How-To Mobile
1,560 προβολες

How to: Διαγραφή λογαριασμού Snapchat

How to: Διαγραφή λογαριασμού Snapchat

Το Snapchat έχει υπάρξει μια από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο. Μεταξύ άλλων έφερε κάποιες καινοτομίες, οι οποίες με τον καιρό αντιγράφτηκαν από άλλες πλατφόρμες, με αποτέλεσμα το Snapchat να χάσει την ¨αίγλη” του. Σήμερα λοιπόν, ειδικά στην Ελλάδα, είναι λίγοι αυτοί που το χρησιμοποιούν. Με αφορμή αυτό, παρακάτω θα δούμε πώς γίνεται η διαγραφή λογαριασμού στο Snapchat.

Διάβασε επίσης: How to: Dark Mode στο Snapchat για iPhone & android

Διαγραφή λογαριασμού στο Snapchat: Η διαδικασία

Γενικά, η διαγραφή του λογαριασμού σου στο Snapchat θα σου φανεί μια πάρα πολύ εύκολη διαδικασία. Να πούμε σε αυτό το σημείο πως μοιάζει πάρα πολύ και σε android και σε iPhone. Για να διαγράψεις λοιπόν το account σου στο Snapchat, ακολούθησε απλώς τα παρακάτω βήματα:

1. Αρχικά, άνοιξε το Snapchat στο iPhone σου και μόλις ανοίξει πάτα επάνω αριστερά στο εικονίδιο του προφίλ σου.

How to: Διαγραφή λογαριασμού Snapchat

2. Έπειτα, πάτα επάνω δεξιά στο εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξουν τα Settings.

How to: Διαγραφή λογαριασμού Snapchat

3. Στην επόμενη οθόνη, κάνε σκρολ προς τα κάτω και πάτα στην επιλογή Delete Account.

How to: Διαγραφή λογαριασμού Snapchat

4. Πατώντας εκεί, θα ανακατευθυνθείς στο web portal του Snapchat, από όπου θα μπορέσει να γίνει η διαγραφή λογαριασμού. Να πούμε σε αυτό το σημείο πως το snapchat app στα android δε διαθέτει την επιλογή Delete Account. Για να διαγράψεις λοιπόν τον λογαριασμό σου από android θα πρέπει να πας κατευθείαν στο web portal πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο.

How to: Διαγραφή λογαριασμού Snapchat

5. Στο web portal λοιπόν θα πρέπει να πραγματοποιήσεις σύνδεση από την αρχή βάζοντας το username και τον κωδικό σου.

6. Αφού συνδεθείς, θα μεταφερθείς στη σελίδα του Delete Account. Εκεί θα πρέπει ξανά να βάλεις τους κωδικούς σου και να πατήσεις Continue,

7. Στο τέλος, θα δεις μια οθόνη που γράφει Account Deactivated.

Να πούμε κλείνοντας πως αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία για τη διαγραφή του λογαριασμού σου, θα σου δοθεί μια περίοδος 30 ημερών, εντός της οποίας θα μπορείς να κάνεις reactivate τον λογαριασμό σου και να σώσεις ουσιαστικά τα δεδομένα σου.

Διάβασε επίσης: Πώς να κάνεις block κάποιον στο snapchat

Tags: , , ,

Διάβασε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Διάβασε επίσης: