Κινητά NewsΝέα
1,812 προβολες

Η αναβάθμιση στο Snapchat με τη νέα συνδρομή στο Snapchat+

Η αναβάθμιση στο Snapchat με τη νέα συνδρομή στο Snapchat+

Το Snapchat είχε για καιρό τη μερίδα του λέοντος στη βιομηχανία των social media. Ωστόσο, με τον καιρό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο ρόλος του Snapchat στη συγκεκριμένη σκηνή παραγκωνίστηκε. Όμως, υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα που το θεωρούν την κορυφαία επιλογή σε αυτήν την κατηγορία. Αξίζει λοιπόν να αναφέρουμε πως η εφαρμογή κυκλοφορεί μία αναβάθμιση, με την οποία έχει κάνει διαθέσιμη μία προαιρετική συνδρομή στο Snapchat+.

Διάβασε επίσης: How to: Dark Mode στο Snapchat για iPhone & android

Η προαιρετική συνδρομή στο Snapchat+

Χθες Τετάρτη 29 Ιουνίου του 2022 μάθαμε από την επίσημη σελίδα του Snapchat για το νέο αυτό προαιρετικό συνδρομητικό πακέτο Snapchat+. Ακολουθώντας το μοντέλο άλλων εφαρμογών, το Snapchat αποφάσισε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει διαθέσιμη μία συνδρομή για τους χρήστες του.

Να πούμε βέβαια πως η συνδρομή στο Snapchat+ δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην Ελλάδα. Υποστηρίζεται προς το παρόν σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστραλία, η Γερμανία κ.α.

Η αναβάθμιση στο Snapchat με τη νέα συνδρομή στο Snapchat+

Το κύριο ερώτημα που έχουν στο μυαλό τους οι χρήστες είναι το αν η συνδρομή στο Snapchat+ θα σημαίνει “διαφημίσεις τέλος”. Έχουμε δει πολλές πλατφόρμες, εφαρμογές και ιστοσελίδες να μην επιτρέπουν τις διαφημίσεις σε όσους πληρώνουν συνδρομή. Παρόλα αυτά, η συνδρομή στο Snapchat δεν αφορά σε κάτι τέτοιο, πράγμα που ακούγεται περίεργο.

Από ό,τι φαίνεται η προαιρετική αυτή συνδρομή, η οποία κοστίζει 3,99 δολάρια μηνιαίως, θα αποτελέσει απλώς μία έξτρα πηγή εσόδων για το ίδιο το Snapchat, καθώς οι δυνατότητές του δεν είναι και τόσο ελκυστικές.

Εν ολίγοις οι δυνατότητες που παρέχει το Snapchat+ για την ώρα είναι να αλλάξεις το στυλ του εικονιδίου της εφαρμογής, να δεις ποιος παρακολούθησε ξανά το story σου και να καρφιτσώσεις έναν από τους φίλους σου στην κορυφή του ιστορικού συνομιλίας σου ως “BFF”.

Αντικειμενικά, τέτοιου είδους αναβαθμίσεις δεν αξίζουν μία συνδρομή. Υπάρχουν εφαρμογές που στο συνδρομητικό τους πακέτο προσφέρουν πολύ παραπάνω πράγματα.

Διάβασε επίσης: Το Telegram Premium είναι γεγονός: Πόσο κοστίζει και ποιές δυνατότητες παρέχει;

Tags: , , , , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: