How-To Mobile
2,773 προβολες

Ιστορικό αναζήτησης στο Youtube: Πώς να το διαγράψεις

Ιστορικό αναζήτησης στο Youtube Πώς να το διαγράψεις

Το Youtube δεν αποτελεί απλώς μία ηλεκτρονική πλατφόρμα για να περνάς την ώρα σου, αλλά και μία πηγή διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι η ίδια η πλατφόρμα παρακολουθεί όλα όσα αναζητούμε. Με αφορμή αυτό, παρακάτω θα δούμε πως μπορείς να διαγράψεις το ιστορικό αναζήτησης στο Youtube κατευθείαν από το κινητό σου.

Όμως, πριν δούμε τα βήματα και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις, αξίζει να αναφέρουμε έστω και επιγραμματικά τα θετικά και τα αρνητικά του να διαγράψεις το ιστορικό αναζήτησης στο Youtube.

Για τα θετικά, πρέπει προφανώς να υπογραμμίσουμε ότι η διαγραφή του ιστορικού αναζήτησης σημαίνει και προστασία του απορρήτου. Επίσης, θα μπορούσαμε να πούμε ότι βελτιώνει τις προτάσεις που σου εμφανίζει η πλατφόρμα.

Ωστόσο, ένα ξεκάθαρο μείον του να διαγράψεις το search history στο Youtube είναι το ότι γίνεται πιο δύσκολη η εύρεση των βίντεο που έχεις δει στο παρελθόν.

Διάβασε επίσης: Πώς θα βρεις όλα τα σχόλια που έχεις κάνει στο Youtube (PC & κινητό)

Πώς να διαγράψεις το ιστορικό αναζήτησης στο Youtube

Η διαδικασία για να διαγράψεις το ιστορικό αναζήτησης στο Youtube θα σου πάρει μόνο μερικά δευτερόλεπτα, καθώς μπορείς να το κάνεις από το smartphone σου. Ακολούθησε απλώς τα παρακάτω βήματα:

1. Αρχικά, άνοιξε την εφαρμογή του Youtube κανονικά στο κινητό σου.

2. Μόλις ανοίξει, πήγαινε και πάτα επάνω δεξιά στο εικονίδιο του προφίλ σου.

3. Μετά, από τις επιλογές που σου εμφανίζει, πάτα στο Your data in YouTube (τα δεδομένα σας στο Youtube).

4. Με την επιλογή αυτή θα ανοίξει η αντίστοιχη σελίδα για τον λογαριασμό σου. Κάνε λοιπόν scroll προς τα κάτω μέχρι να βρεις Manage your YouTube Search History (διαχειριστείτε το ιστορικό αναζήτησης Youtube). Μόλις το βρεις, πάτα το.

5. Τέλος, στην οθόνη που σου βγάζει πρέπει να πατήσεις το Delete (διαγραφή). Πατώντας το θα σου εμφανίσει 3 επιλογές. Ουσιαστικά, θα πρέπει να επιλέξεις για ποιο χρονικό διάστημα θα διαγραφεί το ιστορικό αναζήτησης στην πλατφόρμα.

Διάβασε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσεις την αυτόματη αναπαραγωγή στο Youtube

Tags: , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Exit mobile version