Online ToolsΔωρεάν προγράμματα
6,379 προβολες

Οι καλύτερες ιστοσελίδες για δωρεάν δημιουργία Meme Online

Οι καλύτερες ιστοσελίδες για δωρεάν δημιουργία Meme Online

Αναζητάτε και εσείς δωρεάν δημιουργία Meme Online; Όπως είναι γνωστό, τα Memes έχουν αποκτήσει έναν σημαντικό ρόλο σε μεγάλο αριθμό συνομιλιών στο ίντερνετ. Τα τελευταία χρόνια τα συναντάμε πολύ σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και περισσότερο στο Twitter, το Tumblr και το Facebook. Αρκετός κόσμος επιλέγει την χρήση τους στις καθημερινές τους συνομιλίες, σε σχόλια κλπ.

Πιθανόν να είστε και εσείς ένας από τους ανθρώπους που θα θέλατε να δοκιμάσετε ένα meme του εαυτού σας. Χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν online δημιουργό meme μπορείτε να το επιτύχετε. Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες ιστοσελίδες για δωρεάν δημιουργία meme online.

10 top ιστοσελίδες για δημιουργία meme δωρεάν

1. Quickmeme

Το Quickmeme αποτελεί την καλύτερη επιλογή για δωρεάν δημιουργία Meme Online, για εκείνους που θέλουν μια απλή εμπειρία, χωρίς πολλά πολλά. Στην αρχική σελίδα μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα όλα τα δημοφιλή ώστε να επιλέξετε και να προσαρμόσετε αυτό που σας ταιριάζει.

Το μόνο που χρειάζεται για την δημιουργία ενός meme είναι το πάτημα της επιλογής «upload a funny» ώστε να ξεκινήσετε την δημιουργία από το μηδέν. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε μία από τις έτοιμες εικόνες της συλλογής και να προσαρμόσετε τα πιο δημοφιλή memes με το δικό σας κείμενο. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να πατήσετε στην επιλογή «caption a meme».

quickmeme-free-tool

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε ένα meme τόσο με τις δικές σας εικόνες όσο και με διάσημες εικόνες.
 • Συνδεθείτε με το Facebook για να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας και να αποθηκεύσετε τα meme που δημιουργείτε.

2. Filmora Free Meme Generator

Filmora ιστοσελίδες για δωρεάν δημιουργία Meme Online

Ο δημιουργός meme της Filmora αποτελεί την καλύτερη θα λέγαμε επιλογή αφού πρόκειται για μια τελείως δωρεάν εφαρμογή και μάλιστα χωρίς προσθήκη υδατογραφήματος (watermark). Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δεν απαιτείτε κάποια εγγραφή ή σύνδεση. Ένα από τα θετικά της είναι ότι υποστηρίζει της εισαιγωγή τόσο εικόνων GIF όσο και βίντεο.

Η διαδικασία δημιουργίας ενός meme είναι πολύ εύκολη, αφού το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να σύρετε το αρχείο σας για εισαγωγή. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξτε ανάμεσα σε λευκό ή μαύρο φόντο και να εισάγετε το κείμενό σας. Η αλλαγή μεγέθους κειμένου, τα χρώματα καθώς και το σημείο που θέλετε να εμφανιστεί μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ εύκολα και γρήγορα επίσης. Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία του meme σας το μόνο που θα χρειαστεί είναι ένα κλικ και λίγα δευτερόλεπτα για να εξάγετε το αρχείο σας. Η κοινοποίησή του μέσω του Facebook μπορεί επίσης να γίνει απευθείας και πολύ εύκολα.

Χαρακτηριστικά  της εφαρμογής Filmora Free Meme Generator:

 • Δυνατότητα τοποθέτησης κειμένου οπουδήποτε (εντός και εκτός της εικόνας)
 • Εξαγωγή αποτελέσματος σε διάφορες δημοφιλείς μορφές εικόνας και βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των jpg, png, gif, mp4
 • Είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση, χωρίς καμία συνδρομή ή κόστος

Λαμβάνοντας γνώση των ανωτέρω, είναι λογικό  ο δημιουργός της Filmora αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή στις ιστοσελίδες για δωρεάν δημιουργία Meme Online.

3. Make a Meme

make a meme

Με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα Make a Meme, θα βρείτε αμέσως εικόνες με όλα τα διάσημα meme online από όλον τον κόσμο. Μπορείτε να κάνετε κλικ σ τις εικόνες αυτές, όπου θα σας εμφανίσει ένα μενού προκειμένου να εισάγετε το κείμενο στο επάνω μέρος, στο κάτω καθώς και τον προσαρμοσμένο τίτλο σας. Στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο «make a meme» η εικόνα σας είναι έτοιμη.

Έχετε επίσης την δυνατότητα να ανεβάσετε τη δική σας εικόνα και στη συνέχεια να προσθέσετε κείμενο με παρόμοιο τρόπο. Μάλιστα, έχετε την δυνατότητα να κάνετε προεπισκόπηση των meme σας προτού τα δημιουργήσετε.

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε memes από δικές σας εικόνες ή από τις πιο δημοφιλείς.
 • Προσθέστε εύκολα το κείμενό σας στο επάνω και κάτω μέρος.
 • Δημιουργία προσαρμοσμένων τίτλων meme.
 • Δυνατότητα προεπισκόπησης πριν την δημιουργία.

4. Imgur – δωρεάν δημιουργία Meme Online

imgur - δωρεάν δημιουργία meme online

Η ιστοσελίδα Imgur είναι κυρίως γνωστή ως πλατφόρμα φιλοξενίας εικόνων. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορείτε να φιλοξενήσετε εικόνες τις οποίες στη συνέχει θα μοιραστείτε με τους φίλους σας ή στα κοινωνικά δίκτυα.

Αυτό που αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι η ιστοσελίδα Imgur παρέχει και την δυνατότητα για δωρεάν δημιουργία meme. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μία από τις προεπιλεγμένες εικόνες που υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα ή να χρησιμοποιήσετε τη δική σας, προσθέτοντας το κείμενο που επιθυμείτε. Η επιλογή του κειμένου που θα τοποθετηθεί στην κορυφή ή στο κάτω μέρος της εικόνας γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.

Χαρακτηριστικά:

 • Χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για να δημιουργήσετε ένα meme με τις δικές σας ή τις προεπιλεγμένες εικόνες.
 • Το Imgur προσφέρει επίσης υπηρεσία φιλοξενίας εικόνων (image hosting).

5. ImgFlip Memegenerator

Imgflip Memegenerator

Ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία για δωρεάν δημιουργία Meme Online είναι και το ImgFlip Memegenerator. Η συγκεκριμένη εφαρμογή σας παρέχει επίσης την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε έτοιμες εικόνες που χρησιμοποιούνται από άλλος χρήστες, προσθέτοντας την δική σας λεζάντα. Εάν θέλετε μία από τις δημοφιλείς εικόνες που ήδη χρησιμοποιούνται το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις επιλέξετε κάνοντας κλικ. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε την δημιουργία μιας δική σας φωτογραφίας πατώντας «create».

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργία meme με προσαρμοσμένες εικόνες ή χαρακτήρες.
 • Προσθέστε το δικό σας κείμενο σε διάσημες εικόνες με μηνύματα.
 • Στείλτε και μοιραστείτε τα meme σας μέσω της ιστοσελίδας.

6. Livememe

Το Livememe αποτελεί επίσης μια πολύ εύκολη στην χρήση εφαρμογή, η οποία σας παρέχει την δυνατότητα για δημιουργία meme με έτοιμες – δημοφιλείς εικόνες ή χρησιμοποιώντας την δική σας. Στη συνέχεια μπορείτε να αποθηκεύσετε τα meme σας στον υπολογιστή σας ή να τα μοιραστείτε απευθείας μέσω της ιστοσελίδας.

Χαρακτηριστικά:

 • Περιλαμβάνει σχεδόν κάθε δημοφιλές meme στις προεπιλεγμένες εικόνες.
 • Δυνατότητα δημιουργίας meme με δικές σας εικόνες
 • Εύκολη κοινοποίηση των meme που δημιουργείτε.

7. Canva – δωρεάν δημιουργία Meme Online σαν επαγγελματίας

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ιστοσελίδες δημιουργίας meme,  Canva σας πάει ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα σας παρέχει την δυνατότητα για εισαγωγή επαγγελματικών προτύπων για τα meme σας. Υπάρχουν διαθέσιμες πάνω από ένα εκατομμύριο φωτογραφίες stock, καθιστώντας την Canva την σελίδα με τις περισσότερες επιλογές. Ωστόσο μπορείτε πάντα να ανεβάσετε και την δική σας εικόνα και να προσθέσετε το κείμενό σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Μεγάλη συλλογή αποθεματικών εικόνων.
 • Δυνατότητα δημιουργίας meme με τις δικές σας εικόνες.
 • Δυνατότητα προσθήκης φίλτρων στις εικόνες σας.
 • Δυνατότητα αλλαγής γραμματοσειράς και χρώματος κειμένου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

8. iLoveIMG – Δωρεάν δημιουργία Meme Online

iloveimg

Το iLoveIMG είναι μία από τους ευκολότερες ιστοσελίδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα meme. Η αρχική σελίδα θα σας επιτρέψει να ανεβάσετε μια εικόνα ή να επιλέξετε ένα πρότυπο meme για να ξεκινήσετε.

Τα πλαίσια κειμένου υπάρχουν ήδη, ωστόσο μπορείτε να τα επεξεργαστείτε με το δικό σας κείμενο. Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες γραμμές κειμένου, υπάρχει επίσης δυνατότητα. Τέλος, ένα επίσης θετικό της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι η προσθήκη εικόνας πάνω σε εικόνα με την οποία θα φτάσετε το meme σας σε ένα άλλο επίπεδο!

Χαρακτηριστικά:

 • Εύκολη δημιουργία meme με δικές σας ή έτοιμες εικόνες.
 • Δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερες από δύο γραμμές κειμένου.
 • Επιλογή για προσθήκη εικόνας πάνω από την υπάρχουσα εικόνα.

9. Meme Creator

Meme-Creator δωρεάν δημιουργία meme online

Με το Meme Creator, μπορείτε να αναδημιουργήσετε υπάρχοντα memes με το κείμενο της επιλογής σας ή να μεταφορτώσετε εικόνες για να δημιουργήσετε τα δικά σας. Η ιστοσελίδα σας παρέχει την δυνατότητα για δωρεάν δημιουργία Meme Online χωρίς δημιουργία λογαριασμού. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μέγεθος και τα χρώματα του κειμένου σας κάτι που δεν είναι διαθέσιμο σε όλα τα δωρεάν εργαλεία.

Χαρακτηριστικά:

 • Χρήση έτοιμων ή δικών σας εικόνων.
 • Ρύθμιση χρώματος και μεγέθους γραμματοσειράς τόσο στο επάνω όσο και το κάτω κειμένου.
 • Γρήγορη και εύκολη δημιουργία meme

10. DIYLOL

diylol creator tool

Τελευταία ιστοσελίδα δημιουργίας meme στην λίστα μας είναι το DIYLOL. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα σας παρέχει την δυνατότητα για δημιουργία ενός meme από έτοιμες εικόνες. Επιλέξτε την εικόνα που σας αρέσει περισσότερο και δημιουργήστε υπέροχα memes. Επιπρόσθετα, έχετε την δυνατότητα να προσαρμόσετε το χρώμα και το μέγεθος της γραμματοσειράς για το επάνω και κάτω κείμενο. Στη συνέχεια, μπορείτε να κατεβάσετε την εικόνα για να την κοινοποιήσετε σε φίλους και γνωστούς.

Χαρακτηριστικά:

 • Εύκολο εργαλείο για τη δημιουργία meme από υπάρχουσες εικόνες.
 • Δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους και του χρώματος γραμματοσειράς.

Συμπέρασμα για τις 10 καλύτερες ιστοσελίδες για δωρεάν δημιουργία meme online

Χρησιμοποιώντας ιστοσελίδες για δωρεάν δημιουργία Meme Online, έχετε την δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας meme. ΤΟ μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια εικόνα για να εμπνευστείτε και το μοναδικό σας κείμενο! Μέσα σε λίγα λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα memes έτοιμα για να τα κατεβάσετε και να τα κοινοποιήσετε σε φίλους και στα social media. Και όλα αυτά φυσικά, εντελώς Δωρεάν!

Θέλετε να κατεβάσετε δωρεάν βίντεο από το Facebook;

Tags: , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: