Δωρεάν εφαρμογές
7,973 προβολες

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική – αδυνάτισμα

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική - αδυνάτισμα

Η γυμναστική αποτελεί τον καλύτερο τρόπο να βελτιώσεις την σωματική σου κατάσταση, να ελέγξεις το βάρος σου και φυσικά να χάσεις περιττά κιλά. Ωστόσο με τα τωρινά γεγονότα και την αδυναμία μετάβασης σε ένα γυμναστήριο, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αμελήσεις το σώμα σου. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να γυμναστείς και εντός του σπιτιού σου και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι. Και ο καλύτερος τρόπος είναι με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική και αδυνάτισμα.

Γιατί να κατεβάσεις δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική και αδυνάτισμα;

Οι εφαρμογές για κινητά android συνεχώς βελτιώνονται και με μια γρήγορη αναζήτηση θα δεις ότι υπάρχει μια πληθώρα διαθέσιμων δωρεάν εφαρμογών, οι οποίες θα σε βοηθήσουν με την εκγύμναση του σώματός σου και τον έλεγχο του βάρους σου. Τα προγράμματα που διαθέτουν οι συγκεκριμένες εφαρμογές είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και σίγουρα μπορείς να δεις μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα αν τα ακολουθήσεις σωστά.

Αυτό που θα πρέπει  όμως να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι η γυμναστική δεν γίνεται να αντιμετωπίζεται σαν κάτι αναγκαστικό. Θα πρέπει να θέσεις συγκεκριμένους στόχους και να καταβάλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να τους πετύχεις. Όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί θα συμβάλει στην βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σου. Πάμε να δούμε τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική – αδυνάτισμα:

Διάβασε επίσης: Υγιεινή διατροφή και συμπληρώματα για αδυνάτισμα

1. Γυμναστική στο σπίτι – χωρίς εξοπλισμό

Γυμναστική στο σπίτι - χωρίς εξοπλισμό android app

Μια εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή για γυμναστική στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό, όπως άλλωστε είναι και ο τίτλος της. Μέσα από το συγκεκριμένο app μπορείς να ακολουθήσεις συγκεκριμένα προγράμματα γυμναστικής ώστε να εκγυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες. Στα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του είναι και το πρόγραμμα διατροφής, που συνδυαστικά με τις ασκήσεις θα σεβοηθήσει να επιτύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους χρήστες android κινητών με περισσότερες από 930.000 λήψεις και άριστες αξιολογήσεις. Στην ουσία με την συγκεκριμένη εφαρμογή αποκτάς έναν προσωπικό γυμναστή στο σπίτι, όπου μέσα από βίντεο και κινούμενες φωτογραφίες μπορείς να ακολουθήσεις υπέροχα προγράμματα γυμναστικής.

Κατέβασε την εφαρμογή εδώ

2. Κοιλιακοί 6 Pack σε 30 Μέρες – Ασκήσεις Κοιλιακών

Δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική - Ασκήσεις Κοιλιακών

Ως δεύτερη στις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική θα κατατάσσαμε την συγκεκριμένη, η οποία θα σε βοηθήσει να εκγυμνάσεις και να αναδείξεις τους κοιλιακούς σου σε έναν μήνα. Η εφαρμογή διαθέτει διάφορα προγράμματα για κάθε επίπεδο χρήστη, προκειμένου να παρέχει άριστα αποτελέσματα στο κάψιμο λίπους από την περιοχή της κοιλιάς και φυσικά στην εκγύμναση των κοιλιακών.

Όλες οι ασκήσεις που θα βρεις στην εφαρμογή είναι δωρεάν με χρονική διάρκεια 30 ημερών. Το σίγουρο είναι ότι αν ακολουθήσεις εντατικά τα προγράμματα, τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή σε λιγότερες ημέρες. Μια επίσης πολύ δημοφιλής εφαρμογή android η οποία έχει ξεπεράσει τις 685.000 λήψεις και διατηρεί την αξιολόγησή της πολύ ψηλά.

Κατέβασε την εφαρμογή εδώ

3. Απώλεια βάρους για γυναίκες – Άσκηση στο σπίτι

Απώλεια βάρους για γυναίκες - Άσκηση στο σπίτι

Εάν είσαι γυναίκα και βασικός σου στόχος είναι η απώλεια βάρους, τότε η συγκεκριμένη εφαρμογή θα σου προσφέρει μια τεράστια βοήθεια. Ακολουθώντας συγκεκριμένα προγράμματα ασκήσεων στο σπίτι, θα μπορέσεις να χάσεις εύκολα τα ανεπιθύμητα κιλά. Αφιερώνοντας μόλις λίγα λεπτά ώστε να ακολουθήσεις το μηνιαίο πρόγραμμα ασκήσεων, θα δεις εντυπωσιακά αποτελέσματα στο σώμα σου. Η συγκεκριμένη εφαρμογή απαριθμεί περίπου 48.000 λήψεις με πολύ θετικές αξιολογήσεις χρηστών.

Κατέβασε την εφαρμογή εδώ

4. Εφαρμογή απώλειας βάρους για άνδρες – Χάσετε βάρος

Εφαρμογή απώλειας βάρους για άνδρες - Χάσετε βάρος

Η τελευταία από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική – αδυνάτισμα, αλλά εξίσου χρήσιμη, απευθείνετε σε άνδρες. Η συγκεκριμένη εφαρμογή android είναι παρόμοια με αυτή που αναλύσαμε παραπάνω για τις γυναίκες. Μέσα από ένα μηνιαίο πλάνο ασκήσεων, περίπου 5-10 λεπτά καθημερινής άσκησης, θα σε βοηθήσει να χάσεις το περιττό βάρος και να βελτιώσεις την σωματική σου υγεία. Μια ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή η οποία έχει περίπου 120.000 λήψεις και διατηρεί ένα υψηλό αριθμό θετικών αξιολογήσεων.

Κατέβασε την εφαρμογή εδώ

 Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική στο σπίτι

Οι συγκεκριμένες εφαρμογές αποτελούν τις καλύτερες, βάση αριθμού λήψεων και θετικών αξιολογήσεων. Σίγουρα ο αριθμός των εφαρμογών για γυμναστική και αδυνάτισμα είναι πολύ περισσότερες. Αν γνωρίζεις και εσύ κάποια μπορείς να την αναφέρεις στα σχόλια ώστε να την δοκιμάσουμε και να την συμπεριλάβουμε στην λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές android για γυμναστική.

Διάβασε επίσης: Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για επεξεργασία φωτογραφιών σε android

Tags: , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: