Δωρεάν υπηρεσίες
3,395 προβολες

Mila mou.gr: Δωρεάν και ανώνυμα ψυχολογική υποστήριξη

Mila mou.gr: Δωρεάν και ανώνυμα ψυχολογική υποστήριξη από το χώρο σας

Η πλειοψηφία των ανθρώπων κάποια στιγμή στη ζωή του αντιμετωπίζει ήπιας μορφής ψυχολογικά προβλήματα. Ειδικά στις μέρες μας λόγω όσων συμβαίνουν αλλά και γενικά λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας, όλοι έχουμε την ανάγκη να μιλήσουμε. Έχουμε την ανάγκη να νιώσουμε ότι μας καταλαβαίνουν ότι μπορούμε να βρούμε λύση στα προβλήματα μας. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και για πολλούς ακόμα, το Mila mou.gr έρχεται δωρεάν και ανώνυμα για ψυχολογική υποστήριξη από το χώρο σας.

Τα καθημερινά προβλήματα και άγχη, κάποιες φορές δεν είναι διαχειρίσιμα. Ούτε όμως και οικονομικά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε αν χρειαστεί να πληρώνουμε κάποιον ειδικό που θα μας βοηθήσει σε όλο αυτό. Και δυστυχώς τα ποσά είναι αρκετές φορές υψηλά. Για αυτό το λόγο δίνεται αυτή η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, εντελώς δωρεάν, ανώνυμα και εύκολα μια ψυχολογική υποστήριξη μέσω του milamou.gr. Γιατί το να ανοίξουμε την καρδιά και το μυαλό και να μιλήσουμε για όσα μας απασχολούν είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο βήμα!!!

Τι είναι το mila mou.gr

Το milamou.gr είναι μια πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή άτομα που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη με εθελοντές επαγγελματίες ψυχολόγους και συμβούλους ψυχικής υγείας. Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες επιθυμούν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς. Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού και να επικοινωνήσουν ανώνυμα και δωρεάν με έναν εθελοντή επαγγελματία. Το milamou.gr δημιουργήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας ως πρωτοβουλία του ομίλου enthoosia και των ιδρυτών του, Mίλτου Καμπουρίδη και Σάκη Τανιμανίδη. Σκοπός του είναι η παροχή ψυχολογικής στήριξης από εθελοντές επαγγελματίες ψυχολόγους προς όσους έχουν ανάγκη.

Δείτε ακόμα: Θεανίνη: Το θαυματουργό αμινοξύ της ηρεμίας και όχι μόνο

Πώς λειτουργεί

Μπαίνοντας στο site της πλατφόρμας σας παρέχονται οδηγίες για ότι χρειάζεστε. Εσείς θα χρειαστεί να επιλέξετε τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε πχ. viber, τηλέφωνο, WhatsApp και Skype. Έπειτα η πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής του ραντεβού. Μπορείτε να επιλέξετε επικοινωνία με τον ψυχολόγο και η κλήση να είναι μόνο με ήχο ή βίντεοκλήση. Πολύ απλά, δωρεάν και ανώνυμα το ραντεβού έχει καθοριστεί και την ώρα του ραντεβού θα σας καλέσει ο ψυχολόγος στο μέσο που έχετε επιλέξει.

Τα ραντεβού έχουν διάρκεια έως περίπου 30 λεπτά. Αν χρειάζεστε περαιτέρω επικοινωνία σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε νέο ραντεβού, μέσα από το λογαριασμό που θα έχετε δημιουργήσει (δωρεάν και πάλι). Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει επιλογή να κλείσετε ξανά με τον ίδιο εθελοντή ψυχολόγο για να συνεχίσετε την συζήτηση.

Διαβάστε ακόμα: Λάδι Καρύδας: Μια άκρως υγιεινή υπερτροφή και όχι μόνο

Εμείς σύμφωνα με πηγές και κριτικές έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις και οφείλουμε να συγχαρούμε τους αρμόδιους για αυτή την εξαιρετική πρωτοβουλία. Μια πρωτοβουλία που σίγουρα έχει βοηθήσει και συνεχίζει να βοηθά πολύ κόσμο που το έχει ανάγκη! Για όσους έχουν ενδοιασμούς εμείς συστήνουμε ανεπιφύλακτα να ανοίξουν την καρδιά τους και να μιλήσουν. Έτσι θα μπορέσουν να αισθανθούν καλύτερα και να βρουν τρόπους διαφυγής και αντιμετώπισης όσων τους ταλαιπωρούν.

Για πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επισκεφθείτε απευθείας τη σελίδα του milamou.gr πατώντας εδώ.

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: