύντροφό σου. Είναι κάτι σαν προσωπικό social, στο οποίο οι μόνοι χρήστες είσαι εσύ και ο/η σύντροφός σου.

Μπορείς να μοιράζεσαι τη διάθεσή σου, να γιορτάσεις ξεχωριστές στιγμές και να μοιράζεσαι τραγούδια. Επιπλέον, μέσα από τα διασκεδαστικά παιχνίδια που διαθέτει μπορεί εύκολα να ανακαλύψει πραγματικά ο ένας τον άλλον. Αλλά ακόμα και αν η σχέση σου κρατάει καιρό, το Tuned ίσως είναι ένα μέσο για ένα νέο διασκεδαστικό ξεκίνημα.

5. Love Nudge

Το Love Nudge ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά τις σχέσεις. Ενώ άλλες εφαρμογές λειτουργούν για να συνδέουν εσένα και τον/την σύντροφό σου, το Love Nudge λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός για τη σχέση σου. Σε ενθαρρύνει η εφαρμογή αυτή να θέσεις στόχους.

Με το Love Nudge, μπορείς να συνδεθείς με τον/την σύντροφό σου και να θέσετε στόχους που θέλετε να επιτύχετε και οι δύο στη σχέση σας. Ο εικονικός προσωπικός βοηθός θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε αυτούς τους στόχους και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Για να ξεκινήσεις με το Love Nudge, απλώς πρόσθεσε τον/την σύντροφό σου και μετά θα κάνετε ένα κουίζ για να δείτε πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας τη σχέση. Στη συνέχεια, θα θέσετε στόχους για να αρχίσετε να τους ακολουθείτε.

6. Evergreen

Το Evergreen είναι “όλα σε ένα”, δηλαδή παίρνει στοιχεία από καθεμία από τις εφαρμογές που αναφέραμε παραπάνω και τα φέρνει σε μία εφαρμογή. Εάν σου άρεσαν οι άλλες εφαρμογές, αλλά πιστεύεις ότι θα πρέπει να κατεβάσεις κάθε μία για να επιτύχεις τους επιθυμητούς σου στόχους, καλύτερα απλά να κατεβάσεις το Evergreen.

Με το Evergreen, εσύ και ο/η σύντροφός σου μπορείτε να συνδεθείτε και να έρθετε πιο κοντά με κουίζ για ζευγάρια και να συγκρίνετε τις απαντήσεις σας. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τον σύντροφό σου. Καθώς συνεχίζετε τη σχέση σας, το εικονικό σας φυτό μεγαλώνει για να δείξει την πρόοδό σας.

Το Evergreen προσφέρει ακόμη και κουίζ για να κατανοήσεις τη δική σου προσωπική ψυχολογία στη σχέση. Στη συνέχεια, μπορείς να θέσεις στόχους και να παρακολουθείς την πρόοδό σου με τον/την σύντροφό σου. Το Evergreen περιλαμβάνει επίσης συμβουλές ειδικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εσύ και ο/η σύντροφός σου, για να επιλύσετε τις συγκρούσεις και να επικοινωνήσετε καλύτερα.

Αξίζουν γενικά οι εφαρμογές για ζευγάρια;

Οι εφαρμογές για ζευγάρια που αναφέραμε παραπάνω αξίζουν μία δοκιμή. Διαθέτουν παιχνίδια, κουιζάκια, συμβουλές και άλλες τόσες λειτουργίες που μπορούν να σε βοηθήσουν. Συνολικά, τις εφαρμογές αυτές πρέπει να τις βλέπεις ως ένα μέσο για να ανανεώσεις τη σχέση σου. Πάντα κάτι καινούριο και διασκεδαστικό, όσο χαζό κι αν ακούγεται, μπορεί να σου λύσει πολλά προβλήματα.

Ωστόσο, δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι όλα θα διορθωθούν απλώς και μόνο επειδή χρησιμοποιείς εφαρμογές για ζευγάρια. Αυτό που μετράει στη σχέση μας είναι να καταβάλουμε πάντα προσπάθεια για να την κάνουμε καλύτερη και να μη βαλτώνει. Αυτό, όπως είναι λογικό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα κάθε ανθρώπου. Άκου, δώσε χρόνο, κάνε ένα βήμα πίσω και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Διάβασε επίσης: Είσαι εθισμένος στα social media; Μάθε πώς να ξεκολλήσεις

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: