Best of & Tools
2,300 προβολες

Ηλεκτρονική υπογραφή με το DottedSign: Μπορείς να υπογράψεις δωρεάν οποιοδήποτε έγγραφο

Ηλεκτρονική υπογραφή με το DottedSign Μπορείς να υπογράψεις δωρεάν οποιοδήποτε έγγραφο

Είναι γεγονός πως με όλο αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη η εξ’ αποστάσεως εργασία. Παρά τα πολλά οφέλη της εργασίας από το σπίτι, υπάρχουν και αρκετά αρνητικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάγκη υπογραφής εγγράφων ηλεκτρονικά. Πολύς κόσμος δε γνωρίζει ότι υπάρχουν εφαρμογές για αυτή τη δουλειά. Επομένως πολλοί άνθρωποι εκτυπώνουν τα διάφορα έγγραφα, τα υπογράφουν και στη συνέχεια τα σκανάρουν. Δεν υπάρχει όμως λόγος για τόση ταλαιπωρία. Όπως και με άλλες υπηρεσίες και εφαρμογές, με το DottedSign μπορείς να βάλεις ηλεκτρονική υπογραφή σε όποιο έγγραφο θέλεις.

Όμως, τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργεί το DottedSign; Είναι ακριβό; Είναι αρκετά εύχρηστο; Αφορά μόνο σε προσωπική χρήση ή είναι κατάλληλο και για επιχειρήσεις;

Διάβασε επίσης: Τι είναι το Skiff Mail; Είναι τελικά καλύτερο από το Gmail;

Τι είναι το DottedSIgn;

Το DottedSign είναι μια ευέλικτη λύση ηλεκτρονικής υπογραφής για τον ιστό και τις κινητές συσκευές που είναι διαθέσιμη για άτομα και οργανισμούς. Είναι μια ολοκληρωμένη λύση E-Signature που επιτρέπει στους χρήστες να υπογράφουν έγγραφα, να συλλέγουν υπογραφές από άλλους και να διαχειρίζονται τη διαδικασία υπογραφής σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Στην πραγματικότητα, η ηλεκτρονική υπογραφή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις αντίστοιχη σε χαρτί με στυλό, συμπεριλαμβανομένου του ότι είναι πιο γρήγορη και ευκολότερη στη διαχείριση.

Το DottedSign επιτρέπει στους χρήστες να υπογράφουν σε κινητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές εξ αποστάσεως, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Αυτό έχει δώσει στο DottedSign το πλεονέκτημα σε σχέση με άλλα δωρεάν εργαλεία υπογραφής που περιορίζονται σε μία μόνο πλατφόρμα. Επιπλέον, το DottedSign υποστηρίζει την προσωπική υπογραφή κατά τη συνάντηση με πελάτες ή επιχειρηματικούς συνεργάτες πρόσωπο με πρόσωπο. Με λίγα λόγια, το DottedSign απλοποιεί τη διαδικασία υπογραφής εγγράφων, μειώνοντας το χρόνο αναμονής και το λειτουργικό κόστος, όπως η εκτύπωση και η παράδοση.

Ηλεκτρονική υπογραφή με το DottedSign Μπορείς να υπογράψεις δωρεάν οποιοδήποτε έγγραφο

Αποστολή και λήψη εγγράφων με ηλεκτρονική υπογραφή

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι κατάλληλη για επιχειρήσεις. Σου δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξεις ένα “δίκτυο” στο οποίο να αποστέλλεις και να λαμβάνεις έγγραφα αφότου υπογραφούν ηλεκτρονικά από όλους τους συνεργάτες σου.

Ως αποστολέας, μπορείς εύκολα να παρακολουθείς την τρέχουσα κατάσταση κάθε εγγράφου με την οπτικοποιημένη γραμμή προόδου του. Ενημερώνει τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, μπορείς να δεις ποιος έχει ήδη υπογράψει και ποιος όχι. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τον πίνακα εργαλείων για να λάβεις μια επισκόπηση της κατάστασης όλων των εγγράφων, καθιστώντας εύκολη τη διάκριση των ολοκληρωμένων εγγράφων από εκείνα που βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία υπογραφής.

Διάβασε επίσης: Καλύτερη αναζήτηση στο Google Chrome με το Side Search

Επιπλέον, η DottedSign φροντίζει για την επωνυμία του οργανισμού – της εταιρείας σου. Μπορείς να προσαρμόσεις το λογότυπο, το προφίλ και το όνομα του αποστολέα στα αιτήματα υπογραφής. Αυτό βοηθά στην ενίσχυση της σύνδεσής με τους πελάτες με επαγγελματικό τρόπο.

Σημειωτέον ότι οι ηλεκτρονικές υπογραφές είναι νομικά δεσμευτικές. Όλα τα υπογεγραμμένα έγγραφα περιλαμβάνουν ψηφιακά πιστοποιητικά που πιστοποιούν την αυθεντικότητα της ακεραιότητας του εγγράφου και ότι κανείς δεν έχει παραβιάσει τη διαδικασία. Επιπλέον, το DottedSign παρέχει μια διαδρομή ψηφιακού ελέγχου που καταγράφει όλες τις ενέργειες των υπογραφόντων στα έγγραφα για να διασφαλίσει τη μη απόρριψή τους.

Είναι όλα τα πακέτα δωρεάν;

Το DotteSing σου παρέχει διάφορα πακέτα, έτσι ώστε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σου. Συγκεκριμένα, όπως μπορείς να δεις στην παραπάνω εικόνα διαθέτει 4 πακέτα. Τα πακέτα αυτά είναι το Free, το Pro, το Business και το Enterprise.

Καθένα από αυτά τα πακέτα έχει και διαφορετική τιμή, καθώς σου “ξεκλειδώνει” διαφορετικές δυνατότητες. Για παράδειγμα με το free πακέτο μπορείς να υπογράψεις δωρεάν όσα έγγραφα επιθυμείς. Ωστόσο, αν έχεις μία επιχείρηση και θέλεις να δημιουργήσεις ένα δίκτυο, θα πρέπει να πληρώσεις για να έχεις το πακέτο που σου προσφέρει τη δυνατότητα υπογραφής των εγγράφων για όλη την ομάδα.

Για να το χρησιμοποιήσεις πρέπει απλά να ακολουθήσεις μερικά βήματα. Αρχικά, πρέπει να κάνεις εγγραφή δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό.

Έπειτα, ανεβάζεις στην πλατφόρμα έναν έγγραφο που θέλεις, είτε από τον υπολογιστή-κινητό είτε από το cloud, βάζεις τα κατάλληλα πεδία για την υπογραφή των συμμετεχόντων και τέλος τους το στέλνεις.

Να πούμε επίσης ότι είναι διαθέσιμη και η δωρεάν δοκιμή για 14 ημέρες. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην επιχείρησή σου, να δεις αν σε βολεύει και αν είναι εύχρηστο προκειμένου να αποφασίσεις για μία συνδρομή ή όχι.

Διάβασε επίσης: Τα “χάρτινα” E-ink σημειωματάρια της Remarkable είναι καλύτερα και από iPad

Tags: , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: