Mobile
3,115 προβολες

Κόψε το κάπνισμα με τη βοήθεια δωρεάν Android εφαρμογών για κινητό

Κόψε το κάπνισμα με τη βοήθεια δωρεάν Android εφαρμογών

Το κάπνισμα είναι ένα χόμπι που δύσκολα μπορείς να κόψεις, αλλά με τη βοήθεια αυτών των δωρεάν Android εφαρμογών η διαδικασία θα γίνει λίγο πιο εύκολη, γλυκιά και αποτελεσματική.

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και καθημερινά γίνονται διαθέσιμες νέες εφαρμογές οι οποίες υπόσχονται να κάνουν την ζωή μας απλούστερη και ευκολότερη. Στο Tsouk προσπαθούμε συνεχώς να παρουσιάζουμε δωρεάν προγράμματα και εφαρμογές για να σε βοηθήσουμε με την δουλειά σου, το χόμπι σου και την καθημερινότητα σου. Ως εκ τούτου, το σημερινό άρθρο απευθύνεται αποκλειστικά στους ανθρώπους που θέλουν να κάψουν το κάπνισμα αλλά δυσκολεύονται.

Οι καλύτερες δωρεάν Android εφαρμογές για να κόψεις το κάπνισμα

Με τη χρήση των παρακάτω εφαρμογών, θα είσαι σε θέση να δεις πόσα χρήματα κατάφερες να γλυτώσεις από τα τσιγάρα, πόσος επιπλέον χρόνος προστέθηκε στην ζωή σου, τον αριθμό των τσιγάρων που δεν κάπνισες και πάει λέγοντας. Όλα αυτά, θα σε βοηθήσουν κυρίως ψυχολογικά και θα σου δώσουν δύναμη να συνεχίσεις.

1. Smoke Free

Κόψε το κάπνισμα με τη βοήθεια δωρεάν Android εφαρμογών

Η συγκεκριμένη εφαρμογή προτείνεται από εκατοντάδες ανθρώπους που κατάφεραν και έκοψαν το κάπνισμα. Το Smoke Free είναι μια πολύ χρήσιμη δωρεάν Android εφαρμογή η οποία υπόσχεται να σε βοηθήσει να κόψεις το κάπνισμα μια και καλή.

Παρέχει ένα πολύ όμορφο και φιλικό περιβάλλον, είναι εύκολη στη χρήση και παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρεις για την επίδοση που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Αρχικά, αναλαμβάνει να μετρήσει για εσένα πόσα χρήματα κατάφερες να γλυτώσεις από την ώρα που έκοψες το κάπνισμα, πόσα δευτερόλεπτα γλύτωσες, πόσα τσιγάρα δεν κάπνισες και πόσα επιπλέον δευτερόλεπτα ζωής κέρδισες.

2. Quit Now

Κόψε το κάπνισμα με τη βοήθεια δωρεάν Android εφαρμογών

Αν ψάχνεις για μια εφαρμογή που είναι απλή και εύκολη στη χρήση, τότε το Quit Now είναι η καλύτερη σου επιλογή. Η αρχική σελίδα της εφαρμογής παρέχει βασικές πληροφορίες όπως τις μέρες, τις ώρες και τα δευτερόλεπτα που πέρασαν από την ημέρα ου έκοψες το κάπνισμα, τα χρήματα που γλύτωσες, τα τσιγάρα που δεν κάπνισες, τα επιπλέον λεπτά που προστέθηκαν στην ζωή σου (επειδή πλέον είσαι πιο υγιείς και δεν καπνίζεις), πόσο μειώθηκε η άσχημη μυρωδιά του τσιγάρου από πάνω σου και πολλά ακόμα.

Αλλά αυτό που κάνει το Quit Now τόσο ξεχωριστό από τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους του, είναι ότι παρέχει μια κοινότητα από ανθρώπους που ετοιμάζονται ή ήδη έκοψαν το κάπνισμα. Μπορείς, φυσικά, να συζητήσεις μαζί τους μέσω της συνομιλίας που παρέχεται ώστε να ζητήσεις συμβουλές, βοήθεια ή να συζητήσεις για τα συναισθήματα σου, την ψυχολογία σου και πάει λέγοντας.

Μπορείς επίσης να αφήσεις σχόλια σε δημοσιεύσεις άλλων χρηστών, καθώς επίσης και να κάνεις tag άλλους χρήστες. Η εφαρμογή σου παρέχει και διάφορα βραβεία για όσο μεγαλύτερη βελτίωση κάνεις.

Η εφαρμογή έρχεται σε δύο εκδόσεις: τη δωρεάν έκδοση, η οποία παρέχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά και πληροφορίες για να σε βοηθήσει να κόψεις το κάπνισμα, και η επί πληρωμής έκδοση η οποία σου παρέχει ακόμη περισσότερα.

3. Quit Smoking Now: Quit Buddy

Κόψε το κάπνισμα με τη βοήθεια δωρεάν Android εφαρμογών

Με μια πρώτη ματιά μπορείς να καταλάβεις πως η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν λέει πολλά. Καταρχάς δεν είναι σοβαρή, δεν έχει ωραίο σχεδιασμό, ο αλγόριθμος δεν είναι καλός και αν την διαγράψεις ποτέ, θα χάσεις κατευθείαν όλη τη πρόοδο που έχεις κάνει.

Ωστόσο, προσθέσαμε αυτή την εφαρμογή στην τρίτη θέση της λίστας γιατί κάνει ένα σοβαρό θέμα να φαίνεται παιχνίδι για παιδιά. Παρέχει τα κλασικά βραβεία για την απόδοση που κάνεις, έχει να βάλεις στόχους, σου δείχνει πόσος καιρός πέρασε από την ημέρα που έκοψες το κάπνισμα και έχει και έναν προσωπικό εκπαιδευτή ο οποίος θα σε βοηθάει σε καθημερινή βάση με το κόψιμο του τσιγάρου.

4. Quit Smoking: Cessation Nation

Κόψε το κάπνισμα με τη βοήθεια δωρεάν Android εφαρμογών

Όπως και με την προηγούμενη εφαρμογή, το Quit Smoking παρέχει έναν σχεδιασμό που είναι μαύρο χάλι. Ωστόσο, ο αλγόριθμος του είναι ίσως από τους καλύτερους που υπάρχουν εκεί έξω. Σου παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες και τα πιο σημαντικά δεδομένα με τον πιο απλό (και αρκετά βαρετό) τρόπο.

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Quit Smoking είναι ότι σου παρέχει πληροφορίες για το ποσοστό ανθρώπων που προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και στην χώρα σου. Μπορεί επίσης να γίνει αρκετά διασκεδαστικό με τα ενσωματωμένα παιχνίδια που έχει τα οποία απευθύνονται στην νικοτίνη – και όλα είναι ένα-και-ένα και αρκετά πωρωτικά.

5. Kwit – stop smoking cigarette

Κόψε το κάπνισμα με τη βοήθεια δωρεάν Android εφαρμογών

Το Kwit υποστηρίζει πως το κόψιμο του καπνίσματος είναι ένα παιχνίδι. Οπότε, για να κάνει την όλη διαδικασία να φαίνεται όντως σαν παιχνίδι, έρχεται με flat σχεδιασμό ο οποίος σου παρέχει πληροφορίες για την απόδοση που έχεις κάνει μέχρι στιγμής και σου επιτρέπει να ανέβεις επίπεδα (levels) ανάλογα με την τα χρήματα που έχεις γλυτώσει, τα τσιγάρα που δεν κάπνισες, το πόσο πιο υγιείς είσαι και πάει λέγοντας.

Παρέχονται συνολικά 60 βραβεία στην εφαρμογή, τα οποία όταν τα φτάσεις θα έχεις κόψει το κάπνισμα. Και όταν θα σου έρχεται έντονη εμμονή να ανάψεις ένα τσιγάρο, απλά κούνα το κινητό σου καθώς είσαι στην εφαρμογή.

6. Drop It! Quit Smoking

Κόψε το κάπνισμα με τη βοήθεια δωρεάν Android εφαρμογών

Αν ψάχνεις για μια εφαρμογή η οποία θα σε βοηθήσει να κόψεις το κάπνισμα χωρίς να σου στέλνει συνεχώς ειδοποιήσεις για βραβεία και παιχνίδια, τότε το Drop It είναι η νούμερο ένα επιλογή σου. Έρχεται με Material σχεδιασμό και σου παρέχει μόνο τις πιο σημαντικές και βασικές πληροφορίες και δεδομένα, όπως τον χρόνο που έχει περάσει και δεν έχεις βάλει τσιγάρο στο στόμα σου, τον αριθμό τσιγάρων που γλύτωσες, η οικονομία που έχεις κάνει μέχρι στιγμής και πολλά ακόμα.

Παρέχονται επίσης δεδομένα για την βελτίωση της υγείας σου και άλλα στατιστικά με μπάρες, τα οποία είναι εύκολα να καταλάβεις και ξεκούραστα στο μάτι – σε σύγκριση φυσικά με όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές του είδους. Ωστόσο, δεν παρέχει ούτε παιχνίδια, ούτε προσωπικό εκπαιδευτή, ούτε καθημερινή μηνύματα, ούτε κάποια κοινότητα.

Αυτή η εφαρμογή είναι μόνο αν ψάχνεις κάτι απίστευτα απλό, χωρίς πολλά-πολλά.

Εσύ ποια εφαρμογή θεωρείς πως είναι η καλύτερη για κάποιον που θέλει να κόψει το κάπνισμα; Πιστεύεις πως ξεχάσαμε να προσθέσουμε κάποια στη λίστα; Θα χαρούμε να ακούσουμε τις απόψεις σου στα σχόλια παρακάτω.

Tags: , , , ,

Διάβασε επίσης

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: